Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ایرج کارخایی روز یکشنبه در نشست کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی شورای پدافند غیرعامل استان سمنان در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود : امروز ایران اسلامی با انواع تهدیدات سخت، نیمه سخت و نرم دشمن که از لحاظ محتوا و شکل، تغییرات گسترده، پیچیده و نامشخصی دارد مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی ادامه داد : این مسائل تهدیدات نوینی است که دانش‌محور، فناورانه و بر باورها تکیه دارد، شیوه جدید تهدیدات به شکل ترکیبی بر شناخت، باورها و با تسلط بر حوزه‌ فکر و ذهن جامعه متکی است. 
کارخایی گفت: همچنانکه مقام معظم رهبری در منویات در عید قربان فرمودند، به موازات تحریم دشمن یک تحریف هم وجود دارد، تحریف حقایق، واژگونه نشان دادن واقعیات. 

وی اضافه کرد : از این لحاظ شاید مهمترین و بااولویت‌ترین رسالت و فلسفه کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی رصد، شناسایی، و اولویت بندی آسیب‌پذیری‌ها و تهدیدات در مقوله فرهنگی، رسانه‌ای و اجتماعی با حفاظت از افکار عمومی و افزایش اعتمادسازی است. همچنین شناخت نقاط ضربه‌پذیری فرهنگی و اهداف دشمن در برنامه‌ریزی کارگروه امری ضروری است.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان با اشاره به اینکه ترویج اصول پدافند غیرعامل به منظور فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی برای ایجاد یک باور عمومی در جامعه بسیار مهم است، گفت : باید از ظرفیت‌های فرهنگی، رسانه‌ای و آموزش تخصصی و عمومی استفاده کرد.

وی بیان کرد: فرهنگ اساس یک جامعه محسوب می‌شود و ظرفیت‌های اعضای کارگروه که از دستگاهها و سازمانهای مهم، موثر مذهبی، اجتماعی، فرهنگی، اطلاع رسانی و آموزشی هستند، از موارد مثبت  این کارگروه به حساب می‌آید.

کارخایی ادامه داد : در ساختار اجرایی پدافند غیرعامل استان، ۱۲ کارگروه تخصصی در قالب شورای پدافند غیرعامل در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی شده‌است که کارگروه تخصصی فرهنگی، اجتماعی و آموزشی یکی از مهمترین کارگروه‌های پدافند غیرعامل است. 
در این نشست، باتوجه به اینکه بحث پدافند غیرعامل به‌عنوان یکی از راهبردهای دفاعی کشور برای مقابله با تهدیدات دشمن، بر ایجاد پایداری، کاهش آسیب‌پذیری، مصون سازی و استمرار خدمت رسانی در شرایط خطر و بحران تاکید شد. 

برچسب‌ها پدافند غیر عامل سازمان پدافند غیرعامل کشور سمنان امنیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پدافند غیر عامل سازمان پدافند غیرعامل کشور سمنان امنیت پدافند غیر عامل سازمان پدافند غیرعامل کشور سمنان امنیت پدافند غیرعامل کارگروه تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۷۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی

محمدعلی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان اظهار کرد: در پی بارش‌های اخیر در استان علاوه بر شهرستان زیرکوه بارندگی‌های شدیدی را در دیگر شهرستان‌های استان از جمله نهبندان شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه روستاهای زیادی در سطح استان درگیر خسارت ناشی از این بارندگی‌ها شدند، اضافه کرد: بارش‌ها و سیل ناشی از آن به تمام بخش‌های زیرساختی در استان خسارت وارد ساخته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بیشترین خسارات به بخش ایل راه‌ها و راه‌های روستایی، ابنیه ها و آب نماها بوده است.

آخوندی با اشاره به اینکه خسارت به زیرساخت‌های آب، برق و حتی به زیرساخت‌های مخابرات نیز وجود داشته است، یادآور شد: همچنین یکی دیگر از بخش‌هایی که بیشترین خسارت را داشته بخش کشاورزی شامل کانال‌های کشاورزی، باغات و قنوات بوده است.

وی از ارائه گزارش اولیه این خسارات به سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد و گفت: جمع بندی اولیه از خسارت‌های ناشی از سیل در استان صورت گرفته و به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: از هم اکنون برآورد خسارات ناشی از سیل در نقاط مختلف استان توسط دستگاه‌های مربوطه و با هماهنگی فرمانداری‌های سطح استان در حال انجام بوده که جمع بندی آن به مدیریت بحران استان ارسال تا پیگیری برای جذب اعتبارات و جبران خسارات ناشی از سیل انجام شود.

آخوندی اضافه کرد: خسارت در بخش‌های خانگی نیز علی رغم اینکه گسترده نبوده وجود داشته که اقدامات لازم توسط دستگاه‌های خدمات رسان برای اسکان سیل زده‌ها و همچنین توزیع بسته‌های غذایی و لوازم مورد نیاز صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اکیپ‌هایی برای ارزیابی مناطق سیل زده در حال فعالیت هستند، بیان داشت: هر چند حدود دو هفته برای برآورد خسارت زمان وجود دارد اما اقدامات لازم از هم اکنون آغاز شده تا زودتر به نتیجه برسد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه از زمان بارندگی‌ها عملیات بازگشایی راه‌ها و بعد از آن بازسازی آنها در مناطقی مشکل وجود دارد شروع شده است، تصریح کرد: امیدواریم با جذب به موقع اعتبارات این اقدامات تسریع یابد.

آخوندی اضافه کرد: با توجه به شرایط مربوط به بارندگی‌ها بیشترین خسارت در زیرکوه و بیشترین بخش آسیب دیده مربوط به راه‌ها و ایل راه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در زمان وقوع این بحران تمام مردم و دهیاران و دستگاه‌های مربوطه پای کار بوده‌اند، یادآور شد: دنبال این هستیم که کارهای عمومی، اصلی و اولویت دار را دستگاه‌ها انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از رسانه‌ها خواست تا بازتاب خوبی از حجم خسارات وارده به استان ناشی از بارندگی‌های اخیر داشته باشند تا این انعکاس مناسب بتواند در جذب اعتبارات به استان کمک کننده باشد.

کد خبر 6089565

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • طرح جمع آوری اتباع غیر مجاز در استان یزد
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» ویژه خادمیاران و فعالان فرهنگی اجتماعی