Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان در پیامی به مناسبت روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای؛ با تأکید بر ضرورت تقویت فرهنگ کار ، تولید و کارآفرینی، مهارت آموزی و مهارت افزایی را پیش نیاز هر برنامه توسعه ای خواند و گفت: لازم است برای افزایش اشتغال پایدار، به الگوی توسعه ای سبز - آبی گیلان توجه شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ متن پیام دکتر ارسلان زارع به شرح زیر است؛

رشد، توسعه و بالندگی استان بر اساس ظرفیت ها و مزیت های بی بدیل آن، در دستان توانمند کارآفرینانی است که با نوآوری و بسیج منابع، جهش تولید را سرلوحه کار خود قرار داده اند و در این میان هفته ملی مهارت فرصتی گرانقدر برای توجه بیشتر به کارآفرینی به عنوان موتور محرکه اقتصاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی تردید ترویج فرهنگ کارآفرینی و مهارت آموزی از یک سو و توجه به الگوی توسعه ای سبز-آبی استان از سوی دیگر، فضای مناسبی برای افزایش اشتغال پایدار فراهم می کند و به یقین توسعه گیلان سرسبز، مستلزم تغییر در مدل های کسب و کار، مهندسی مجدد فرآیندهای موجود و بهره گیری از منابع محلی در راستای اشتغالزایی و در عین حال حفظ محیط زیست است که این خود اهمیت ویژه ای به کارآفرینی، مهارت آموزی و مهارت افزایی به عنوان پیش نیاز هر برنامه توسعه محور می‌بخشد.

ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی و اخلاق حرفه ای مبتنی بر ارزش های انسانی، اخلاقی، ایرانی و اسلامی به منظور تحقق جهش تولید، زدودن فقر و تولید ثروت، جز از طریق توانمندسازی و مهارت افزایی نیروی انسانی امکان پذیر نیست و در این مسیر کسب مهارت های اخلاقی در کنار مهارت های شغلی و حرفه ای برای حفظ کرامت انسانی افراد جامعه یک امر ضروری است.

اینجانب با تبریک روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای به تمامی متولیان و دست اندرکاران این بخش، از تلاشگران حوزه مهارت آموزی استان انتظار دارم ضمن بهره برداری و بهره مندی از شیوه های سنتی آموزش با هدف حفظ اشتغال موجود، برنامه ریزی لازم را برای مهارت آموزی و تربیت انسان های ماهر، توسعه نگر و توانمند با روش‌های نوین و متناسب با شرایط آینده در اولویت کاری خود قرار دهند.

ارسلان زارع

استاندار گیلان

 

قابل ذکر است ششم مردادماه، روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پیام استاندار گیلان تولید و کارآفرینی مهارت آموزی و مهارت افزایی مهارت افزایی مهارت آموزی فرهنگ کار حرفه ای توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۷۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال

مطابق آمارهای سازمان فنی و حرفه ای در فروردین ماه ۱۴۰۳, حدود ۲هزار و۱۹۸ نفر مهارت دیدند و حدود ۱هزار و ۱۹۲نفر واحد پذیرنده در این طرح شرکت کرده اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیاست‌های بازار کار بیانگر خط‌مشی و تصمیم‌گیری‌های دولت در استقرار و استمرار فرآیندهای توسعه بازار کار است. این تصمیم گیری ها از طریق ایجاد زیرساخت­ ها و بهبود عملکرد وظایف حاکمیتی دولت در بازار کار و اقدامات حمایتی برای بهبود فضای کسب ‌و ‌کار و همچنین تقویت و نهادینه‌سازی فـرآیند پایداری و توسعـه اشتغـال انجام می شود.

وزارت کار، برای تحرک بخشی به بازارکار و ایجاد فرصت­ های شغلی به ­ویژه برای جوانان و فارغ ­التحصـیلان دانشگاهی، زنان و خـانواده‌های کم درآمد در طول اجرای برنامه ششم، اقدامات و برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است که ضمن حفظ اشتغال موجود و صیانت از مشاغل آسیب پذیر از طریق توانمند­سازی و ارائه آموزش­ های شغلی و مهارتی، کمک‌های بلاعوض و استفاده از منابع و هزینه­‌های جاری و سرمایه در گردش؛ به توسعه اشتغال جدید و پایدار کمک کرده است. یکی از این طرح‌ها و برنامه‌ها، طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی است.

مطابق آمارهای سازمان فنی و حرفه ای  از آمار محیط واقعی کار بیانگر این است که تعداد شاغلین بنگاه های اقتصادی در دولت سیزدهم  در بازه زمانی 30ماهه حدود 340هزار و 199 نفر دوره یا به عبارتی 45میلیون و126هزار و 845 نفر ساعت است که نسبت به دوره قبلی یعنی در دولت دوازدهم حدود 85درصد رشد داشته است. در دولت دوازدهم حدود 183هزار و 547 نفر دوره در بازه زمانی 30ماهه آموزش دیده اند.

در فروردین ماه 1403 در سراسر کشور حدود 2هزار و198 نفر مهارت دیدند و حدود 1هزار و 192نفر واحد پذیرنده در این طرح شرکت کرده اند.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • نمایشگاه دست سازه‌های دانش آموزی در هنرستان فنی و حرفه‌ای ابوذر آبادان
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای