Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@13:47:55 GMT

گرد و غبار تا پایان تابستان در اصفهان ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۱۱۶۵

گرد و غبار تا پایان تابستان در اصفهان ادامه دارد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی شده تا پایان شهریور ماه شرایط ایجاد گرد و غبار به دلیل فعال شدن کانون‌های گرد و غبار در استان اصفهان وجود دارد.

منصور شیشه‌فروش امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به تشکیل جلسه کنترل کاهش گرد و غبار و کاهش آلودگی هوا در استان اصفهان اظهار داشت: به دلیل نزدیک شدن به پاییز و شدت گرفتن آلودگی هوا از اول سال تاکنون چندین جلسه با عنوان کارگروه کاهش شرایط اثرات گرد و غبار و آلودگی هوا برگزار شده و در این راستا اقدامات بسیاری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان این‌که جلسات مدیریت بحران نیز برای آلودگی هوا و گرد و غبار تشکیل شد و استراتژی‌های پیشگیرانه به دستگاه‌ها ابلاغ شد، افزود: سطح استان اصفهان ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار است که حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از آن بیابانی است، اصفهان هم‌مرز با کویر مرنجاب قم و سمنان، کویر یزد در منطقه انارک و جندق و خراسان جنوبی است.

وی با بیان این‌که استان اصفهان تحت تأثیر کویرهای مشترک با دیگر استان‌ها است و به هم دلیل و قرار گرفتن در اقلیم خشک و نیمه خشک شرایط گرد و غبار را دارد، گفت: تاکنون مطالعات  یک میلیون و ۹۰ هزار هکتار از بیابان‌های استان اصفهان انجام شده و ۱۶ کانون گرد و غبار شناسایی شده است.

شیشه‌فروش با اشاره به این‌که خسارت سالیانه کانون‌های گرد و غبار در بخش‌‍‌های مختلف بالغ بر ۳۹ میلیارد تومان برآورد شده است، بیان کرد: در سال‌های گذشته به منظور تثبیت شن‌های روان و بیابان‌زدایی ۱۰۸ هزار هکتار درخت در شهرستان‌های بیابانی استان شامل اردستان، آران وبیدگل، کاشان، خوروبیابانک، کاشان، اصفهان، نائین، برخوار و نطنز کاشت شده است و بیشتر آن گونه‌های گیاهی مقام به خشکی و شوری هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از سال ۹۲ تا سال ۹۹ حدود ۸ هزار و ۷۰۰ هکتار نهال‎کاری در استان اصفهان در مناطق بیابانی انجام شده است، عنوان کرد: در راستای بیابان‌زدایی تاکنون در ۳۰ هزار هکتار از بیابان‌های اصفهان مالچ‌پاشی انجام شده است.

وی با اشاره به این‌که در سال گذشته حدود ۸۰۰ هکتار مالچ پاشی انجام شده است، تصریح کرد: بر اساس آیین‌نامه مصوب دولت با عنوان آیین‌نامه مقابله با گرد و غبار منابع طبیعی مأمور این کار شده است و در سال گذشته حدود ۲۴ میلیارد تومان مالچ‌پاشی و ۱۹ میلیارد تومان هم عملیات نهال‌کاری انجام شده است.

شیشه‌فروش با بیان این‌که در تیرماه اولین گرد و غبار را در استان اصفهان اتفاق افتاد که منشأ آن اردستان بود و سبب ناسالمی هوا شد، خاطرنشان کرد: با توجه به وزش بادهای شرق به غرب و کاهش باران زمین‌های خشک سبب ایجاد کانون‌های گرد و غبار می‌شوند و با وزش باد گرد و غبار ایجاد می‌شود و پیش‌بینی شده تا پایان شهریور ماه شرایط ایجاد گرد و غبار به دلیل فعال شدن کانون‌ها در استان اصفهان وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان این‌که از سازمان جنگل‌ها درخواست داریم اعتبارات بیشتری به استان اصفهان برای مالچ‌پاشی و نهال‌کاری در مناطق بیابانی اختصاص پیدا کند، گفت: استان‌های مجاور هم باید کانون های گرد و غبار را کنترل کنند.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ج۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان کانون های گرد و غبار آلودگی هوا نهال کاری مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان کانون های گرد و غبار استان اصفهان انجام شده آلودگی هوا هزار هکتار کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۱۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل

به گزارش صدای ایران از ایرنا،به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از الجزیره، وزیر خارجه نیوزیلند پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی را اولین شرط تحقق راهکار دو دولتی عنوان کرد و گفت که کشورش امیدوار است به اشغالگری این رژیم پایان دهد.

پیترز در ادامه با تاکید بر اینکه اکنون مساله اصلی در غزه پایان دادن به فاجعه انسانی است، افزود: این وظیفه جامعه جهانی است که ابتدا هرچه سریع‌تر بحران فاجعه انسانی موجود در غزه را کنترل و سپس به آن پایان دهد.

وزیر خارجه نیوزیلند همچنین با بیان اینکه جامعه جهانی در مرحله بعد باید طرفین را مجبور به پذیرش صلح کند، تاکید کرد:، اما در عین حال باید باز هم به این موضوع توجه داشت که خروج (رژیم) اسرائیل از سرزمین‌های فلسطینی، اولین شرط تحقق صلح است.

پیترز در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ دولت فلسطینی وجود ندارد که بتوان آن را به رسمیت شناخت، افزود: تلاش‌های کشور‌هایی مانند قطر و مصر می‌تواند در دستیابی به صلح پایدار در منطقه و تشکیل دولت مستقل فلسطینی کمک کند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دیگر خبرها

  • نیوزیلند: درخواست پایان اشغالگری اسرائیل
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • اصفهان پایان هفته بارانی است
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • طبیعتِ تماشاییِ دشت لاله‌های واژگون در روستای دره بید + فیلم
  • طبیعتِ تماشاییِ دشت لاله‌های واژگون در روستای دره بید
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • پایان گرده افشانی ۶۲۸ هکتار نخلستان در لامرد
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان