Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@21:58:48 GMT

افزایش تولید و درآمد دامداران با اصلاح نژاد دام

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۹۱۱۰

افزایش تولید و درآمد دامداران با اصلاح نژاد دام

مدیر جهاد کشاورزی مشهد گفت: مشهد یکی از قطب‌های دامپروری در خراسان رضوی بوده و دامپروری یکی اصلی‌ترین شغل‌های اصلی شهرستان است، به طوری که بسیاری خانواده‌ها از این طریق امرار معاش می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره جهاد کشاورزی مشهد، امید طهماسبی‌زاده بیان کرد: مشهد یکی از قطب‌های دامپروری در خراسان رضوی بوده و دامپروری یکی اصلی‌ترین شغل‌های اصلی شهرستان است، به طوری که بسیاری خانواده‌ها از این طریق امرار معاش می‌کنند، همچنین، در مشهد بیش از ۷۵۰ هزار راس دام سبک و  ۴۷هزار راس دام سنگین  وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر میزان تولید گوشت قرمز مشهد، 9 هزار و 500 تن سالیانه و تولید شیر۲۰۰ هزار تن سالیانه است، افزایش تولید و درآمد دامداران با اصلاح نژاد دام مقوله‌ای بوده که از اهداف اصلی معاونت بهبود تولیدات دامی است.

مدیر جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: وجود دام‌های بومی با راندمان کم و از طرفی نیاز جامعه به مواد پروتئینی مسؤولان را به فکر این انداخته است که برای افزایش تولید و بالا بردن درآمد دامداران این شهرستان  چاره‌ای بیاندیشند.

طهماسبی‌زاده گفت: سالیانه به صورت عمده از روش‌های نوین تلقیح مصنوعی برای دام‌های سنگین استفاده می‌شود، اصلاح نژاد اولین گله‌های نژاد بومی، با نژاد‌های خارجی را شروع کردیم و تا به امروز اقدامات مناسبی در این زمینه انجام شده است و در خصوص دام سبک  در حال  معرفی و اصلاح نژادهای سانن، رو مانوف، ایران بلک و نژاد افشاری دارای ژن مرینوس و رامنی، آرمان هستیم.

وی در مورد ویژگی‌های نژاد رومانوف بیان کرد: در نژاد رومانوف، چربی دام بسیار پایین است، به طوری که دمبه دام بومی که به طور متوسط ۸ کیلوگرم است در این نژاد وزن دمبه به یک کیلوگرم می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی مشهد با بیان اینکه از دیگر مزایای این نژاد این است که حجم ماهیچه‌های ران و سردست در گوسفند نژاد رومانوف، ۲ برابر گوسفند با نژاد محلی است، اضافه کرد: در حال کلی، فرم بدنی این نژاد به صورتی است که تولید گوشت بیشتری دارد و راندمان آن نسبت به بومی از ۲ برابر بیشتر است.

ظهماسبی زاده با اشاره به اینکه از مهم‌ترین دلیل برتری این نژاد، دوقلوزایی آن است. در هر صد شکم زایش تعداد بره‌ها ۲۵۰ راس بوده، متذکر شد: این در حالی است که در نژادهای بومی این تعداد به ۱۱۰ راس بره تقلیل می‌یابد.

وی در مورد افزایش درآمد دامپروری گفت: پرورش این نژاد خیلی سودآور است. هم گوشت بیشتری دارد هم فروش بهتری دارد.
مدیر جهاد کشاورزی مشهد بیان کرد: اجرای کامل طرح اصلاح نژاد تقریبادر همه دامداری‌های مشهد به صورت گسترده در حال انجام است، افزایش تولید و درآمد بیشتر را برای همه دامپروران در بردارد.

انتهای پیام/ 70031

منبع: فارس

کلیدواژه: مشهد مدیر جهاد کشاورزی مشهد طهماسبی زاده مدیر جهاد کشاورزی مشهد افزایش تولید اصلاح نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۹۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر

محمد میرزایی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شیراز اظهار کرد: از امروز سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب خام در سطح ۲۷۰ هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با بیان اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری نزدیک به ۲۰ دستگاه تراکتور و ۵ دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ۱۰ قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

او با بیان اینکه کار امحای مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، گفت: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، اضافه کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های مربوطه به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت، افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری همه دستگاه هاست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند