Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرورش ماهی و ایجاد استخرهای دو منظوره و به کارگیری چاه های آب شهرستان کلاله در این راستا، موضوع مورد بحث سومین جلسه قرارگاه امنیت غذایی شهید ساجدی شهرستان کلاله بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل گلستان ما، سرهنگ محمود بیات فرمانده سپاه شهرستان کلاله صبح امروز در سومین جلسه قرارگاه امنیت غذایی شهید ساجدی شهرستان اظهار داشت:  ایجاد استخرهای پرورش ماهی، ایجاد کارگاه های خانگی تولید رب، سومین جلسه قرارگاه امنیت غذایی شهید ساجدی شهرستان کلاله و تبدیل مزارع خدرعلیا به باغات مثمر ثمر از جمله پیشنهادات و برنامه های قرارگاه امنیت غذایی شهید ساجدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شهرستان کلاله ۶۸ هزار هکتار زمین زراعی وجود دارد که با توجه به شعار سال، این شهرستان سهیمه بکارگیری ۱۱۷ مهندس کشاورزی برای نظارت بر کاشت، داشت و برداشت کشاورزان را انجام خواهند داد.

علی علیزاده مدیر جهاد کشاورزی کلاله نیز گفت: در سال جهش تولید و در سطح کشوری، در بخش زراعت ۵ نوع کشت مدنظر است که باید برای جهش تولید در این پنج نوع اقدامات لازم مبذول شود.

وی افزود: استخرهای دو منظوره و ایجاد باغات مثمر ثمر از ظرفیت های شهرستان کلاله است که می‌توان در عرصه جهش تولید بهترین بهره برداری را از آن داشت.

ثابتی رئیس اداره منابع آب شهرستان کلاله گفت: شهرستان کلاله  از نظر آب بندان های ذخیره آب ضعیف است و تعداد آن انگشت شمار است.
وی افزود: شرایط تغییر اقلیم از سال ۸۰ رقم خورد و تنها راه کمک به کشاورزان استفاده از ذخایر آبی بود و با انجام این اقدامات نیز رضایتمندی کامل وجود نداشت.

ثابتی تصریح کرد: در حوزه کلاله از مجموع ۶۵۰ چاه تنها ۱۸ چاه کنتور هوشمند برق دارند و ۶۰ تا ۷۰ چاه قابلیت استفاده در زمینه استخرهای ماهی را دارد.

وی تاکید کرد: اداره آب منطقه ای آمادگی لازم برای پیشرفت کار را دارد.

سرهنگ رضا خزائیان مسئول بسیج مهندسین کشاورزی سپاه نینوای استان گلستان نیز، گفت: باتوجه به سهیمه ۱۱۷ نفر شهرستان کلاله، در عملیات پیش رو به مهندسان زمین تحویل داده می شود که با برداشتن خلاها، طی سه سال شاهد جهش تولید ۲۵ درصدی داشته باشم.

وی افزود: در پروژه مدنظر قرارگاه شهید ساجدی از مهندسینی استفاده می شود که علاوه بر داشتن علم لازم، اشراف کامل به مشکلات کشاورزی و ظرفیت های کشاورزی داشته باشند و از نظر علمی نیز در سطح لازم باشند.

سرهنگ خزائیان گفت: در استان گلستان با ۱۵۰ هزار راس دام در راستای جهش تولید گام برداشته می شود و‌ ما برای  ۷۰۰ هزار دام عشایری هم اعلام آمادگی کردیم.

محمد ابراهیمی فرماندار کلاله نیز، گفت: هرجا سپاه ورود کند، باعث دلگرمی مردم و مسئولین می شود.

وی افزود: ما در دو حوزه منابع آب و بهداشت به علت مانع تراشی های قانونی، مشکلات زیادی داریم که باید در راستای هدف جهش تولید، این موانع برداشته شود.

فرماندار کلاله تاکید کرد: من را در این قرارگاه  به عنوان سرباز این مجموعه بشناسید و در اجرای مصوبات، فرمانداری، بخشداری و دهیاری با تمام قوا ورود می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان کلاله جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۱۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش صبح پنجشنبه در بازدید مدیرکلدیوان محاسبات استان اردبیل از پروژه های پرورش ماهی در شهرستان مشگین شهر اظهار کرد: استان اردبیل ظرفیت بی‌نظیری برای اجرای طرح های آبزی پروری داشته و می‌توان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و نیز رفع موانع سرمایه گذاری در استان به ظرفیت مطلوبی در این حوزه دست یافت.

وی یکی از اهداف مهم این اداره کل را توسعه همه‌ جانبه فعالیت های شیلاتی و استفاده از همه ظرفیت ها در کنار حفظ منابع عنوان کرد.

مدیرکل شیلات استان اردبیل خاطرشان کرد: بدون شک رهنمودها و راهنمایی های دستگاه های نظارتی همچون دیوان محاسبات می تواند در این مسیر چراغ راه باشد.

اله بخش با بیان اینکه ظرفیت های آبی و رودخانه ای استان اردبیل بستری برای ایجاد طرح های اصولی پرورش آبزیان است، افزود: با استفاده از خروجی طرح های مطالعاتی و کارشناسی شده ظرفیت تولید استان را به نحو مطلوبی ارتقا خواهیم داد.

عقیل شکری مدیر کل دیوان محاسبات استان اردبیل نیز با قدردانی از زحمات و تلاش های اداره کل شیلات استان اردبیل در راستای حمایت از تولیدکنندگان این صنعت با تاکید بر حمایت از سرمایه گذاری و حضور مردم در امر تولید در استان گفت: لازم است با برنامه ریزی دقیق از مشارکت سرمایه گذاران برای ایجاد طرح های تولید محور و اشتغالزا حمایت شود

در این بازدید از کارخانه در حال احداث قطعه بندی و فرآوری آبزیان شهرک صنعتی رضی، مرکز تکثیر ماهیان سردآبی و چندین مزرعه پرورش ماهی واقع در روستای کنگرلو و آق درق بازدید و به چندین تولید کننده موفق خدمات ترویجی و حمایتی رایگان برای توسعه مکانیزاسیون مزارع اعطاء شد.

کد خبر 6088289

دیگر خبرها

  • پرورش هزار و ۷۰۰ نفر شتر در داورزن
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید