Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق شورای شهر تهران گفت:نسل‌ امروز و پدیده‌های جدید تکنولوژی باید همواره مدنظر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قرار گیرد و براساس نیازهای روز و با بهره‌گیری از تکنولوژی اقدامات خود را ساماندهی کند.

به گزارش مشرق، مهدی چمران رئیس سابق شورای شهر تهران در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان این که پاسداشت مراسم‌هایی همچون ۹دی و ۲۲ بهمن می تواند در ایجاد رویش‌های جدید و بازخوانی و تقویت آرمان‌های انقلاب موثر باشد، اظهار داشت: در واقع هر یک از این برنامه‌های مهم انقلابی که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هر ساله اجراکرده است، خون تازه ای در رگ‌های نظام و انقلاب جاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: تا کی دراز دستی؟

وی با اشاره به این که برنامه‌های اجرا شده توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، همانند موتور محرکه ملت ایران در مسیر انقلاب اسلامی عمل کرده است، افزود: هر کدام از این برنامه‌های اجرا شده، همانند یک حماسه عظیم و پرشور مردمی همچون ۲۲ بهمن تاثیرگذار بوده است.

برگزاری مراسم ملی و انقلابی موجب ایجاد تحرک و تقویت اتحاد مردم می شود

نائب رییس جبهه مردمی نیروهای انقلاب تصریح کرد: برنامه‌های برگزار شده توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، باعث ایجاد تحرک و همچنین تقویت اتحاد و انسجام ملی در کشور شده است و یک شرایط تازه ای را در کشور ما به وجود آورده کانه، این طفل دوباره متولد شده و شروع به زندگی خود کرده است.

ضرورت بهره گیری از شیوه های جدید تبلیغ برای نسل جوان

چمران در ادامه مهمترین وظیفه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در مقطع زمانی حساس کنونی را هماهنگ کردن تشکل ها و نیروهای فراوان و غیرمنسجم فعلی کشور عنوان کرد و افزود: این شورا می‌تواند همه احزاب،  تشکل‌ها و مردم را فارغ از دیدگاه‌های حزبی و جناحی دور هم جمع کند، تا در این موارد خاص که مد نظر است، با اتحاد و همدلی به میدان بیایند.

چمران در پایان توصیه کرد:  اصولاً در هر زمان و دورانی، نسل‌های جدید تغییر می کنند. نسل‌امروز و پدیده‌های جدید تکنولوژی به خصوص در عرصه تبلیغات باید همواره مدنظر شورای هماهنگی تبلیغات قرار گیرند. شورا براساس نیازهای روز و با بهره گیری از تکنولوژی تبلیغات جدید، اقدامات خود را ساماندهی کند، چرا که ذائقه جوانان امروزی با سالهای گذشته متفاوت است.

شریعتمداری: تلاش بی‌وقفه شورای هماهنگی ستودنی است

همچنین حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در همین زمینه گفت: چهلمین سالگرد تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را به اعضای پاکباخته و سخت کوش آن  مخصوصاً حضرت آیت الله جنتی، ریاست محترم این شورا که از افتخارات نظام هستند، تبریک عرض می کنم.

وی ادامه داد: تلاش بی وقفه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در حفظ و پاسداشت یاد و خاطره حماسه های تاریخ ساز میهن اسلامی ستودنی است و از این زاویه می توان خدمات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را لبیک به فرمان الهی “ فذکر هم بایام الله “ تلقی کرد.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: تبلیغات اسلامی در محدوده برپایی مراسم ملی و مناسبت های انقلاب خلاصه نمی شود و گستره ای بسیار فراتر از آن دارد. از نام شورا پیداست که موضوع فعالیت آن هماهنگ کردن مراکز و کانون هائی است که وظیفه آنها تبلیغ اسلام و نظام است، اما هیچکدام از این مراکز و کانون ها در زیر مجموعه شورا تعریف نشده اند.

اهمیت و ضرورت تشکیل اتاق فکر تبلیغات اسلامی

وی تصریح کرد: منظور این نیست که تمام کانون  ها و مراکز  یاد شده باید فعالیت خود را با شورای کنونی هماهنگ کنند و طبیعی نیز هست، زیرا شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از ابتدا با این تعریف تشکیل نشده است. بلکه  منظور آن است که تاسیس مرکزی با این ویژگی ضروری است. اهمیت و ضرورت تشکیل اتاق فکر تبلیغات اسلامی از اهمیت بی بدیل تبلیغات در عصر حاضر ریشه می گیرد، عصری که به همین علت از آن با عنوان «عصر انفجار اطلاعات» یاد می کنند. 

حسین شریعتمداری با بیان اینکه شاید در این مختصر اشاره به سه نکته خالی از فایده نباشد، اضافه کرد: اول آن که به قول حکیمانه حضرت امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) دنیا تشنه فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) است و این سخن نه اغراق است ونه گزاف، امام راحل ما، غبار قرن‌ها تحریف، کج اندیشی و وارونه نمائی را که بر چهره اسلام نشسته بود، پاک کرد و اسلام ناب محمدی (ص) را همانگونه که در صدر اسلام بود به دنیای ظلمت زده ارائه فرمود.

مدیرمسئول روزنامه کیهان توضیح داد: مردم در چهره اسلام ناب، گمشده تاریخی خود را یافتند و با همه توان به سوی آن شتافتند تا آنجا که امروزه انقلاب اسلامی از مرزهای جغرافیائی عبور کرده و هرجا اهل اندیشه ای هست را به خود جذب کرده است.

وظیفه اتاق فکر تبلیغات اسلامی، ترسیم نقشه راه مقابله با دشمن است

وی افزود: از سوی دیگر اسلام ناب، موجودیت نظام سلطه جهانی را به چالشی جدی کشانده و بدیهی است که دشمنان نیز بیکار ننشسته و برای مخدوش کردن چهره آن به انواع ترفندها متوسل شده اند و وظیفه اتاق فکر تبلیغات اسلامی در واقع شناسائی این ترفندها و ترسیم نقشه راه مقابله با آن است.

شریعتمداری افزود: دوم این که امروزه در فرمول قدرت، ماشین جنگی صدر نشین نیست، بلکه توپخانه‌ها جای خود را به رسانه‌ها داده‌اند و جنگ ابزار به جنگ افکار تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: آدم‌ها همانگونه که فکر می‌کنند، عمل می‌کنند،بنابراین، کسانی که کنترل افکار عمومی را در دست دارند، می توانند اعمال عمومی را هم در کنترل خود بگیرند. از این زاویه نیز تشکیل اتاق فکر تبلیغات اسلامی برای ارائه اسلام  ناب و مقابله با تحریف ها و بد اندبشی ها  ضرورت دارد.

موفقیت قابل قبول شورا در یادآوری مناسبت‌ها و حماسه‌های انقلابی به نسل جوان

مدیر مسئول روزنامه کیهان در ادامه تصریح‌کرد: سوم آن که وقتی حماسه‌ها، با درصد بالائی از بازسازی یاد آوری می‌شوند، انگار دوباره اتفاق افتاده‌اند و این رخداد، علاوه بر آن که برای نسل‌های قبلی یادآوری و شور انگیز است، برای نسل هائی که اصل واقعه را ندیده‌اند، می‌تواند درس آموز و الگو باشد و بنابراین شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در حفظ اهداف و آرمان های اصیل انقلاب و انتقال آن به نسل های جدید در طول ۴۰ سال گذشته موفقیت های قابل قبولی داشته است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت قرارداد ایران و چین تبلیغات اسلامی روزنامه کیهان 22 بهمن شورای شهرتهران انقلاب ایران جبهه مردمی نیروهای انقلاب حسین شریعتمداری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مهدی چمران شریعتمداری انقلاب اسلامی مشرق شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اتاق فکر تبلیغات اسلامی تبلیغات اسلامی اسلام ناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۵۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است

  احمد آرامی  بیان کرد: شوراهای اسلامی در نهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۵۸ در تقویم جمهوری اسلامی ایران نام‌گرفته است که بر اساس فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل شوراهای شهر و روستا به‌عنوان روز شوراها نام‌گذاری شده است.

آرامی تأکید کرد: نقش شورا در آبادانی روستا و شهر نقش بسزایی ایفا می‌کند که کلیه کارهای عمرانی در شهر و روستا زیر نظر شورا انجام می‌شود. در روستاها کار عمرانی بر اساس درخواست و مصوبه شورای اسلامی آن روستا به دهیاری روستا ابلاغ می‌گردد و دهیار را موظف به اجرای مصوبه شورا پس از اخذ مجوز کمیته تلفیق که در بخشداری محل انجام می‌شود را می‌نماید .

وی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا هر چهار سال یکبار بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران با رأی اکثریت مردم که توسط وزارت کشور در ایران و فرمانداری‌ها در شهرها و بخش‌ها انجام می‌گیرد که مردم هر شهر و یا روستا به محل برگزاری و مقر صندوق رأی‌گیری مراجعه و رأی خود را به صندوق می‌اندازند و طبق قانون با نظارت شورای نگهبان و هیئت اجرایی و دیگر بازرسین حاضر صندوق انتخابات انجام و در پایان نامزدهای شورا هر کدام که اکثریت آرا را داشته باشند به‌عنوان شورای شهر یا روستا انتخاب می‌شوند .

آرامی افزود: شورای اسلامی در روستاهایی که جمعیت آن ۲۰۰۰ نفر باشند تعداد اعضای شورا ۵ نفر و روستاهای کمتر از ۲۰۰۰ نفر سه نفر به‌عنوان شورا انتخاب می‌شوند که اعضای شورا از بین خودشان یک نفر رئیس شورا، نائب رئیس و منشی انتخاب می‌کنند و مدت چهار سال به کار شورا ادامه می‌دهند .

وی در خصوص وظیفهٔ شورا افزود: وظیفه شورای اسلامی رسیدگی به مشکلات روستا و تعیین یک نفر با مدرک تحصیلی دیپلم به‌عنوان دهیار روستا انتخاب می‌کند تا دهیار کلیه مصوبات شورای اسلامی را که هدف آن پیشبرد و برطرف‌کردن مشکلات روستا مثل انجام روشنایی معابر روستا جمع‌آوری زباله‌ها،،،،،و غیره و آنچه کار عمرانی که در روستا انجام می‌گیرد .

وی افزود: طبق مصوبات شورا باید انجام شود عملکرد شوراها زیر نظر بخشداری محل انجام می‌گیرد که با کمک شورای اسلامی بخش انجام می‌گیرد و تمام مشکلات شوراها توسط بخشدار انجام می‌شود در قانون اساسی کشور برای شوراهای اسلامی روستا هزینه‌ای در نظر گرفته نشده است؛ چون شورای اسلامی روستا یک نهاد مردمی که به دلیل اختیاراتی که در حوزه‌های نظارتی و مدیریتی برعهده دارد.

آرامی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از ارکان مهم و برجسته مردم‌سالاری دینی در کشور محسوب می‌شود که هیچ‌گونه دستمزدی از هیچ نهاد دولتی و مردمی دریافت نمی‌کند و برای رضای خداوند و رضایت و آبادانی مردم روستا خدمت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبل شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورا؛ اختلافات طبیعی است
  •  کارگران، ستون‌های استوار نظام و مظهر خلاقیت و تلاش بی‌وقفه
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • برنامه‌های خود را در فرصت باقیمانده به سرانجام می‌رسانم
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود