Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد ابول نژادیان شامگاه شنبه در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا که در سالن مرکز مانیتورینگ مدیریت بحران استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در دانشگاه‌های استان کارگروه‌های بررسی مداوم وضعیت شهرهای مختلف تشکیل شده است و باید برای سازمان‌ها از سوی ستاد کرونا خوزستان تکالیفی تعیین شود که آمادگی لازم را تا پاییز ایجاد کنند و نباید برای مقابله با بیماری در این فصل غافلگیر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در دوره اول علاوه بر کمبود نقاهتگاه ولی از همان مراکز فعال استقبالی نشد که می‌تواند به خاطر سالنی بودن آنها باشد. البته از نقاهتگاه‌های شوشتر، دزفول، آبادان و فقط بیمارستان طالقانی در اهواز استفاده شد ولی نقاهتگاه راه آهن و تندگویان مورد استقبال قرار نگرفت.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تأکید بر اینکه باید برای راه‌اندازی نقاهتگاه‌های بیشتر یک متولی مشخص تعیین شود، گفت: در دوره قبل برای استقبال بیشتر از نقاهتگاه‌ها پیشنهاد اجاره یک هتل مطرح شد ولی تنها هزینه اجاره منهای غذا و نگهداری را دو میلیارد تومان اعلام کردند در حالی که دانشگاه تمام دارایی خود را در زمینه دارو و درمان هزینه کرد.

ابول نژادیان با تأکید بر اینکه نحوه مدیریت بیماری در ایام پاییز خیلی مهم است، ادامه داد: دانشگاه نمی‌تواند متولی نقاهتگاه‌ها باشد چرا که به اندازه کافی در بیمارستان‌ها مشکل داریم و باید یک متولی دیگری برای این کار تعیین شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: باید توجه ویژه‌ای به موضوع برگزاری مراسم‌های ایام محرم داشته باشیم و در این زمینه همکاران بهداشت جلسات مختلفی را با سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار کردند.

وی در پایان گفت: در مصوبات قبلی بنا بود که زنان باردار، مادران شیرده و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در محل کار حضور نداشته باشند ولی این مصوبه تغییر پیدا کرده است تا این اقشار دوباره سرکار بروند.

کد خبر 4988602

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اهواز ویروس کرونا فصل پاییز ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا عید سعید قربان قزوین گرگان شهرکرد اقامه نماز جمعه ستاد ملی مقابله با کرونا ازدواج ماه محرم کرمانشاه بیرجند نقاهتگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی و با هدف گسترش فعالیت‌های سلامت‌محور در حوزه بین‌الملل آغاز کرد و پس از شکل‌گیری این معاونت و با همکاری معاونت‌های آموزش، پژوهش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه رشد و توسعه این دانشگاه در حوزه بین‌الملل فراهم شد.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها و اقدامات بسیارخوبی در حوزه بین‌الملل صورت پذیرفت و با ۲ سفری که به کشور‌های عراق و ترکمنستان داشتیم زمینه جذب و حضور بیش از پیش دانشجویان و گردشگران سلامت این کشور‌ها در مشهد فراهم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه‌های علمی و دانشجویی تعامل بسیارخوبی با کشور آلمان و در موضوع نوروساینس داشته و داریم و تداوم این همکاری‌ها فی ما بین را در سال ۱۴۰۳ هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت از جایگاه و وضعیت به مراتب بهتری به نسبت سال‌های قبل برخوردار هستیم و می‌بینیم که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی انتخاب نخست بسیاری از بیماران غیرایرانی جهت درمان در ایران بوده و هست، خاطرنشان کرد: خدمات بسیارخوبی در حوزه‌های سرپایی و بستری به بیماران غیرایرانی در مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارائه شد و در سال گذشته و با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، کمیته گردشگری استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستمی و گردشگری خراسان رضوی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد، دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور و دیگر مجموعه‌های شهری و استانی شاهد رشد خوبی در بحث حضور گردشگر سلامت در مشهد بودیم و رتبه اول کشور را در این حوزه کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جذب دانشجوی غیرایرانی در کنار پذیرشی که به میزان سال‌های قبل بود، ثبت نام و جذب متمرکز ۵۰ دانشجوی عراقی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که بهترین کلاس‌ها و خوابگاه‌ها را با امکانات کامل در اختیار آنها قرار دادند زمینه جذب بیش از پیش این گروه از دانشجویان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در بوکان برگزار شد
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آمادگی سه شهرستان خراسان جنوبی برای دور دوم انتخابات مجلس
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با تجاوز اشغالگران به رفح
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی