Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه خوارزمی، آمادگی دانشگاه را جهت آغاز فاز مشترک همکاری با پژوهشگاه صنعت نفت در زمینه رشته های علوم انسانی اعلام کرد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه خوارزمی، نشست مشترک دانشگاه خوارزمی و پژوهشگاه صنعت نفت با حضور عزیزالله حبیبی ریاست دانشگاه و جعفر توفیقی رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، در ساختمان پژوهشگاه نفت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جعفر توفیقی رئیس پژوهشگاه نفت گفت: پژوهشگاه صنعت نفت به عنوان یک پژوهشگاه صنعتی، پژوهش‌های کاربردی انجام می‌دهد و تمامی فعالیت‌های این پژوهشگاه به پروژه‌های پژوهشی منجر می‌شود. عمده فعالیت‌های این پژوهشگاه قرارداد‌های صنعتی است که توسعه تکنولوژی را به همراه دارد و این وجه تمایز پژوهشگاه صنعت نفت با سایر پژوهشگاه‌ها است.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت افزود: پژوهشگاه صنعت نفت هم با بخش بالادستی و هم با بخش پایین دستی در ارتباط است و وقتی پروژه‌ای به پژوهشگاه محول می‌شود از ظرفیت و پتانسیل دانشگاه‌ها استفاده می‌کند. صنعت نفت صنعت کلیدی و مهمی است. این صنعت سالیان زیادی وابسته بود هر چند در حال حاضر در کشور فاز بیداری را طی می‌کند.

توفیقی بیان کرد: پژوهشگاه صنعت نفت با جمعیتی بالغ بر ۱۷۰۰ نفر و با وسعت ۳۵ هکتار، فضایی را فراهم کرده است که پژوهشگران به صورت میدانی کار‌های تحقیقاتی انجام می‌دهند. اکنون بسیار خوشحال هستیم که با دانشگاه خوارزمی که یک دانشگاه قدیمی است و قدمت طولانی در زمینه علمی و پژوهشی دارد، همکاری‌های دو جانبه در زمینه پروژه‌های پژوهشی داشته باشیم.

در ادامه این نشست عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: من معتقدم آموزش عالی باید به صنعت ورود پیدا کند و همینطور صنعت نیز باید راهی را در دانشگاه و آموزش عالی باز کند. یکی از راه‌های نجات کشور آسیب شناسی، احصا نیاز‌های ملی و تلاش برای حل آن‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه خوارزمی به غیر از رشته‌های پزشکی و کشاورزی در سایر زمینه‌ها؛ دانشگاه جامعی است و رشته‌های علوم پایه، ادبی، روانشناسی و جامعه شناسی جزء قدیمی‌ترین رشته‌های این دانشگاه به حساب می‌آیند و در حال حاضر رشته‌های اقتصاد، مدیریت و علوم مالی نیز به دانشگاه خوارزمی اضافه شدند. دانشگاه فارغ‌التحصیلان خوبی در زمینه‌های مختلف ارائه کرده است.

رئیس دانشگاه خوارزمی عنوان کرد: دانشگاه خوارزمی دارای بیش از ۲۶۰ رشته - گرایش است که در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند دو سوم رشته - گرایش‌های دانشگاه خوارزمی در حوزه علوم انسانی روانشناسی و جامعه‌شناسی است.

حبیبی افزود: دانشگاه خوارزمی آمادگی خود را جهت آغاز فاز مشترک همکاری با پژوهشگاه صنعت نفت در زمینه رشته‌های علوم انسانی اعلام کند. امیدواریم دانشگاه خوارزمی و پژوهشگاه صنعت نفت در بخش سخت افزاری، نرم افزاری، پژوهش و فناوری زمینه‌های همکاری مشترک برقرار کنند و در جهت رشد و پیشرفت جامعه و کشور گام‌های موثری بردارند.

در ادامه نشست تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه خوارزمی و پژوهشگاه صنعت نفت به امضای دو طرف رسید.

همکاری در بومی سازی و انتقال فناوری‌های جدید در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، همکاری در تعریف و اجرای پروژه‌های مشترک صنعتی و پژوهشی مورد نیاز صنایع نفت گاز و پتروشیمی، بهره گیری طرفین از امکانات آموزشی- پژوهشی موجود در آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی یکدیگر، همکاری در برگزاری همایش‌های ملی و بین المللی در حوزه صنایع نفت گاز و پتروشیمی از مفاد این تفاهم نامه است.

همکاری مشترک در برگزاری کارگاه‌های آموزشی دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت دوره‌های معادل مورد نیاز مدیران کارشناسان شاغل در صنایع نفت گاز و پتروشیمی کشور و اجرای طرح میزبانی پژوهشگاه صنعت نفت از موضوعات پژوهشی در قالب پایان نامه رساله و فرصت‌های مطالعاتی از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی وزارت علوم پژوهشگاه نفت گاز و پتروشیمی تفاهم نامه صنایع نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۵۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه مراغه گفت: به منظور ایجاد و گسترش همکاری‏‌های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش‏ بنیان، تفاهم نامه  مشترک همکاری دانشگاه مراغه با شرکت صنعتی فولاد ماهان تبریز منعقد شده است.

محمد زادشکوریان افزود: استانداردسازی و سرمایه گذاری در تولید و توسعه محصولات دانش بنیان با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنّی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص از دیگر اهداف این تفاهم نامه صنعتی و آموزشی است.

وی اضافه کرد: بهره‏ مندی از توانمندی‏‌های نیروی انسانی، دانش فنّی، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی به منظور حل معضلات و چالش های صنعت فولاد در اولویت برنامه‌های دانشگاه مراغه و این شرکت خواهد بود.

به گفته رئیس دانشگاه مراغه، ایجاد زمینه برای کارآموزی دانشجویان و فرصت مطالعاتی اساتید در این تفاهم نامه آمده است.

در دانشگاه مراغه ۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری