Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:19:56 GMT

چگونه با پوشیدن ماسک احساس یکدیگر را درک کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۵۳۷۳۰

چگونه با پوشیدن ماسک احساس یکدیگر را درک کنیم؟

ایسنا/خراسان رضوی پوشیدن ماسک صورت به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل‌شده است و درحالی‌که این پوشش شیوع بیماری کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد اما می‌تواند ارتباط با دیگران را دشوار کند.

به گزارش نیوز، دکتر ابی روپر، متخصص گفتار و زبان بهترین روش‌ها را برای برقراری ارتباط با دیگران باوجود قرار گرفتن ماسک بر روی صورت توضیح داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم مشاهده چهره فرد یا ندیدن لب برای لب‌خوانی می‌تواند تعامل روزمره را سخت‌تر از حد معمول کند. این متخصص هشت نکته در مورد چگونگی درک دیگران در هنگام پوشیدن ماسک صورت را بیان کرده که در ذیل ارائه‌شده است:

قرار گرفتن در روبری شخصی که با او صحبت می‌کنید

ماسک صورت باعث تلاش بیشتر در ارتباطات با دیگران می‌شود، بنابراین ممکن است افراد به زمان بیشتری برای درک آنچه گفته شده نیاز داشته باشند.

به‌طور واضح و طبیعی صحبت کنید

از بلند کردن صدای خود، فریاد زدن یا اذیت بیش‌ازحد دیگران با صدای خود خودداری کنید. درواقع صدای بلند ارتباط را از گفت‌وگو خارج می‌کند.

از زبان بدن استفاده کنید

از شانه تا ابروهایتان را حرکت دهید با چشمان خود لبخند بزنید از هیجان و احساسات خود استفاده کنید تا پیام شما فراگیر شود.

اشاره کنید

اشاره کردن به خصوص در زمان خرید در فروشگاه‌ها مفید است.

نمایش دهید

اگر به یک شی اشاره می‌کنید، مفیدترین نوع ژست برای توصیف آن، نمایش استفاده از آن است. بنابراین اگر منظور شما موز است، کندن پوست موز را نمایش دهید و اگر تلفن است نشان دهید که  آن را با دست برمی‌دارید.

نقاشی کنید یا بنویسید

این امر می‌تواند مفید باشد اگر سخنرانی با ماسک برای شما بسیار دشوار باشد.

از برنامه تشخیص صدا استفاده کنید

در اکثر تلفن‌ها برنامه‌های رایگانی وجود دارد درصورتی‌که فرد قادر به درک صحبت از طریق شنیداری نیست آن را به‌صورت نوشتاری تبدیل می‌کند.

دکتر روپر، عضو کالج رویال گفتار و زبان درمانی  می‌گوید: "ما همیشه راهی برای ارائه پیام خود پیدا خواهیم کرد، اما پوشش چهره مواردی را به شکلی که عادت نداریم آهسته می‌کند. "

"پوشیدن ماسک بزرگترین چالش برای افرادی است که به‌طور عادی هیچ‌گونه مشکل ارتباطی ندارند، زیرا دنیا به‌خوبی تنظیم‌شده  تا مردم بتوانند تنها از طریق گفتار با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. "

وی افزود: صحبت با افرادی که با آنها آشنا نیستید و شرایط غیرقابل‌پیش‌بینی، سخت‌ترین تعامل با ماسک صورت خواهد بود.

وی گفت: "پیام من این است که برای صحبت از افرادی که نیاز به روشی برای بیان دارند، یاد بگیریم، زیرا آنان برای سازگاری و استفاده از سایر ابزارهای موجود برای درک دیگران استفاده می‌کنند. "

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ماسك کروناویروس پوشیدن ماسک ماسک صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۳۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند

دکتر شهرام خرازی ها کارشناس ارشد مدیریت رسانه افزود: گاهی والدین عکس‌هایی را که با سونوگرافی از جنین گرفته‌اند، در پیج اینستاگرام می‌گذارند و بعد هم که به دنیا می‌آید و نوزاد می‌شود، عکس‌های نوزادی را در آن پیج می‌گذارند.

وی ادامه داد: در این شرایط با یک کودک نسل آلفا مواجه هستیم که در پیج اینستاگرام که والدینش قبل از به دنیا آمدنش برایش ساخته‌اند، عکس‌های جنینی (سونوگرافی) منتشر شده و هنگامیکه از قالب جنین به نوزاد تبدیل می‌شود، عکس‌های نوزادی او را می‌گذارند و بعد این کودک در حین رشد و هنگامی که به سن عقل می‌رسد، متوجه می‌شود که پیجی دارد و تصاویری از او در پیج کودک وجود دارد. اینجا بحث حقوق فردی پیش می‌آید یعنی والدین به گونه‌ای یا یکی از آنها، حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.

آلفایی‌ها تعامل با دیگران را از سن خیلی پایین از طریق فضای مجازی یاد می‌گیرند

رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: انسانی که به عنوان جنین شکل گرفته و از هیچ جا خبر ندارد و نمی‌داند پیجی برای او تشکیل شده است، ممکن است در آینده راضی به اطلاعاتی که در او در پیجی به نام خودش منتشر کرده‌اند نباشد. حریمی برای کودک بوده که اکنون والدین یا یکی از آنها، این حریم را شکسته و برخی اطلاعات تصویری، صوتی و سایر انواع اطلاعات را در فضای مجازی منتشر شده و در دسترس قرار گرفته است.

خرازی‌ها تصریح کرد: البته برعکس آن هم است یعنی ممکن است هنگامی که کودک بزرگتر شد و متوجه فضای مجازی شد، خیلی هم از این قضیه و اینکه پیش از به دنیا آمدنش، والدینش او را به جهانیان شناسانده‌اند، خوشحال شود.

وی ادامه داد: البته مسائل مربوط به نسل آلفا صرفا پیج اینستاگرام نیست، مسائل دیگری هم وجود دارد به طورمثال هنگامیکه مغز کودک کم کم رو به تکامل می‌رود و این مغز رشد مناسب خود را طی می‌کند، کودک ممکن است در مراحل مختلف از تکامل مغزی، تعامل کردن با دیگران از طریق فضای مجازی را خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌شود، در سن خیلی پایین یاد بگیرد و نحوه تعامل او با دیگران تحت تاثیر قرار بگیرد.

نسل آلفا، کودکانی هستند که در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۲ شمسی -به میلادی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴- متولد شده‌اند یعنی کودکانی که کمتر از ۱۵ سال دارند؛ این امر به آن معنا است که کودکانی که امروز متولد می‌شوند بخشی از نسل آلفا محسوب خواهند شد. این نسل به دلیل بزرگ شدن با فناوری‌های پیشرفته و رسانه‌های اجتماعی شناخته می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • نباید صحبت‌های پیرمرد هوادار بازتاب داده می‌شد
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک در مورد معترضینی که پرچم آمریکا را پایین می‌کشند
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی