Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@03:33:13 GMT

سامانه‌های هوش مصنوعی رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۶۸۵۳

سامانه‌های هوش مصنوعی رونمایی شد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از شرکت دانش‌بنیان پارت بازدید و از سه سامانه هوش مصنوعی ساها، سهاب و هوشیو رونمایی کرد.

ستاری در این بازدید با تاکید بر این‌که هوش مصنوعی اقتدار کشورها را تامین می‌کند، تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با جدیت به دنبال توسعه این فناوری کاربردی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ایران را مالک بزرگ‌تربن استارتاپ‌های منطقه معرفی کرد و گفت: ایران بزرگ‌ترین استارتاپ‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و زیست‌فناوری را در منطقه به نام خود ثبت کرده است. تلاش‌ها برای توسعه هوش مصنوعی هم با سرمایه‌گذاری در این حوزه آغاز شده و با جدیت ادامه دارد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: نرم‌افزارهای هوش مصنوعی باید بومی‌سازی شود. به همین دلیل تلاش می‌کنیم با استفاده از توان داخلی این فناوری را در کشور توسعه دهیم. این کار بهره‌برداری از سرویس‌های داخلی را ممکن می‌کند.

ستاری در ادامه با اشاره به رتبه ایران در انتشار مقالات علمی، گفت: ایران از منظر تولید مقالات علمی در دنیا و مجلات معتبر در رتبه 9 جهان ایستاده است. کسب رتبه 14 جهان در تولید مقالات مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات هم از دیگر افتخارات علمی کشور است.

به گفته وی، شرکت پارت از شرکت‌های بزرگ حوزه هوش مصنوعی است که محصولاتی این حوزه تولید می‌کند. این محصولات ظرفیت صادرات دارد. البته با حمایت‌های بیشتر می‌توانیم به توسعه این محصولات کمک کنیم. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی کامل برای حمایت از همه شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی را دارد.

احراز هویت ایرانیان با سامانه‌های داخلی

در ادامه این نشست، علی رسولی‌زاده مدیرعامل شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت، هم با اشاره به سرمایه‌گذاری هفت‌ساله این شرکت بر روی زیرساخت فناوری و ایجاد تیم‌های متنوع هوش مصنوعی، گفت: «ساها»، سامانه احراز هویت غیرحضوری با استفاده از هوش مصنوعی است و کاربردهای فراوانی برای احراز هویت افراد در بازار سرمایه، بانک‌ها، آزمون‌ها و غیره دارد.

به گفته وی، «سهاب»، نخستین مارکت‌پلیس (Market Place) حوزه هوش مصنوعی است. علاوه بر صد سرویس هوش مصنوعی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی پارت، سرویس‌های سایر فعالان هوش مصنوعی هم در اینجا امکان عرضه دارند.

رسولی‌زاده ادامه داد: «هوشیو» هم پایگاه جامع محتوایی در حوزه هوش مصنوعی است که اطلاعات و آموزش‌های گوناگونی در قالب محتوای متنی، صوتی و تصویری در اختیار مخاطبان خود قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

169 / 336 هوش مصنوعی هوشیو معاون علمی ساها سهاب نرم افزار فناوری اطلاعات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هوش مصنوعی معاون علمی ساها نرم افزار فناوری اطلاعات حوزه هوش مصنوعی هوش مصنوعی علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۶۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری