Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل انتقال خون استان کرمان گفت: مطالعات صورت گرفته نشان داده که با توجه به اینکه بیماران کووید پادتن ضد کووید در بدن آنها ساخته می شود، تزریق پلاسمای این افراد به بیماران کرونایی که حال مساعد نداشته، می تواند در روند بهبودی این افراد تاثیر گذار باشد.

دکتر "روح الله میرزایی" شامگاه چهارشنبه هشتم مردادماه در جمع خبرنگاران با اشاره به هفته اهدای خون با اشاره به اینکه سالانه ۷۰ هزار واحد انتقال خون در استان کرمان اظهار کرد: هر واحد خون از مراجعه کنندگان در صورت داشتن شرایط افراد، معادل ۴۵۰ سی سی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و استان کرمان اظهار کرد: با توجه به بحران کرونا، متاسفانه با کاهش مراجعه کنندگان و در نتیجه با کمبود ذخائر خونی در تمامی گروه های خونی روبرو هستیم.

میرزایی با اشاره به اینکه گروه های خونی O مثبت و منفی و B با بیشترین کمبود در استان روبرو است اظهار کرد: استان کرمانی، استانی با تعداد زیاد بیماران تالاسمی است به طوری که ۳۰ تا ۴۰ درصد خون تولیدی استان به این بیماران تزریق می شود و این بیماران به صورت ماهانه، یک تا دو واحد تزریق خون دارند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان افزود: کاهش ذخائر خونی در کیفیت خدمت رسانی به این افراد می تواند موثر باشد اما خوشبختانه خون این افراد تاکنون تامین شده است اما این کاهش دخائر خونی باید جبران شود.

وی با تاکید بر اینکه تمامی پروتکل ای بهداشتی در تمامی پایگاه های خون سراسر استان کرمان اجرایی می شود و جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد اظهار کرد: ۶۲ درصد اهدای خون در استان از اهداکنندگان مستمر گرفته می شود.

میرزایی با اشاره به اینکه قبل از اهدای خون یکسری شرایط عمومی، جسمانی و تخصصی اهدا کننده مورد بررسی قرار می گیرد افزود: یکسری ریزفاکتورها نیز ار بعد بیماری های عفونی از جمله ویروس HIV موجود در خون اهدا کننده مورد بررسی قرار می گیرد که خوشبختانه تاکنون موردی از این نوع عفونت ها در خون های اهدایی در استان کرمان وجود نداشته است.

وی درباره بحث پلاسما درمانی بیماران کووید ۱۹ اظهار کرد: مطالعات صورت گرفته نشان داده که با توجه به اینکه بیماران کووید پادتن ضد کووید در بدن آنها ساخته می شود، تزریق پلاسمای این افراد به بیماران کرونایی که حال مساعد نداشته، می تواند در روند بهبودی این افراد تاثیر گذار باشد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به اینکه پلاسما درمانی در استان کرمان از ۱.۵ ماه پیش آغاز شده است افزود: افرادی که ۲۸ روز از بهبودی آنها گذشته می توانند به شکرانه سلامت خود پلاسما و یا خون خود را برای کمک به هم نوعان خود اهدا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس سازمان انتقال خون پلاسمای خون اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی بیماران کووید استان کرمان انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است

به گزارش صدای ایران به نقل از ایرنا،دکتر فریبرز درویش روزجمعه افزود: این اتفاق ۲ روز گذشته در این بیمارستان رخ داد که متاسفانه همراهان و خود بیمار در اقداماتی کاملا غیر قانونی پرستار را مورد ضرب و شتم قرار دادند که از ناحیه سر و صورت به شدت آسیب دیده است.

وی اظهار کرد: این افراد به علت مراجعه زیاد بیماران آستانه تحمل آنان در ارائه خدمات پایین آمده بود که شروع به فحاشی و ضرب و شتم این پرستار که در نهایت او را زخمی کردند.

این مسوول اظهار داشت: در زمان حاضر این پرستار یک شب در این بیمارستان بستری بوده و برای ادامه درمان هم اکنون در منزل بستری است.

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس گفت: هم اکنون شکایتی علیه ضاربان که دست کم چهار نفر بوده از سوی واحد حقوقی این مرکز درمانی انجام گرفته و امیدوارم هر چه زودتر به پرونده این افراد خاطی رسیدگی شود.

بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با داشتن حدود ۷۰تخت مصوب شامل بخش‌هایی از جمله داخلی، جراحی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم پزشکی، اطفال، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و ... به طور شبانه روزی به بیماران غرب مازندران خدمات ارائه می‌دهد.


نور، نوشهر، چالوس، عباس آباد، تنکابن و رامسر از شهرستان‌های غربی مازندران به شمارمی آیند.

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم