Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس گفت: درآمد حاصل از صادرات کنسانتره مس و محصولات معدنی باید برای توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان استفاده گردد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یوسف داودی امروز در نشست تخصصی با سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به حوزه عملکرد و ماموریت های نمایندگان مجلس در حوزه بین المللی، ملی و استانی اظهار داشت: باید از تمام ظرفیت‌های معدنی و صنعتی و کشاورزی در جهت توسعه اشتغال و شکوفایی صنعتی کشور استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: وجود معادن غنی مس، طلا، سرب و آلومینیوم و نیز عناصر نادر خاکی گران قیمت را از مزیت های مهم استان آذربایجان شرقی برشمرد و بهره‌مندی از ظرفیت
 های موجود برای توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال تاکید کرد.

 داودی تنها راه موثر برای کاهش بیکاری و توسعه در مناطق کمتر توسعه یافته و کمتر برخوردار استان را استفاده حداکثری از منابع و ظرفیت‌های معدنی استان عنوان نموده بر توسعه صنایع معدنی و ایجاد کارخانه های پایین دستی با ارزش افزوده بالا را خواستار شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان با اشاره به ظرفیت های پنهان اشتغال در حوزه معدنی اظهار کرد: صنایع پایین دستی در حوزه معدن مانع خام فروشی می شود و ظرفیت بسیار مهمی را در حوزه اشتغال و کارآفرینی ایجاد می کند.

داودی در بخش دیگری با اشاره به جایگاه دریاچه ارومیه در دنیا افزود: دریاچه ارومیه به عنوان دومین دریاچه غلظت شوری جهان است و همواره از اهمیت خاصی برای کشور برخوردار می باشد. وی وجود صنایع عظیم تراکتورسازی، ماشین سازی، قطعه سازان خودرو در تبریز و شهرستانها صنایع معدنی مس ورزقان، مس آذربایجان و سایر پروژه های صنعتی و معدنی را از ظرفیت‌های مهم استان شرقی عنوان کرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی بهره مندی از درآمد حاصل از فروش کنسانتره و یا صادرات آن در بخش‌های مختلف اقتصادی و کاهش اشتغال و توسعه سرمایه‌گذاری را جزو مطالبات نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد و افزود: باید منافع حاصل از فروش و یا صادرات مس و یا سایر محصولات معدنی و کانی برای توسعه همه جانبه استان استفاده گردد و لازم است استخراج و بهره‌برداری و توسعه صنایع در بخش معدنی قویا در استان فراهم گردد.

 وی تنها راه موثر ایجاد اشتغال و قطع بیکاری در مناطق کمتر برخوردار را استخراج معادن و توسعه صنایع معدنی در استان دانست و بر بهره مندی از ظرفیت های خالی معادن استان تاکید کرد.

داودی با تاکید مجدد بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های معدنی استان از سازمان صمت، سازمان ایمیدرو خواست قویا استخراج معادن، توسعه صنایع معدنی و ایجاد کارخانه های پایین دستی در حوزه معدن با ایجاد ارزش افزوده چندین برابر بالا را با ظرفیت های بالا در استان آذربایجان شرقی ایجاد نمایند.

 رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد با توسعه صنایع معدنی در استان و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های بالای معدن بتوانیم در حوزه عمل درآمدهای بی‌نظیر و سرشار آن را در اشتغالزایی 10ها هزار نفر و توسعه بی نظیر صنعت استان جامع عمل بپوشانیم.

داودی در بخش سوم بیانات خود از انعقاد تفاهم نامه همکاری منعقده بین وزارت اقتصاد و دانشگاه صنعتی سهند خبر داد و افزود: بر اساس این قرارداد همکاری مطالعات اکتشافی و بررسی‌های اولیه وجود یا عدم وجود منابع زیرزمینی در حوزه نفت و گاز در استان به عمل خواهد آمد که در 5 گام در دست بررسی و مطالعات کارشناسی می باشد.

 رئیس مجمع نمایندگان مجلس با اشاره به فرازی از بیانات مقام معظم رهبری وجود سه عنصر مس، روی و سرب و وجود ۱۲ نوع از ۲۴ نوع ماده معدنی فلزی شناخته شده در کشور را به عنوان یک نعمت و بزرگترین سرمایه ملی برشمرد و افزود: وجود این سرمایه می‌تواند در حوزه اشتغال جوانان و سرمایه گذاری موثر باشد و توسعه صنایع معدنی و استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود موجب قطع وابستگی به خارج خواهد شد. و ما در اطاعت از فرامین مقام معظم رهبری تلاش همه جانبه برای ارزش آفرینی برای توسعه اقتصاد کشور و مسیر افتخار و بالندگی ایران اسلامی با همت، همدلی نمایندگان دولت و صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی و عموم مردم شریف را به عنوان نصب العین برنامه‌های خود قرار خواهیم داد.


انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت مس آذربایجان شرقی اشتغال صادرات تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی صنایع دولت اقتصاد گاز زیرزمینی دانشگاه صنعتی سهند وزارت اقتصاد سرمایه سرب روی ایمیدرو نماینده مردم سراب رئیس مجمع نمایندگان استفاده حداکثری توسعه صنایع معدنی نمایندگان استان آذربایجان شرقی سرمایه گذاری برای توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری و افزایش ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی در مازندران یک‌هزار شغل جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی این استان اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج محور پتانسیل شیلاتی مازندران بررسی و در نمایشگاه عرضه شده است.

وی با بیان اینکه صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی است، افزود: شیلات مازندران دارای سه هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید این استان را در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان و مطرح کرد: از این میزان تولید سالانه شش تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود.

کریم‌زاده با اعلام اینکه سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات این استان ۸۰۳ میلیون دلار بود، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است که سالانه دو هزار و ۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود؛ از این میزان با استحصال ۹۰۳ تن خاویار به ارزش اقتصادی یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی میزان صادرات ماهیان خاویاری را با میزان تولیدات خاویار ۱۱۰ تن انواع گوشت خاویاری به کشورهای مختلف با ارزش اقتصادی آن ۷۳۰ هزار دلار بیان کرد و گفت: مازندران ۵۲ درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را در اختیار دارد.

این مسئول با اشاره به توسعه زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان یادآور شد: سه موضع توسعه پرورش ماهی در قفس‌های دریایی با نگاه اقتصاد دریا محور با مشارکت مردم، توسعه پرورش ماهیان خاویاری با اراضی ساحلی و تولید ماهیان کیلکا با اقتصاد دریامحور در این اداره‌کل مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش پیدا می‌کند، همچنین یک‌هزار شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 748902

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور