Web Analytics Made Easy - Statcounter

با پشتیبانی علمی و معنوی دانشگاه تهران و حمایت‌های مادی و فناورانه مرکز فناوری‌های کوانتومی ایران، مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری‌های کوانتومی وابسته به دانشگاه تهران راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، مؤسسه پژوهشی علوم و فناوری‌های کوانتومی که از مؤسسات نوع سوم و تقاضا محور محسوب می‌شود با هدف توسعه علوم و فنون جدید در حوزه کوانتومی و با بهره‌گیری از توانایی و امکانات دانشگاه تهران تأسیس شده است، تا ضمن همکاری با دانشگاه‌ها و استفاده از تجارب و پشتیبانی‌های علمی و فناورانه پژوهشگران عرصه داخلی و بین‌المللی به‌ویژه مرکز فناوری‌های کوانتومی ایران در توسعه و ارتقای علوم و فناوری‌های کوانتومی کشور گام برداشته و نقش خود را به‌عنوان مرجعیت علمی حوزه مذکور به خوبی ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد و شبکه‌سازی آزمایشگاه‌های تخصصی حوزه فناوری کوانتومی و مشارکت در تربیت نیروی انسانی متخصص در زمینه‌های یاد شده از دیگر اهداف و مأموریت‌های این مؤسسه پژوهشی است.

مرکز فناوری‌های کوانتومی ایران ( ICQTs ) با هدف ترویج و توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده است و توانسته با دارا بودن سرمایه‌های انسانی متخصص و با ایجاد زیرساخت‌های لازم آزمایشگاهی بسترهای تحقیقاتی مناسبی را برای پژوهشگران کشور فراهم آورد.

ارتباطات بسیار امن، تصویربرداری‌های پزشکی با وضوح فوق‌العاده بالا، حسگرهای بسیار دقیق و توانمندسازی در انجام محاسبات پیچیده با سرعت بالا و علوم مرتبط با زیست‌شناسی را می‌توان از جمله کاربردهای فناورانه حوزه کوانتومی برشمرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه تهران فناوری علوم ایران کوانتوم علوم و فناوری های کوانتومی دانشگاه تهران مؤسسه پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۹۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه جدی دولت برای توسعه فناوری هوش مصنوعی افزود:با حمایت و پیگیری جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی امسال شاهد ارتقای جایگاه، کاربرد‌ها و رتبه ایران در هوش مصنوعی خواهیم بود و سرعت این توسعه افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کاربردی‌سازی مقالات علمی و مقاله‌های این حوزه افزود: رتبه تولید علم عموماً به تعداد مقالات علمی و ضریب تأثیر آنها ارجاع داده می‌شود. برای آن‌که بتوانیم تولیدات علمی و پژوهش‌ها را کاربردی کنیم به زیرساخت‌ها و سخت‌افزار‌های پیشرفته، قانون‌گذاری یا تنظیم‌گری و حمایت‌های عملی و اجرایی نیاز داریم.

دکتر دهقانی با اشاره به راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و نقش آفرینی شورای راهبری فناوری هوش مصنوعی با هدف توسعه کاربرد‌های این فناوری به دست مردم عنوان کرد: ایجاد بستر و زمینه توسعه زیرساخت‌ها و امکانات کاربری هوش مصنوعی از اهداف اصلی این مرکز ملی است، به طوری که بخش خصوصی بتواند با استفاده از امکانات و کاربری سخت‌افزارها، توسعه ابزار‌ها و کاربرد‌های هوش مصنوعی را محقق کند. بخش خصوصی در این امر نقش آفرینی خواهد کرد و زیرساخت‌های پردازشی و پایگاه‌های داده‌ای بزرگ را فراهم می‌کند. داده از مهم‌ترین ابزار‌هایی است که کمک می‌کند جریان کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، ارتباطات و مالی و دیگر حوزه‌ها شکل گیرد.

وی با اشاره به تمرکز جدی شخص رئیس‌جمهوری، معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی بر توسعه و کاربردی سازی این فناوری گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کار‌های کاربردی سال پرباری باشد تا کشور هم از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی سریع‌تر ارتقای پیدا کند.

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود