Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «روبن داریّو مولینا» معاون وزیر خارجه ونزوئلا در حوزه آسیا، خاورمیانه و اقیانوسیه  در مصاحبه ای با شبکه هیسپان تی وی که در رسانه های آمریکای لاتین نیز بازتاب داشت، با اشاره به افتتاح فروشگاه ایرانی مگاصیص در کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، آن را گامی مهم درجهت توسعه روابط تجاری ونزوئلا و ایران در برابر تحریم های ناعادلانه ایالات متحده آمریکا دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام ارشد ونزوئلا گفته است: آمریکا موظف است مقررات بین المللی و حداقل استانداردهای همزیستی را رعایت کند. به این ترتیب، در نظر داشته باشند که آنها با تهدید و دشمنی به جایی نخواهند رسید و ما با تشریک مساعی و توانمندی‌هایمان، به تقویت اقتصاد خود خواهیم پرداخت.

این دیپلمات ونزوئلایی با بیان اینکه این اقدام در راستای تحکیم روابط بین دو کشور در ۲۱ سال اخیر صورت گرفته است، تاکید کرد: مگاصیص همزمان با تشدید تحریم های آمریکا در مقابل ونزوئلا در بحبوحه همه گیری ویروس کرونا گشایش یافت و این بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که تجارت باید در جهت خدمت به انسانها و به همین ترتیب در راستای منافع دو کشور باشد. عیسی رضایی، مدیر پروژه فروشگاه یادشده با ارائه بیش از ۲۰۰۰ محصول ایرانی در کنار تولیدات خاص ونزوئلا، بار دیگر حمایت جمهوری اسلامی ایران را از ونزوئلا نشان داد.

در قسمتی دیگر از مصاحبه، مولینا با دفاع از حق ایران و ونزوئلا برای دریانوردی آزادانه در آب های بین المللی به منظور معاملات تجاری، تاکید کرد که این تجارت ها هماهنگ با قوانین تجاری بین المللی صورت می پذیرد. " ایران و ونزوئلا از حقوق بین المللی خود مبنی بر دریانوری آزادانه برای حمل و نقل محصولاتشان دفاع می کنند... کشتی های ایرانی کاملا منطبق با قوانین سازمان جهانی دریانوری عمل کرده اند و این موضوع به طور حتم، باعث گسترش روابط تجاری دو کشور خواهد شد. " 

وی در ادامه گفت: کشور ایران در ماه می (اردیبهشت ماه) با ارسال پنج نفتکش حامل سوخت و فرآورده های دیگر، باعث تعدیل مشکل کمبود حاد بنزین در کشور آمریکای جنوبی و تسکین رنج های ملت ونزوئلا در اثر تحریم های شدید دولت دونالد ترامپ شده است. پس از این اقدام، دولت آمریکا که به دنبال خنثی کردن پیوند تجاری روبه رشد تهران- کاراکاس بود، تهدید کرد که تحریم هایی علیه بنادر، شرکت های حمل و نقل دریایی و تسهیل کنندگان ارسال سوخت ایرانی به جمهوری بولیواری اعمال خواهد کرد.

این مقام ونزوئلایی در ادامه سخنانش با «قلدر» خواندن ترامپ، خاطرنشان کرد: اکنون، این قلدر محله که عادت به تهدید دارد، می داند که باید درباره زمان عملی کردن وعده دروغین خود هم مراقب باشد. مولینا در ادامه هشدار داد که این تهدیدات و اقدامات خصمانه آمریکا در برابر کشتی های ایرانی امنیت دریایی جهانی را متاثر می سازد.

نشریات آمریکای لاتین همچون نشریه اولتیماس نوتیسیاس ونزوئلا و پرنسا لاتینا نیز ضمن بازتاب این مصاحبه، به نقل از مقام دیپلماسی ونزوئلا بر تحکیم روابط تجاری ایران و ونزوئلا تاکید کردند. 

به تازگی و در ادامه همکاری های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا، نخستین فروشگاه زنجیره ای عرضه کالاهای ساخت ایران به نام "مگاصیص" در شهر کاراکاس پایتخت ونزوئلا افتتاح شده است. این فروشگاه با مساحتی بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع بیش از ۲۵۰۰ قلم انواع کالاهای کاملا ایرانی شامل مواد غذایی، پوشاک، مواد سلولزی، انواع شوینده ها، مواد پلاستیکی و یکبار مصرف، انواع آجیل و تنقلات، تراکتور و ... را جهت عرضه و فروش در خود جای داده است.

ایران و ونزوئلا دهه‌هاست روابط قوی و محکمی در حوزه‌های مختلف داشته‌اند. ایران در حالی با فشارهای اقتصادی آمریکا روبرو بوده که با تحکیم روابط با کشورهای دوست همچون ونزوئلا می‌تواند برخی کمبودها را جبران کند.  

دونالد ترامپ از زمان به قدرت رسیدن در کاخ سفید بنا را بر تشدید فشارها علیه ایران و ونزوئلا گذاشت. این در حالی است که فشارهای دولت ترامپ علیه ایران و ونزوئلا در برخی زمینه‌ها نتیجه معکوس به دنبال داشته است و موجب گسترش روابط اقتصادی دو طرف شده به طوری­‌که ایران و ونزوئلا شجاعانه در مسیر تقویت مراودات اقتصادی‌شان به طور علنی گام برداشته‌اند.

برچسب‌ها کاراکاس ایالات متحده آمریکا دولت ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاراکاس ایالات متحده آمریکا دولت ترامپ کاراکاس ایالات متحده آمریکا دولت ترامپ ایران و ونزوئلا بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد

سیدمحمدصادق قنادزاده، معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اهمیت تجارت با قاره آفریقا،  در نشست خبری گفت: بی‌شماری فرصت‌های ناشناخته تجاری در این قاره بر همه تجار مسلم شده است؛ به بیان دیگر این ذهنیت وجود دارد که آینده تجارت دنیا در آفریقا رقم خواهد خورد.

او با تاکید بر اینکه ملت و دولت‌های آفریقایی با ایران زاویه سیاسی ندارند، تصریح کرد: از بعد تجارت عقلانی، افزایش حجم مبادلات تجاری با کشورهای آفریقایی یک امر مسلم است همچنین مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بر توسعه روابط تجاری و اقدامات ویژه با کشورهای آفریقایی تاکیدات ویژه دارند، در حالی که تجارت ایران با کشورهای این قاره در 4 دهه اخیر به محاق رفته است؛ از این‌رو در تلاشیم که غفلت از این بازارها را پوشش بدهیم.

قنادزاده بیان کرد:یکی از اهداف برگزاری دومین اجلاس بین‌ا‌لمللی ایران و آفریقا به نوعی شناخت توانمندی‌های صادراتی ایران است.

معاون سازمان توسعه تجارت ادامه داد:تراز تجاری کشورهای آفریقایی با سایر کشورها متوازن است، یکی دیگر از اهداف اجلاس این است که علاوه بر تامین نیازمندی‌های ایران از این قاره به نوعی توازن تجاری را متقارن و به هم نزدیک کنیم.

به گفته این مقام مسئول،تجارت ایران با این قاره بر صادرات چند کالا ویژه متمرکز است از این‌رو روند صادرات با این کشورها نوسان دارد. اما تردیدی نیست که ظرفیت تجارت دوجانبه می‌تواند به ده‌ها میلیارد دلار برسد. در حال حاضر کفه تجارت یک طرفه است، به همین دلیل چندان عدد مراودات تجاری بالا نمی‌رود، به عنوان نمونه تجارت امسال ایران با کشورهای آفریقایی یک و یک دهم درصد بود که سهم ایران از این تجارت یک درصد بود و سهم آفریقایی بسیار ناچیز بود.

قنادزاده ادامه داد: هدف‌گذاری‌های برای دنبال کردن کشت فراسرزمینی از سوی  کمیته تخصصی کشت فراسرزمینی وزارت کشاورزی، انجام شده است و امیدواریم که در حاشیه اجلاس با وزرای کشاوزری کشورهای آفریقایی در این زمینه به نتایج مطلوب برسیم.

معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت در خصوص تشریح دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا گفت: این رویداد در فضایی برای برگزاری بیش از ۱۵۰ نشست رو در روی تجاری برای بخش خصوصی ایجاد کردیم.

او افزود: در حوزه آفریقا ضعف شناخت نسبت به پتانسیل‌های تجاری وجود دارد همچنین آفریقا سرزمین فرصت‌هاست و تلاش این است در دولت سیزدهم با دیپلماسی اقتصادی و سیاسی روابط تجاری دو کشور توسعه یابد.

قنادزاده تصریح کرد:در حوزه‌های معدنی، کشاورزی، تامین نهاده‌ها، تامین مواد اولیه، کشت فراسرزمینی ، نفت و پتروشیمی، عمران و خدمات فنی و مهندسی، تجهیزات پزشکی و دار‌و پتانسیل همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک وجود دارد، 

به گفته ضیغمی،زیرساخت‌های حمل و نقل و ترانزیت با آفریقا در حال ارتقا است همچنین در مورد روابط بانکی و پولی و تضامین اقداماتی در دست اجراست.

 او گفت: آمار واقعی تجارت با آفریقا بسیار بیشتر از آمارهای موجود است همچنین، هدف ما ظرفیت‌سازی و ریل‌گذاری برای افزایش تجارت بخش خصوصی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • وزیر صمت: خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می یابد
  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • میزبانی ایران اکسپو از ۸۰ کشور | کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری