Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@07:45:14 GMT

کرونا صنعت نوپای بومگردی را از پا انداخت

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۹۲۶۱

کرونا صنعت نوپای بومگردی را از پا انداخت

ایلام- بوم گردی ظرفیتی جدید در گردشگری ایلام طی سال‌های گذشته ایجاد کرده است تا گردشگران علاوه بر دور شدن از زندگی شهری با پدیده‌های بکر فرهنگی و طبیعی مناطق مختلف آشنا و در کنار آن به اقتصاد و معیشت افراد بومی نیز کمک شود اما متأسفانه بیماری کرونا این صنعت نوپا را در استان ایلام از پا انداخته است!

قدس آنلاین-گروه استان ها: بارونق بوم گردی در استان ایلام این فرصت برای مردم فراهم شد تا از فرهنگ، آداب‌ورسوم و آیین‌های بکر و دست‌نخورده مناطق مختلف، غذاهای سالم و طبیعی، نحوه فعالیت روستائیان، صنایع‌دستی زنان و مردان روستانشین و مناظر طبیعی زیبا و دیگر جاذبه‌های گردشگری این مناطق بهره‌مند شوند اما بیماری کرونا افزون بر پنج ماه است که این فرصت را از مردم و گردشگران گرفته است و اقتصاد بسیاری از افراد بومی را که به این صنعت وابسته بود در تنگنا قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلات سرمایه‌گذاران

گذشته از محرومیت مردم و گردشگران اما متأسفانه بسیاری از افراد بومی که با داشته  نداشته ها خود به انضمام تسهیلات دریافتی از بانک‌ها نسبت به برپایی اقامتگاه بومگردی اقدام کرده‌اند حالا به دلیل نداشتن مشتری توان پرداخت اقساط تسهیلات از آن‌ها سلب شده است و این موضوع تنها بخشی از مشکلات مالکان این اقامتگاه‌ها است.

خسارت ۱۷ میلیاردی به بومگردی ها

مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام بابیان اینکه طبق برآوردهای انجام‌شده بیش از ۱۷ میلیارد تومان به تأسیسات گردشگری ازجمله بوم گردی‌ها به دلیل مسئله کرونا خسارت واردشده است می‌افزاید: متأسفانه بیش از پنج ماه است که تمامی بوم گردی‌های استان به‌طور کامل تعطیل‌شده‌اند.

عبدالمالک شنبه زاده بیان می‌کند: متأسفانه علاوه بر مراکز بوم گردی، تمامی تأسیسات گردشگری استان شامل سفره‌ها خانه، کمپ‌ها گردشگری، خانه مسافرها نیز با تعطیلی، بیکاری و نبود درآمد دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۰ اقامتگاه بوم گردی در استان فعال‌شده و سیاست میراث فرهنگی استان حمایت برای توسعه فعالیت‌های بوم گردی در استان است بیان می‌کند: متأسفانه یکی از بخش‌هایی که بیشترین آسیب را از کرونا دیده، مراکز بوم گردی استان ایلام بوده است.

متأسفانه علاوه بر مراکز بوم گردی، تمامی تأسیسات گردشگری استان شامل سفره‌ها خانه، کمپ‌ها گردشگری، خانه مسافرها نیز با تعطیلی، بیکاری و نبود درآمد دست‌وپنجه نرم می‌کنند

شنبه زاده هدف از تقویت بوم‌گردی را ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در روستاها، توسعه کسب‌وکار مرتبط با گردشگری، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان عنوان کرده و می‌گوید: متأسفانه شیوع این بیماری شرایط را برای مالکان این اقامتگاه‌ها سخت کرده است.

بیکاری صدها نیروی شاغل

مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام در پاسخ به این سؤال که بیماری کرونا چه تأثیر در بیکاری این صنعت داشته است اظهار می‌کند:  بیش از ۱۷۰ نفر فقط در بخش صنعت بوم گردی استان به دلیل تعطیلی مراکز، بیکار شده‌اند .

وی بابیان اینکه برای جبران خسارت‌های بوم گردی های استان تسهیلاتی از طریق سامانه کارا، معافیت‌های مالیاتی و تخفیفانی را برای اجاره‌بها و سایر هزینه ها در نظر گرفته‌ است ادامه می‌دهد: به‌طور حتم میراث فرهنگی حداکثر حمایت خود را برای فعال شدن این مراکز بعد از کرونا به کار خواهد بست.

وی خاطرنشان می‌کند: به‌طور حتم میراث فرهنگی استان ایلام برنامه‌های بسیار خوبی برای شرایط پساکرونا برای گسترش فعالیت‌های بوم گردی طراحی کرده که با توجه به روستاهای گردشگری استان قطعاً این مراکز به محلی برای فروش محصولات خانگی و اشتغال نیروی بومی تبدیل می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایلام بوم گردی ویروس کرونا میراث فرهنگی استان استان ایلام بوم گردی گردی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی «کوه نور» و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، اظهار کرد: تلاش ما این بود که قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف، ادامه داد: امنیت و آرامش امروز ما مرهون همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه تجلی دادند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به گذشت ۸۸۸ روز از دوران خدمت خود در این مجموعه افزود: همت همه همکارانم در این مجموعه، ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به سه میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار از تله کابین صفه استفاده کردند.

وی با تشکر از مجموعه هیئت مدیره این مجموعه گفت: هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

ساکت بیان داشت: هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» بوده است و باید در این مسیر حرکت می‌کردیم، از این‌رو در گام نخست استاندارد سازی سازه‌ها انجام شد، در گام دوم بهینه‌سازی صورت گرفت و تلاش شد شایسته مردم دیار نصف جهان ظرفیت‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: در هماهنگی با اداره کل استاندارد و میراث فرهنگی و با همکاری و هماهنگی فراجا طرح‌ها با هدف طبیعت دوستی انجام شد و امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اضافه کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

کد خبر 749194

دیگر خبرها

  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • جسد کودک غرق شده در رودخانه خرسان هنوز پیدا نشده است
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • میمند شهر ملی شیشه گری