Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@15:53:50 GMT

اما و اگرهای لغو محدودیت ارتفاع در جماران

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۱۹۱۲

اما و اگرهای لغو محدودیت ارتفاع در جماران

خبرگزاری آریا - امروز در جلسه شورای عالی معماری موضوع محدودیت ارتفاعی محله جماران تا پیشنهاد مشخص لغو آن بررسی شد. موضوعی که روز گذشته باعث شد که 16 نفر از اعضای شورای شهر در نامه‌ای به اسلامی وزیر راه و شهرسازی خواهان از دستور خارج شدن بررسی این پیشنهاد شدند.
سید حمید موسوی، شهردار منطقه یک شهر تهران درباره وضعیت محله جماران گفت: از زمان حیات حضرت امام خمینی(ره) محدودیت‌های ارتفاعی و امنیتی در جماران وجود داشت که این محدودیت‌ها در راستای صیانت از بیت حضرت امام و حسینیه جماران اتخاذ شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان این که در دهه 80 شورای عالی معماری و شهرسازی مصوبه‌ای را به تصویب رساند که محدوده جماران هم از نظر امنیتی و هم از نظر فرهنگی با توجه به میراث معاصر ثبت شد و محدودیت‌های آن نیز تثبیت شد، گفت: وجود بیت و حسینیه امام خمینی(ره) در جماران به عنوان میراث فرهنگی و میراث معنوی مورد توجه قرار گرفت و به همین علت املاک مجاور و حریم بیت و حسینیه جماران دارای محدویت‌هایی شد، به گونه‌ای که املاکی که دقیقا در کنار بیت و حسینیه امام خمینی قرار داشتند باید برای ساخت و ساز پروانه آنها از میراث فرهنگی استعلام گرفته می‌شد.
شهردار منطقه یک افزود: براساس این مصوبه املاکی که با فاصله بیشتر از یک پلاک در مجاورت بیت و حسینیه امام خمینی قرار داشتند تا دو طبقه و املاک دورتر تا سه طبقه بر روی زمین مجاز به ساخت و ساز بودند البته با توجه به شیب طبیعی زمین و از آن جایی که ساخت زیر زمین بلامانع بود ممکن است در عبور از گذرهای شمالی تعداد طبقات محله جماران بیشتر به نظر بیاید اما سال‌هاست که املاک این محله در حد دو الی سه طبقه ساخته می‌شود.
او با بیان این که اخیرا ساکنان و مالکان این محله تقاضایی را مطرح کردند که محدودیت‌های ارتفاعی در حاشیه بیت امام برداشته شود تا آنها از حقوق مالکانه‌شان محروم نشوند گفت: این مسئله اصلا ارتباطی به شهرداری تهران ندارد چرا که تثبیت محدودیت‌ها در شورای عالی معماری و شهرسازی بوده و حالا هر گونه تغییر و تصمیم در مورد آن نیز باید در شورای عالی معماری و شهرسازی باشد.
به گزارش شهر و به نقل از ایسنا، موسوی افزود: بیت امام و حسینیه جماران میراث معنوی و تاریخی کشور هستند و این در حالی است که بخشی از محله نیز در بافت ارزشمند روستایی قرار دارد که سیاست کلی شهرداری حفظ این بافت ارزشمند است.
او با اشاره به اینکه ما در محله‌های دیگر همچون امامزاده قاسم، گلابدره، مسکرآباد و ده ونک که بافت روستایی آنها به مانند جماران ثبت شده محدودیت ارتفاع داریم ، گفت: هر گونه تصمیم گیری در مورد محله جماران باید با نگاه کلی به همه مناطق باشد. چرا که مابقی محلات نیز می‌تواند از جماران الگوبرداری کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شورای عالی معماری بیت و حسینیه محله جماران امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۱۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ رویداد گردشگری قزوین ثبت ملی شد

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری قزوین گفت: با ثبت سه رویداد دیگر حوزه گردشگری قزوین شامل مراسم آیینی سوم امام( زنان طایفه بنی‌اسد)،سوگواری زنانه در حسینیه آقا سیدجمال و سمنوپزان تا کنون ۶ رویداد در تقویم رویدادهای ملی به‌ثبت رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، نادر محمدی معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری قزوین با اعلام این خبر گفت: با توجه به نقش و تاثیر رویدادها در رونق گردشگری استان، یازده پرونده شامل آیین‌های سمنوپزان، پنجاه‌بدر، تعزیه‌خوانی، سوم امام، سوگواری زنانه حسینیه آقا سیدجمال، آیین تشت‌گذاری الوند، آیین مافی زیاران، جشن فندق، شور زرآباد، جشن سماق منطقه الموت و هفته خوشنویسی قزوین تهیه و اطلاعات آنها در سامانه مربوطه بارگذاری شد.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری قزوین افزود: پیش از این سه رویداد شامل جشن فندق، جشن سماق و مراسم شور زرآباد منطقه الموت در این تقویم به ثبت رسیده بود و سه پرونده دیگر شامل مراسم سوم امام( طایفه بنی‌اسد)، سوگواری زنانه در حسینیه آقا سیدجمال و آیین سمنوپزان قزوین موفق به دریافت گواهی ثبت رویداد شدند و باقی پرونده‌ها نیز دردست بررسی هستند.

محمدی ادامه داد: از دیگر رویدادهای شناسایی شده می‌توان به جشن انگور تاکستان، جشن زیتون و انار منطقه طارم‌سفلی، جشن پسته و گل محمدی بویین‌زهرا، جشن گیلاس و زغال‌اخته منطقه رودبار الموت اشاره کرد که با همکاری دستگاه‌های ذیربط قابل معرفی و ثبت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرآسیاب قدیمی ترین حسینیه محله کن
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شده‌اند
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • مراسم بزرگداشت مرحومه خانم معصومه حائری ویژه خانم ها/ 5شنبه، حسینیه شماره2 جماران
  • ۳ رویداد گردشگری قزوین ثبت ملی شد
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس