Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن حاجی میرزایی در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته که باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت راه و شهرسازی و با موضوع گفتگو بر محور تحول با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، اعضای شورای معاونان و مدیران کل و روسای ۷۶۰ منطقه آموزش‌وپرورش کشور برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر، اظهار کرد: یکی از درخشان‌ترین و بارزترین بخش‌های عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه راه و شهرسازی است و در مواردی می‌توان عملکرد مجموعه راه و شهرسازی در کشور را بی‌نظیر و در مواردی کم‌نظیر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقداماتی که در توسعه خطوط ریلی، جاده‌ها، آزادراه‌ها، بزرگراه‌ها و راه‌های روستایی، ارتقا، بهبود و افزایش توان ناوگان حمل‌ونقل هوایی و دریایی کشور و در حوزه مسکن اتمام پروژه مهر و جهش جدی که برای تهیه مسکن آغاز شده، بسیار قابل‌تقدیر است.

حاجی میرزایی گفت: سرعت عمل همکاران راه و شهرسازی در ترمیم و بازسازی مناطق تخریب شده به دلیل حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و بازگشایی راه‌ها برای شروع مجدد مدارس بعدازاین حوادث شایسته تقدیر است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه حوزه‌های متنوع مأموریت در نظام تعلیم و تربیت، آموزش‌وپرورش را با مأموریت‌های وزارت راه و شهرسازی مرتبط می‌کند، تصریح کرد: آموزش‌وپرورش یکی از بزرگ‌ترین نهاد ساخت‌وساز کشور است و در سال جاری ۶ هزار میلیارد تومان بودجه به مدرسه‌سازی اختصاص یافت.

حاجی میرزایی بابیان اینکه آموزش‌وپرورش دستگاهی است که هیچ پروژه برجا مانده‌ای ندارد و تمام پروژه‌های این دستگاه در حال انجام است، گفت: برای تأمین فضای آموزشی موردنیاز به همکاری وزارت راه و شهرسازی نیازمندیم. جابجایی جمعیت، انتخاب نامناسب فضای آموزشی در ساخت برخی مدارس و مهاجرت خانواده‌ها باعث شده در یک منطقه دچار تراکم باشیم و در منطقه‌ای دیگر مدارس خالی و تقریباً بدون استفاده شوند. امیدواریم با همکاری وزارت راه و شهرسازی زمین‌های مناسب برای ساخت مدرسه در شهرها شناسایی و در اختیار خیرین مدرسه‌ساز قرار گیرد.

استان تهران جزء ۱۰ استان محروم کشور ازنظر سرانه آموزشی است

وی گفت: مطابق سند تحول بنیادین متوسط فضای آموزشی برای هر دانش‌آموز در حدود ۸،۳ مترمربع است اما در حال حاضر این فضا در حدود ۵،۳ مترمربع است. ۱۰ استان پایین‌تر از میانگین سرانه آموزشی هستند که استان تهران هم جزو این ۱۰ استان است و برای مثال در منطقه ۲۲ به‌شدت نیاز به ساخت فضای آموزشی داریم.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی هم مانند سایر وزارتخانه‌ها نیاز به نیروی کار ماهر و توانمند دارد، گفت: آموزش‌وپرورش می‌تواند با همکاری وزارت راه و شهرسازی، هنرستان‌هایی را برای تربیت نیروی انسانی آموزش‌دیده و ماهر در حوزه فعالیت‌های گسترده بخش راه و شهرسازی و ساختمان فعال کند.

حاجی میرزایی یکی از مشکلات نظام آموزشی را عدم ارزشیابی مهارت کسب شده توسط دانش آموزان در کنکور دانست و افزود: دغدغه بسیاری از خانواده‌ها و دانش آموزان موفقیت در کنکور است و این در حالی است که در آزمون کنکور به مهارت دانش آموزان هیچ توجهی نمی‌شود؛ که این عدم توجه پدیده اشتغال و مهارت را در جامعه مختل کرده است.

وی با اشاره به اینکه مدارس ماندگار حاصل فعالیت صدساله نظام تعلیم و تربیت است، گفت: ترجیح می‌دهیم همچنان در مدارس ماندگار آموزش برقرار باشد و این مدارس مانند سابق فعالیت کنند، لذا از وزارت راه و شهرسازی تقاضای کمک در بازسازی این مدارس داریم.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به مطالعات انجام شده برای دست‌یابی به الگوی بومی مدرسه‌سازی گفت: در آموزش‌وپرورش در این مورد به‌طور گسترده مطالعاتی انجام شده و امیدواریم مجموعه شما هم در این مورد به ما کمک کند.

۵۰ درصد املاک آموزش‌وپرورش بدون سند است

حاجی میرزایی بابیان اینکه نیمی از املاک آموزش‌وپرورش بدون سند است یا نیاز به تغییر کاربری دارد که امیدواریم با نظارت شما روند انجام این کار تسهیل شود، اظهار کرد: ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند توجه جدی است که از این تعداد ۱۲ درصد مدارس باید کاملاً تخریب شود و ۱۸ درصد مدارس نیاز به بازسازی دارند، از طرفی اندازه مدارس کوچک است و باید به‌سوی مجتمع سازی پیش برویم که در این مورد هم به همکاری مجموعه راه و شهرسازی نیاز است.

وزیر آموزش‌وپرورش در پایان از تلاش‌های وزیر راه و شهرسازی برای تأمین مسکن فرهنگیان تشکر و قدردانی کرد و گفت: از ۳۱۵ هزار نفری که در سامانه اسکان ثبت‌نام کردند، ۷۵ هزار نفر تائید صلاحیت شدند، همچنین برای ۱۹ هزار واحد تعیین تکلیف شده داریم که امیدواریم بتوانیم این واحدها را تا اسفندماه سال جاری تحویل فرهنگیان دهیم.

کد خبر 4989101

منبع: مهر

کلیدواژه: خیرین مدرسه ساز وزارت راه و شهرسازی محسن حاجی میرزایی ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش قوه قضاییه شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی بنیاد شهید و امور ایثارگران شورای شهر تهران ازدواج سازمان تامین اجتماعی پیش بینی وضعیت هوا مواد مخدر آیت الله سید ابراهیم رئیسی زمین خواری عید سعید قربان وزارت راه و شهرسازی وزیر آموزش وپرورش حاجی میرزایی فضای آموزشی راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در ۱۸ کلاس و ۳ هزار و ۲۰۰ متر مربع ساختمان اصلی و ۷۰۰ متر مربع فضای ورزشی طراحی و احداث شده است.

برای ساخت این مدرسه در منطقه پردیسان ۳۰ میلیارد تومان به همت خیر هزینه شده و طرح سالن ورزشی نیز در قالب دولتی و با مشارکت خیر به بهره برداری رسیده است.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدرسه استقرار سه سامانه سلول‌های خورشیدی با ظرفیت ۶۰ کیلووات است که علاوه بر بهره‌گیری از انرژی خورشیدی برای تامین پایدار شبکه توزیع برق به تأمین هزینه مدرسه‌های نیز کمک می‌کند.

محمود کمانی، معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق با اشاره به تفاهم‌نامه مشترک این وزارتخانه با آموزش و پرورش و نوسازی مدارس برای تجهیز مدارس خیرساز به نیروگاه‌های برق خورشیدی، گفت: استان قم با ۱۱ مدرسه مجهز به سلول‌های خورشیدی در این زمینه پیشتاز است.

وی افزود: سازمان انرژی‌های تجدید پذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) برق تولیدی این مراکز را به قیمت مناسب خریداری می‌کند که علاوه بر فرهنگ‌سازی برای نسل آینده در تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس نیز موثر است.

سیدمحمد آقامیری، استاندار قم هم با تجلیل از خدمات و اقدامات خیرین مدرسه ساز گفت: استان قم  یک هزار و ۷۰۰ کلاس درس نیاز دارد که باید به سرعت این نیاز مرتفع شود.

حمیدرضا خان محمدی، معاون عمرانی وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم با بیان اینکه دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است، گفت: در یک برنامه کوتاه مدت با همکاری دستگاه‌های متولی ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

در حال حاضر ۸ هزار و ۳۰۰ پروژه در سطح کشور در دست احداث است که ۵۰ درصد آن‌را خیرین برعهده دارند.

سال گذشته ۲۴۰ کلاس درس در قالب ۲۷ پروژه به همت خیرین مدرسه ساز در قم احداث شد که پیش بینی می‌شود امسال نیز همین تعداد در سطح استان به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • تصویب نخستین آیین‌نامه سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش پس از ۱۲ سال
  • ساخت بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در کشور آغاز شده است
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • افتتاح مدرسه ۶ کلاسه در شهر نشتیفان خواف
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف