Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آمریکا که خود را «مهد آزادی» و «دموکراسی» در جهان معرفی می‌کند، اکنون نحوه برخورد سرکوبگرانه یگان‌های اعزامی مسلح دولت فدرال به شهرهایی که در آن اعتراض‌های عدالتخواهی اجتماعی درجریان است، به امری مبهوت کننده و غیر قابل باور بدل شده است. 

اعتراضاتی که در پورتلند پرجمعیت‌ترین شهر ایالت اورگن صورت گرفته، از زمان قتل جورج فلوید مرد سیاه پوست ۴۶ ساله‌ای که در اواخر ماه می‌ (اوایل خرداد) به دست پلیس مینیاپولیس کشته شد،  جرقه خورد و تاکنون ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع اعتراضات در این شهر مانند سایر شهرهای آمریکا در اعتراض به بی‌عدالتی اجتماعی و در راستای جنبش «جان سیاهان اهمیت دارد» جان گرفت. 

اما اعتراضات صلح آمیز مردم این شهر زمانی به خشونت کشیده شد که در تاریخ ۵ ژوئیه (۱۵ تیر) ماموران فدرال برای سرکوب ناآرامی‌های مدنی به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به پورتلند اعزام شدند. نیروهایی که حضورشان در هفته‌های گذشته نه تنها باعث کمتر نشدن اعتراضات نژادپرستی در پورتلند نشده بلکه استقرار این نیروها خشم معترضان را برانگیخته و به درگیری با نیروهای امنیتی منجر شده است. 

پس از افزایش درگیری‌ها و بالاگرفتن اعتراضات به اعزام این نیروها به برخی شهرهای آمریکا از جمله پورتلند،  «کیت براون» فرماندار این شهر روز چهارشنبه گذشته از توافق با نیروهای فدرال برای خروج از این شهر خبر داد. براون روز چهارشنبه به وقت محلی گفت: در توافقی که با وزارت امنیت میهن حاصل شده، قرار است نیروهای فدرال به صورت مرحله‌ای پورتلند را ترک کنند. 

اما «چاد ولف» وزیر امنیت میهن تنها یک روز پس از اظهارات براون در مصاحبه با شبکه خبری فاکس نیوز تاکید کرد: نیروهای پلیس فدرال تا زمانی که فرماندار دموکرات این شهر طرحی برای رفع اعتراضات و خشونت داشته باشد، در پورتلند می‌مانند.  

از سوی دیگر در همان روزی که فرماندار پورتلند از توافق برای خروج نیروهای فدرال خبر داده بود، ترامپ که سیاست‌های عهدشکنانه وی زبانزد جهانیان است، در توییتی معترضان این شهر را «تروریست» خواند و با اینکار تیشه به ریشه توافق مذکور زد. 

روزنامه واشنگتن پست نیز روز سه شنبه گذشته (یک روز پیش از اعلام براون مبنی بر توافق برای خروج نیروهای فدرال از پورتلند) نوشت: به رغم مخالفت‌های بسیار در مقابل سیاست‌های تهاجمی کاخ سفید، دولت ترامپ در حال اعزام نیروهای فدرال بیشتری برای سرکوب معترضان در شهر پورتلند است. یک منبع فدرال نیز به واشنگتن پست گفته بود وزارت امنیت داخلی آمریکا در نظر دارد بیش از ۵۰ نیروی حفاظت از مرزها و گمرگ را به شهر پورتلند اعزام کند. 

از این رو، به باور کارشناسان و ناظران داخلی آمریکا، ادامه اعتراض‌های سراسری در کنار همه گیری ویروس کرونا در این کشور، دو بحران بزرگ پیش روی ترامپ تا زمان اندک باقیمانده تا انتخابات ریاست جمهوری قرار داده که می‌تواند تمدید حضور وی را در کاخ سفید متاثر سازد. 

برچسب‌ها دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا پرسش از خبر اعتراضات در آمریکا پروندهٔ خبری خشم مردم آمریکا و تهدیدات ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا پرسش از خبر اعتراضات در آمریکا دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا پرسش از خبر اعتراضات در آمریکا نیروهای فدرال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۳۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا

سم آلتمن از شرکت اوپن‌ای‌آی(OpenAI) و دیگر رهبران فناوری به منظور بحث و تدوین چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی می‌پیوندند.

به گزارش ایسنا، سم آلتمن مدیر عامل شرکت اوپن‌ای‌آی، ساتیا نادلا مدیر عامل شرکت مایکروسافت، ساندار پیچای مدیرعامل آلفابت(گوگل) و دیگر رهبران شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا به هیئت ایمنی و امنیت هوش مصنوعی دولت ایالات متحده ملحق می‌شوند.

به نقل از وال استریت ژورنال، جنسن هوانگ از انویدیا، کتی واردن از نورثروپ گرومن و اد باستیان از دلتا و دیگر رهبران صنعت فناوری و هوش مصنوعی نیز به آنها ملحق شده‌اند.

این هیئت ایمنی هوش مصنوعی با وزارت امنیت داخلی آمریکا کار خواهد کرد و در مورد چگونگی استقرار ایمن هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی این کشور مشاوره خواهد داد. آنها همچنین وظیفه دارند توصیه‌هایی را برای اپراتورهای شبکه برق، ارائه دهندگان خدمات حمل و نقل و کارخانه‌های تولیدی در مورد اینکه چگونگی حفاظت از سیستم‌های خود در برابر تهدیدات بالقوه‌ای که ممکن است توسط پیشرفت‌های این فناوری ایجاد شود، ارائه دهند.

دولت بایدن سال گذشته دستور ایجاد یک هیئت ایمنی هوش مصنوعی را به عنوان بخشی از یک فرمان اجرایی فراگیر داد که بر تنظیم توسعه هوش مصنوعی تمرکز دارد.

در وبسایت وزارت امنیت داخلی آمریکا آمده است که هیئت مدیره شامل کارشناسان هوش مصنوعی از بخش خصوصی و دولتی است که به وزیر و جامعه زیرساخت‌های حیاتی مشاوره می‌دهند.

آلخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌گوید استفاده از هوش مصنوعی در زیرساخت‌های حیاتی می‌تواند خدمات را تا حد زیادی بهبود بخشد. برای مثال می‌تواند تشخیص بیماری را تسریع کند یا ناهنجاری‌ها را در نیروگاه‌ها به سرعت تشخیص دهد، اما آنها خطر قابل توجهی دارند که وزارتخانه امیدوار است با کمک این هیئت آن را به حداقل برساند.

با این اوصاف، نمی‌توان این پرسش را مطرح نکرد که آیا این رهبران فناوری هوش مصنوعی می‌توانند راهنمایی‌هایی ارائه دهند که در درجه اول به خودشان و شرکت‌هایشان نفع نرساند؟ کار آنها حول محور پیشرفت فناوری‌های هوش مصنوعی و ترویج استفاده از آنهاست، در حالی که این هیئت قرار است اطمینان حاصل کند که سیستم‌های زیرساخت حیاتی از هوش مصنوعی مسئولانه استفاده می‌کنند.

در هر صورت به نظر می‌رسد مایورکاس مطمئن است که آنها وظایف خود را به درستی انجام خواهند داد. همچنین می‌گوید که رهبران فناوری ماموریت این هیئت را درک می‌کنند و این ماموریتی نیست که در مورد توسعه تجارت باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • مدعیان آزادی بیان بر طبل رسوایی خود کوبیدند
  • دموکراسی علیه آزادی
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • خروش موج بیداری انسانی توسط دانشجویان/ حبس دموکراسی در سرزمین مدعیان مردم‌سالاری!
  • خطر اعتراضات دانشجویی آمریکا بیخ گوش بایدن
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • واکنش کاربران به اعتراضات دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از فلسطین
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا