Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیمارستان ۲۵۶تختخوابی امیرالمومنین(ع) وابسته با سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین مرکز درمانی جنوب غرب کشورهفته گذشته با تصمیم ستاد استانی مبارزه با بیماری کرونا از چرخه پذیرش بیماران به این ویروس کشنده خارج شد.
دکتر صادق جلیلی روز چهارشنبه در جریان بازدید از بیمارستان امیرالمومنین(ع) به خبرنگار ایرنا گفت: چنانچه در فرایند غربالگری کرونا در درمانگاه حاد تنفسی این بیمارستان ، مورد قطعی از بیماری کرونا تشخیص داده شده ، فرد مبتلا به بیمارستان رازی اهواز منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در عین حال آمادگی بیمارستان امیرالومنین(ع) اهواز را برای پذیرش بیماران کرونا در صورت شروع پیک دوم این بیماری در خوزستان اعلام کرد و افزود:همه اقدام‌های مرتبط با بیماری کرونا در مدیریت درمان تامین اجتماعی به تصمیم ستاد استانی مبارزه با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بستگی دارد و این آمادگی وجود دارد بلافاصله پس از اعلام وضعیت قرمز و افزایش بیماران مبتلا به کرونا ، این بیمارستان دوباره بر روی بیماران مبتلا به کرونا باز شود.
استان خوزستان پس از ماه‌ها از وضعیت قرمز کرونا خارج و در وضعیت هشدار قرار گرفت و متعاقب آن چند مرکز درمانی از جمله بیمارستان شهید نیاکی ارتش و بیمارستان امیرالمومنین(ع) از چرخه پذیرش بیماران مبتلا به کرونا خارج شدند.

رعایت موازین بهداشتی تنها راه موثر در مهار بیماری کرونا
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان گفت: هم اکنون تنها راه موثر درمهار بیماری کرونا ، رعایت موازین و شیوه نامه‌های بهداشتی و تغییر سبک زندگی است.
دکتر جلیلی با بیان اینکه رفتار ویروس کرونا بسیار پیچیده و به تعبیری هزار چهره است افزود: پیش‌تر تصور می‌شد مناطق گرمسیری کمتر با کرونا درگیر خواهند بود ولی هم اکنون بیشتر مناطق گرمسیری و جنوبی کشور در وضعیت قرمز قرار دارند.
وی گفت:بنابراین مردم خودشان باید موارد بهداشتی را رعایت کنند که در زمان حاضر زدن ماسک ، پرهیز از تجمع و اصلاح برخی رفتارهای اجتماعی از جمله روبوسی نکردن و دست ندادن در کنترل و طغیان این ویروس وحشی بسیار موثر است.
جلیلی با اشاره به در پیش بودن ایام سوگواری محرم و صفر و ضرورت رعایت دقیق تر شیوه‌نامه‌های بهداشتی اظهار داشت:رفتار دینی نباید با زندگی مردم منافات داشته باشد به عبارت دیگر ما نباید با دست خود ، خودمان را به ورطه هلاکت بکشانیم و سلامت عمومی را به خطر بیندازیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان به بیماری فصلی آنفلوآنزا در پاییز و ناراحتی تنفسی ناشی از نخستین بارش‌های پاییزی در خوزستان اشاره و ابراز امیدواری کرد با رعایت بهداشت عمومی ، از این شرایط سخت به خوبی عبور کنیم.
     
تجدید قوا برای مقابله با پیک دوم بیماری کرونا در خوزستان
رییس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز گفت: کادر درمانی این بیمارستان با بهره‌گیری از تجارب گذشته ، تجدید قوا و آماده سازی تجهیزات و رفع نواقص خود را برای پیک دوم کرونا در استان آماده می‌کند.            
دکتر محمد آرزومند در گفت‌وگو با خبرنگارایرنا افزود: این بیمارستان هم اکنون فعالیت عادی خود را ازسرگرفته است ولی مردم برای مراجعه به این بیمارستان به دلیل واهمه از ابتلا به بیماری کرونا رغبتی ندارند.
در ماه های اخیر ۹۸۵ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان امیرالمومنین(ع) بستری و تحت مداوا قرار گرفتند.

نخستین موارد ابتلا به ویروس کرونا در ایران ، اوایل اسفند ماه ۱۳۹۸ به ثبت رسید.خوشبختانه در ۲ هفته اخیر با رعایت موازین و دستورالعمل‌های بهداشتی ، موارد ابتلا به ویروس کرونا در خوزستان روندی کاهشی داشته است.

برچسب‌ها ویروس کرونا بیمارستان امیرالمومنین اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیمارستان امیرالمومنین اهواز ویروس کرونا بیمارستان امیرالمومنین اهواز بیمارستان امیرالمومنین ع تامین اجتماعی بیماری کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • آبگرفتگی در درمانگاه شهر چوئبده بیماران را به دردسر انداخت + فیلم
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین