Web Analytics Made Easy - Statcounter

احد فتوحی، سه‌شنبه پس از بازدید از شهرک صنعتی ایزدخواست، در نشست بررسی و رفع مشکلات شهرک‌های صنعتی آباده افزود: هم‌اینک زیرساخت‌های مناسبی در شهرک‌های صنعتی آباده برای جذب سرمایه‌گذار فراهم شده و استقبال سرمایه‌گذاران نیز تاکنون خوب بوده است.
او ادامه داد: علاوه بر این، برای جذب سرمایه‌گذار در شهرک صنعتی ایزدخواست و ناحیه صنعتی سورمق نیز مشوق‌هایی در نظر گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: با توجه به فراهم بودن امکاناتی همچون آب، برق و گاز در شهرک صنعتی ایزدخواست، برای شتاب بخشیدن به روند جذب سرمایه‌گذار مقرر شد به پنج سرمایه‌گذار نخست که در این شهرک اقدام به سرمایه‌گذاری کنند، مشوق‌های ویژه‌ای اختصاص داده شود.
فتوحی اظهار داشت: همچنین با هماهنگی شهرداری و شورای شهر ایزدخواست مقرر شد، زمینه‌های لازم برای استقرار صنوف تولیدی و اصناف مزاحم شهری در قالب ایجاد منطقه ویژه کارگاهی فراهم و در این حوزه نیز حمایت‌های لازم از استقرار صنوف هم انجام شود.
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس، با اشاره به موقعیت جغرافیایی مناسب شهرک صنعتی ایزدخواست برای سرمایه‌گذاری، افزود: این شهرک صنعتی با ۹۵ هکتار مساحت و ظرفیت استقرار ۲۰۰ واحد تولیدی – صنعتی، از امکان ایجاد یک هزار فرصت شغلی برخوردار است.
فتوحی، در مورد ناحیه صنعتی سورمق هم گفت: این ناحیه صنعتی ۳۵ هکتاری نیز ظرفیت استقرار ۱۰۰ واحد صنعتی را دارد و پیش‌بینی می شود با استقرار واحدهای صنعتی در آن، برای ۵۰۰ نفر فرصت شغلی ایجاد شود.
وی بیان داشت: هم‌اینک نیز درخواست‌هایی برای احداث صنایع بزرگ کاشی و سرامیک در این ناحیه صنعتی ارائه شده اما با توجه به اینکه مساحت کم این ناحیه صنعتی پاسخگوی تمام متقاضیان نخواهد بود، بنابراین ضرورت دارد که نسبت به اجرای طرح توسعه و الحاق بخشی از اراضی اطراف به این ناحیه صنعتی اقدام شود.

ایجاد صنایع مرتبط با خاک نسوز از مزیت‌های شهرستان آباده است
فرماندار شهرستان آباده هم در این نشست گفت: با توجه به اینکه این شهرستان در زمینه معادن خاک نسوز در جایگاه اول در کشور قرار دارد، ایجاد صنایع مرتبط با این ماده معدنی از جمله کاشی و سرامیک از مزیت‌های عمده این شهرستان محسوب می‌شود.
زین‌العابدین نیک‌مرام، هدایت سرمایه‌گذاران به شهرک‌های صنعتی را با توجه به وجود امکانات زیربنایی یک اصل مهم دانست و افزود: باید بر اساس نقشه آمایش صنعتی شهرستان، شرایط لازم برای توسعه زیرساخت‌های صنعتی در قالب ایجاد شهرک‌های صنعتی در مناطق مستعد شهرستان که فاقد شهرک صنعتی هستند، فراهم شود.

شهرستان آباده در فاصله ۲۷۴ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شیراز صنایع کوچک و متوسط فارس آباده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شیراز صنایع کوچک و متوسط فارس آباده سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شیراز صنایع کوچک و متوسط فارس آباده ناحیه صنعتی شهرک های صنعتی سرمایه گذار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت

ایسنا/کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به اینکه در راستای برنامه‌های تحولی سازمان ثبت اقدامات خوبی در زمینه حدنگاری اراضی کشاورزی صورت گرفته، از تخصیص اعتبارات ویژه و انعقاد قراردادهای نقشه‌برداری رایگان اراضی زراعی خبر داد.

سیدمهدی هاشمی شامگاه ۱۱ اردیبهشت‌ماه در دیدار با بخشدار مرکزی جیرفت اظهار کرد: با توجه به شعار سال و نقش پررنگ صدور اسناد اراضی کشاورزی در رونق تولیدات کشاورزی و ارتقاء امنیت غذایی، حدنگاری باغ‌ها و اراضی زراعی در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: صدور اسناد رسمی مالکیت، علاوه بر کاهش اختلافات ملکی و ایجاد امنیت خاطر در مالکان، بستر استفاده از تسهیلات بانکی را فراهم می‌کند و کشاورزان می‌توانند در خصوص بهره‌مندی از تجهیزات نوین کشاورزی و افزایش سطح زیر کشت اقدام کنند.

هاشمی ضمن اشاره به اینکه بخش عمده هزینه‌های مربوط به صدور اسناد حدنگار کشاورزی، مربوط به تهیه و تولید نقشه است، گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان، اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته که در این راستا برای ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان کرمان قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است که ۴۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جیرفت در قالب این قراردادها نقشه‌برداری می‌شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: با توجه به پیشرفت خوب رفع تداخلات در شهرستان جیرفت، میزان مساحت قراردادهای این شهرستان در ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت.

وی همچنین از اتصال شرکت‌ها به سامانه‌های ثبت اسناد خبر داد و یادآور شد: با هدف صرفه‌جویی در وقت و هزینه کشاورزان، علاوه بر تهیه رایگان نقشه، تشکیل و پیگیری پرونده نیز توسط شرکت‌ها صورت می‌گیرد.

هاشمی با اشاره به محدودیت بازه زمانی فعالیت شرکت‌ها، تاکید کرد: در حال حاضر بهترین فرصت برای هویت‌بخشی به اراضی کشاورزی فراهم شده و شایسته است بخشداران، دهیاران و کشاورزان، نهایت همکاری را با شرکت‌های مشاور این اداره کل داشته باشند تا خروجی لازم حاصل شود.

در پایان میثم امیری بخشدار مرکزی جیرفت، فاقد سند بودن اراضی کشاورزی را برای کشاورزان مشکل‌آفرین و عامل کاهش انگیزه زارعان توصیف و در خصوص همکاری دهیاران با طرح سنددار کردن اراضی کشاورزی اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • خبر معاون وزیر راه برای خریداران مسکن
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند