Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس موفق به تولید کاتالیست‌های واحد رفورمینگ برای تولید بنزین شده‌اند و به گفته آنها از آنجایی که این محصول وارداتی است و با گذشت ۱۰ سال از اعمال تحریم‌ها، عمر مفید این کاتالیست‌ها به پایان رسیده؛ بنابراین فرصت مناسبی است تا این محصول دانش‌بنیان در واحدهای پالایشگاهی به کار برده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حمزه کازرونی، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر کاتالیست‌های مورد استفاده در پالایشگاه‌ها، وارداتی است، گفت: دو شرکت فرانسوی و آمریکایی بیش از ۹۵ درصد از کاتالیست‌های ریفورمینگ جهان را تولید می‌کنند و هرچند چین و روسیه نیز محصولاتی در این حوزه دارند؛ اما از کیفیت بالایی برخوردار نیست و بر این اساس ما موفق به تولید این نوع کاتالیست با استفاده از فناوری‌نانو شده‌ایم که عملکرد بسیار بالایی دارند.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر آمریکا ۸۰ درصد از بازار کاتالیست‌های تولید بنزین و فرانسه ۱۵ درصد این بازار را در اختیار دارد، اظهار کرد: با جایگزینی این کاتالیست‌ها به جای کاتالیست‌های فعلی در پالایشگاه‌ها، می‌توان درآمد سالانه هر پالایشگاه را به طور متوسط ۳۰ میلیون دلار افزایش داد؛ چراکه این کاتالیست‌ نانویی به صورت مستقیم روی تولید بنزین اثر می‌گذارد و تولید بنزین را تقریبا ۸ درصد نسبت به کاتالیست‌های فعلی ارتقاء می‌دهد که این موضوع موجب افزایش درآمد پالایشگاه‌ها خواهد شد.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، کاتالیست‌های ریفورمینگ را از جمله مهمترین کاتالیست‌های پالایشگاه‌ها دانست و ادامه داد: بخش ریفورمینگ قلب پالایشگاه به حساب می‌آید؛ چرا که علاوه بر تولید بنزین، هیدروژن نیز در این بخش تولید می‌شود. بنابراین حساسیت پالایشگاه‌ها برای خرید کاتالیست به منظور استفاده در این بخش بسیار زیاد است، ولی چالش‌ ما برای فروش این نانوکاتالیست، بی‌انگیزگی برخی پالایشگاه‌ها برای تغییر رویکرد از محصولات وارداتی به محصولات تولید داخل است.

کازرونی خاطر نشان کرد: با توجه به تحریم‌های ۱۰ ساله کشور و به پایان رسیدن عمر برخی کاتالیست‌های واردتی مورد استفاده در پالایشگاه‌ها، فرصت مناسبی برای استفاده از محصولات داخلی است تا عملکرد این محصولات‌ نانو به اثبات برسد.

وی یادآور شد: ما علاوه براین کاتالیست‌ها، کاهش دهنده مصرف سوخت دیزل (IFA۱۳۳) را نیز با استفاده از فناوری‌نانو تولید و از کشورهایی چون ترکیه، چین و ساحل عاج برای این محصول سفارش دریافت کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نانوكاتاليست پالايشگاه پالایشگاه ها کاتالیست ها تولید بنزین دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۶۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت

علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، ضمن اظهار خرسندی از همزمانی جشن ۳۴ سالگی شرکت با آغاز مدیریت وی، هلدینگ ثمسکن را تولیدکننده اصلی‌ترین محصول مورد نیاز مردم دانست و گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری‌ای مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت یکصد هزار واحد مسکونی با نگاه به ظرفیت و توان مجموعه اشاره کرد و گفت: این پروژه با سبدی تحت سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد.

وی ادامه داد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

جعفری گفت: همگی باید تلاش کنیم تا برند ثمسکن به برترین برند کشور در حوزه تخصصی خود مبدل شود و بتواند علاوه بر بازار داخلی در خارج از کشور نیز به خوشنامی فعالیت کند. چه بسا این امکان با توجه به ظرفیت‌های مهندسی و سرمایه‌گذاری شرکت وجود دارد.

وی افزود: هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک معظّم مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری