Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@22:33:23 GMT

محققان ایرانی عمر بتن را تا ۳۰ سال افزایش دادند

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۰۵۱۲

محققان ایرانی عمر بتن را تا ۳۰ سال افزایش دادند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بسیاری از سازه‌ها و ساختمان‌ها در کشور با استفاده از مصالح بتنی ساخته می‌شوند. بتن نقشی کلیدی در احداث سازه‌های صنعتی و مسکونی دارد. با این همه ممکن است، بتن به مرور زمان در اثر برخورد با عوامل مختلف دچار خوردگی شود. این مسئله موجب ایجاد گرد و خاک و باعث می‌شود تا منافذ سطح بتن به محلی برای رشد باکتری تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد محققیان مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت تولیدکننده «سخت کننده های بتن پایه لیتیومی» است. این ماده باعث می‌شود تا سطح بتن سخت و صیقلی شود و عمر آن تا ۳۰ سال افزایش یابد. در واقع سطح بتن مستعد جذب مایع و مثلاً ممکن است در کف یک سوله صنعتی روی بتن مواد شیمیایی یا روغنی ریخته شود. همین مسئله باعث می‌شود تا سطح بتن به مرور تخریب شود.

وی ادامه داد: تخریب سطح بتن باعث می‌شود تا گرد و غبار ایجاد شود و منافذ ایجاد شده در سطح بتن به محیطی برای رشد باکتری‌ها تبدیل شود. این مسئله آلودگی در محیط را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود که عمر مفید بتن کاهش یابد.

وی در ادامه افزود: «سخت کننده‌های بتن پایه لیتیومی» باعث می‌شود تا سطح بتن تمیز و بهداشتی باشد و عمر آن به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش یابد. این ماده در انواع صنایع مانند صنایع غذایی، نفت و گاز و دیگر سازه‌های صنعتی کاربرد دارد. همچنین می‌توان از این ماده برای بتن به کار رفته در سطوح پارکینگ‌ها استفاده کرد.

محققیان همچنین بیان کرد: ما در شرکت، تلاش کرده‌ایم تا برای استفاده از محصول بومی ایرانی در میان مصرف‌کنندگان، فرهنگ‌سازی کنیم. در حال حاضر حدود ۱۵۰ تن از محصول مشابه از خارج از کشور وارد می‌شود، در این شرکت نیز در سال حدود ۱۰۰ تن از این محصول تولید می‌شود. البته این آمادگی وجود دارد تا تمام ۱۵۰ تن محصول وارداتی در داخل تولید شود.

به گفته وی، این شرکت توانسته است با اخذ تسهیلات از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توان مالی خود را تقویت کند، خوشبختانه پرداخت دومین وام نیز تصویب شده است و امیدواریم با جذب این تسهیلات بتوانیم، فعالیت‌های شرکت را توسعه بخشیم.

کد خبر 4985378

منبع: مهر

کلیدواژه: بتن معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان ویروس کرونا تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واکسن کرونا فناوری نانو فناوری فضایی گوگل ماهواره اینترنت امنیت سایبری حاکمیت سایبری امنیت اطلاعات هوش مصنوعی باعث می شود سطح بتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟