Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت داروسازی در ژاپن به دنبال استفاده از یک روش جالب تشخیص کرونا با قابلیت شناسایی ویروس در کمتر از ۳۰ دقیقه است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ یک شرکت بزرگ داروسازی در ژاپن قصد دارد مجوز فروش یک روش جدید آزمایش کرونا را از دولت این کشور اخذ کند.

بر اساس گزارش ان اچ کی، شرکت شیونوگی مدتهاست در تلاش برای عملی کردن این روش جدید با نام SATIC است که با همکاری پژوهشگران دانشگاه های توکیو و نیهون تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روش پس از حرارت دادن نمونه بزاق و مخلوط کردن آن با یک شناساگر، نمونه های حاوی ویروس کرونا دچار تغییر رنگ می شوند.

یکی از ویژگی های جالب این روش تشخیص کرونا در مدت 30 دقیقه است. باتوجه به اینکه در روش موسوم به PCR زمان لازم برای جمع آوری نمونه حدود 5 ساعت است، روش جدید می تواند سرعت آزمایش را به اندازه قابل توجهی افزایش دهد.

از سوی دیگر انجام روش PCR به افراد متخصص و تجهیزات ویژه ای نیازمند است.

شرکت شیونوگی اعلام کرده که به دنبال اخذ مجوز انجام این روش از دولت در ماه جاری میلادی است.

این شرکت داروسازی می گوید اگر این روش آزمایش گیری سریعا تایید شود، در فصل پاییز در موسسات پزشکی قابل دسترسی خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا تست کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را دریافت کرد
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی