Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سیمین بابایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : اظهار نظر در مورد کمبود لوازم بهداشتی فقط روحیه مردم و کادر درمانی را آزرده می کند و کاملا خلاف واقع است. 

وی با تاکید بر این که هیچگونه کمبودی در تجهیزات بهداشتی پنج بیمارستان آمل وجود ندارد ، توضیح داد :  استاندارد امکانات بیمارستانی بر اساس شرایط عادی و جمعیت ثابت بیماران تامین می شود و وضعیت کرونایی را نباید با شرایط عادی سنجید و بر اساس آن از کمبود تجهیزات و امکانات بیمارستانی سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بابایی همچنین در مورد کمبود دستگاه سی تی اسکن یا تجهیزات تصویر برداری در بیمارستان های آمل هم گفت: پیش از شیوع ویروس کرونا ۲ بیمارستان شمال و ۱۷ شهریور آمل دارای دستگاه سی تی اسکن بودند که در شرایط معمولی در حد نیاز بود. 

وی با بیان اینکه سال ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای بیمارستان ۱۷ شهریور اقدام به عقد قرارداد و خرید یک دستگاه دیگر هم کرد ، افزود : در همان سال تمامی پول آن پرداخت شد ، اما به دلیل تحریم ها ورود این دستگاه به تاخیر افتاده بود که اکنون دستگاه دریافت و تحویل بیمارستان شد که در حال نصب است. 

دکتر بابایی همچنین از اختصاص یک دستگاه سی تی اسکن به بیمارستان امام خمینی (ره) آمل خبر داد و گفت: در حال حاضر هیچگونه کمبودی تجهیزاتی در بیمارستان های آمل دیده نمی شود. 

وی همچنین در مورد برخی گزارش ها در باره محدودیت دستگاه اکسیژن ساز در آمل نیز اظهار داشت : باید اعتراف کرد که با شیوع مجدد کرونا و پیک دوم همه گیری این ویروس در آمل و قرمز شدن وضعیت این شهرستان ، در بخش دستگاه اکسیژن ساز با محدودیت رو به رو شدیم که با همراهی وزارت بهداشت و درمان توانستیم در کمترین زمان سه دستگاه اکسیژن ساز تهیه و در بیمارستان های هدف مستقر کنیم. 

به گفته او در ۲ هفته اخیر بیش از ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات بیمارستانی به بیمارستان های شهرستان آمل داده شد و در صورت لزوم این آمادگی وجود دارد تا تجهیزات بیشتری به این شهرستان گسیل شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اظهار این که مسئولان این دانشگاه از انتقادات مبتنی بر اطلاعات درست و کارشناسانه استقبال می کنند ، گفت : اما اظهارات غیرکارشناسانه خستگی را بر تن کادر درمانی باقی خواهد گذشت و اعتماد مردم را به خدمات پزشکی و خدمات دولت خدشه‌دار می کند. 

بابایی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران به صورت مستمر امکانات و تجهیزات بیمارستان های زر پوشش را برای خدمات دهی به بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ رصد می کند و در سریع ترین زمان هرگونه کمبودی را جبران خواهد کرد. 

آمل از هفته دوم تیر ماه در شرایط قرمز کرونایی قرار گرفت و وضعیت در این شهرستان به گونه ای بود که سخنگوی وزیر بهداشت از آن به عنوان یکی از آلوده ترین مناطق کرونایی در کشور نام برد.

قرمز شدن وضعیت آمل و گسترش ویروس کرونا در این شهرستان موجب شد تا محدودیت‌ های جدید و سختگیرانه ای برای کسب و کار و فعالیت های پر ازدحام این شهرستان وضع شود. تعطیلی تالارهای پذیرایی ، باشگاه های ورزشی ، آرایشگاه های زنانه ، ممنوعیت عزاداری های عمومی و برپایی هرگونه مراسم جمعی از جمله محدودیت‌هایی بودند که شهرستان آمل در این مدت به اجرا گذاشت و هنوز هم ادامه دارد.

حتی در همین مدت کوتاهی که وضعیت آمل بحرانی شده ، چندین بار پای مسئولان کشوری و استانی به این شهرستان باز شد تا وضعیت را از نزدیک مورد بررسی قرار دهند و در صورت نیاز با گذراندن مصوبه ای فوری ، مشکلات را حل کنند. معاون درمان وزیر بهداشت ، استاندار مازندران و رییس دانشگاه علوم پزشکی استان و همچنین قائم مقام وزیر بهداشت از جمله مقام هایی بودند که طی این مدت در شهرستان آمل حضور یافته و از نزدیک در جریان وضعیت قرار گرفتند.

هم اکنون براساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، در شبانه روز گذشته باپذیرش ۳۴۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹، شمار بستری شده ها در بیمارستان استان به یکهزار و ۸۵۴ نفر رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا تجهیزات پزشکی آمل پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تجهیزات پزشکی آمل ویروس کرونا تجهیزات پزشکی آمل دانشگاه علوم پزشکی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز

شهر جدید سهند در شهرستان اسکو استان آذربایجان شرقی واقع شده است. هدف از احداث این شهر، اسکان دادن سرریز جمعیت تبریز بوده که با استقبال گستردهٔ مردم این کلان‌شهر رو به رو شد و به همین جهت هفتمین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی محسوب می‌شود.

به گفته شهروند خبرنگار ما این شهر فقط یک درمانگاه در فاز یک دارد و با توجه به جمعیت بالای آن نیازمند احداث بیمارستانی مجهز است. ۵ سال گذشته تصمیماتی جهت احداث بیمارستان گرفته شد، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.

شهروند خبرنگار ما با ارسال پیام از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

متن پیام شهروند خبرنگار
باسلام و عرض ادب، مردم شهر جدید سهند در انتظار احداث بیمارستان هستند. این شهر بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد حدود ۵ سال گذشته تمام زمینه‌ها برای احداث بیمارستانی بزرگ و مجهز توسط خیرین انجام شد و مقرر شد دولت زمینی را با برآورد هزینه روز به خیرین بیمارستان ساز به فروش برساند تا بتوانند اقدامات عمرانی را با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای احداث این بیمارستان پیش ببرند.
اما تغییراتی که در بدنه دانشگاه علوم پزشکی به وقوع پیوست علی رغم صدور موافقت‌های اولیه توسط وزارتخانه، عملیات احداث بیمارستان به دلیل عدم هماهنگی صدور مجوز‌های بعدی متوقف شد. مرد سهند از استاندار درخواست رسیدگی مجدد به این موضوع را دارند.
مردم سهند که به کمترین امکانات زندگی راضی هستند، بیش از دو دهه است که برای دریافت کوچک‌ترین خدمات بهداشتی و درمانی ۲۰ کیلومتر مسیر طی می‌کنند تا به تبریز برسند و چه بسا انسان‌هایی که به خاطر همین نبود بیمارستان، راهی مقصد آخرت شده‌اند. شهر سهند فقط یک درمانگاه عمومی دارد که برای بیماران سرپایی قابل استفاده است که در فاز یک این شهر واقع شده است.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد