Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش وود مکنزی، تقاضا برای محصولات نفتی در آسیا پسفیک امسال 1.8 میلیون بشکه در روز نسبت به سال قبل کاهش می یابد. اما امسال 3 میلیون بشکه در روز و تا سال 2027 حدود 3.8 میلیون بشکه در روز کمبود خوراک پتروشیمی ها از پیش بینی های وودمکنزی است.

 

به گزارش «انرژی امروز» از هیدروکربن اینجینیرینگ، وودمکنزی می گوید تقاضای نفت منطقه آسیا پسفیک تا سال 2040 حدود 25 درصد برابر با 9 میلیون بشکه در روز افزایش می یابد و نسبت به سال 2019 به 44.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

8 میلیون بشکه در روز می رسد.

شیوع کووید 19 و چشم انداز بدبینانه اقتصادی در کوتاه مدت تاثیرات منفی بر تقاضای نفت و بخش پالایشی در این منطقه داشته است.

اما در بلند مدت، به دلیل افزایش تقاضای بخش حمل و نقل و پتروشیمی ها تقاضای نفت آسیا پسفیک هم افزایش می یابد. این منطقه نیمی از تقاضای جهانی نفت در سال 2040 را از آن خود می کند.

وود مکنزی می گوید: هر چند تقاضا رو به رشد است اما نرخ رشد در 20 سال آینده کمتر از نرخ رشد در 20 سال گذشته خواهد بود. وودمکنزی دلیل این مسئله را بالا رفتن بهره وری سوخت، افزایش تعداد خودروهای برقی و افزایش جایگزین های نفت در بخش حمل و نقل عنوان کرد.

از سویی بر اساس اعلام وودمکنزی رشد تقاضا برای نفت به شدت وابسته به خوراک پتروشیمی هاست که از سال 2019 تا 2040 با رشد 5 میلیون بشکه در روز مواجه خواهد شد.

چین به دلیل توسعه کراکینگ بخار و رشد تولید آروماتیک ها و پروپان دهیدروژناسیون، (PDH)، بالاترین میزان این رشد را در اختیار خواهد داشت.

بنابراین بزرگ ترین چالش پالایشگران این منطقه رویارویی با کسری خوراک در پتروشیمی هاست. امسال 3 میلیون بشکه در روز و تا سال 2027 حدود 3.8 میلیون بشکه در روز کمبود خوراک پتروشیمی ها از پیش بینی های وودمکنزی است.

خاورمیانه که صادر کننده سنتی خوراک پتروشیمی ها به آسیاست، دیگر قادر نخواهد بود به طور کامل این کمبود را جبران کند و آسیا پسفیک رو به ایالات متحده و اروپا خواهد داشت.

در ادامه این پیش بینی ها آمده است که با کمبود رو به رشد خوراک پتروشیمی ها و رشد تقاضا برای بنزین، آسیا شاهد کمبود بنزین در طولانی مدت هم خواهد بود. بین سال های 2019 تا 2040 تقاضا برای بنزین نزدیک به 2 میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت.

بر مقابل با کاهش رشد تقاضای بنزین و گازوئیل در چین، انتظار می رود این منطقه با مازاد بنزین و گازوئیل رو به رو باشد که تا 2027 این مازاد عرضه به 1.5 میلیون بشکه در روز برسد.

 

برچسب هاآسیا پسفیک انرژی امروز تقاضای بنزین تقاضای نفت خوراک پتروشیمی وودمکنزی (Wood Mackenzie)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز تقاضای بنزین تقاضای نفت خوراک پتروشیمی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو میلیون بشکه در روز خوراک پتروشیمی ها تقاضای نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در استان گفت: با در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای رستوران‌هایی که از غذاهای بومی استفاده می‌کنند، درصدد تقویت ظرفیت‌های خوراک استان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ایمان درخشی در حاشیه تور گردشگری خبرنگاران برای آشنایی با شهر خلاق خوراک و گیاهان دارویی منطقه دالاهو کرمانشاه، با بیان اینکه منطقه دالاهو به عنوان یکی از مناطق هدف برای معرفی گیاهان دارویی معرفی می‌شود، گفت: در مجموع ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه، چهار فصل بودن و تنوع‌های قومیتی و خلاقیت مردم در طبخ غذا سبب معرفی آن به عنوان شهر خلاق خوراک شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوراک کرمانشاه به انزوا رفته و مغفول مانده است، افزود: رویدادهایی به منظور معرفی ظرفیت‌های خوراک و غذا در کرمانشاه برنامه‌ریزی شده  و برنامه‌هایی نیز از جمله جشنواره آش زمستانی تاکنون برگزار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: این ظرفیت‌‌ها در زمینه خوراک و غذا باید تقویت و به رستوران‌ها و چرخه اقتصادی منتقل شود و در این راستا مشوق‌هایی برای رستوران‌ها در نظر گرفته شده که از غذاهای بومی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم دلیل و مفهوم شهر خلاق خوراک را نمی‌دانند، عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان یک ظرفیتی در جامعه می‌توانند مبلغ شهر خلاق خوراک باشند و از طرفی همه ما باید سفیرانی در این راستا باشیم.

درخشی با بیان اینکه در استان کرمانشاه بیش از 20 نوع خوراک دارویی وجود دارد گفت: همچنین بیش از 80 نوع خوراک بومی در کرمانشاه وجود دارد که این 80 نوع در وعده‌های صبحانه، میان وعده و غذای اصلی قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • تقاضای مرگ خودخواسته زن ۲۸ ساله هلندی