Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: این انجمن در نامه‌ای به وزیر آموزش‌وپرورش خواستار مستقر شدن کارشناسان تغذیه در مدارس شده است تا از بروز چاقی در میان کودکان و نوجوانان جلوگیری شود.

علی میلانی بناب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد لزوم رسیدگی به دانش آموزان مبتلا به‌اضافه وزن در مدارس اظهار کرد: در انجمن تغذیه ایران  نامه‌نگاری‌هایی را  با وزیر آموزش پرورش انجام دادیم مبنی بر اینکه اضافه‌وزن دانش آموزان در مدارس تبدیل به یک مسئله مهم شده است و باید سریعاً به این موضوع رسیدگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: موضوع افزایش وزن دانش آموزان به دوران قبل از شیوع ویروس کرونا بازمی‌گردد و مسئله بسیار مهمی است زیرا عدم فعالیت بدنی و تحرک در دانش آموزان باعث می‌شود تا آن‌ها در سنین بزرگ‌سالی نیز با معضل چاقی و اضافه‌وزن روبرو باشند .

وی بیان کرد: تحقیقات نشان داده که کودکانی که در سنین پایین مبتلا به چاقی هستند تا ۷۰ درصد احتمال اضافه‌وزن در بزرگ‌سالی رادارند و ممکن است در صورت عدم درمان تا سنین بالا با این مشکل روبرو باشند.

وی گفت: مدارس و آموزشگاه‌ها یکی از مراکز مهمی هستند که می‌توانند در پیشگیری از چاقی دانش آموزان در جامعه مؤثر عمل کنند؛ لذا آموزش‌های صحیح در این زمینه می‌تواند به ما در جامعه کمک کند تا از بروز سونامی چاقی جلوگیری کنیم این موضوع نیازمند همکاری وزارت آموزش‌وپرورش است.

عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه ایران گفت: انجمن تغذیه ایران در نامه‌ای به وزیر آموزش‌وپرورش خواستار مستقر شدن کارشناسان تغذیه در مدارس شده است تا بتوانیم از بروز چاقی در میان کودکان و نوجوانان جلوگیری کنیم اما متأسفانه تاکنون هیچ‌گونه پاسخ مثبتی از سوی وزارت آموزش‌وپرورش و انجمن تغذیه ابلاغ نشده است.

وی گفت: بدنه بزرگ انجمن تغذیه ایران متشکل است دانش‌آموختگان رشته تغذیه و علوم مربوطه می‌تواند کمک شایانی در زمینهٔ مقابله با چاقی در میان دانش آموزان کند.

میلانی بیان کرد: نزدیک به ۹ هزار دانش‌آموخته رشته تغذیه و فعال در کشور هستند که می‌توانند به‌صورت رژیم‌درمانی دسته‌جمعی برای پیشگیری از چاقی وارد عمل شوند لذا عدم استفاده از این پتانسیل می‌‌تواند نظام سلامت کشور آسیب وارد کند.

انتهای پیام/4148

منبع: آنا

کلیدواژه: آموزش وپرورش تغذیه ایران متخصصین سونامی چاقی انجمن تغذیه ایران آموزش وپرورش چاقی در میان دانش آموزان اضافه وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین تاریخی، دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش‌آموزان در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛ شاید برای برخی از افراد عجیب باشد، اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می‌کند را مایوس و ناامید کند.

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ گفت: کسانی بودند که ناشی از تلاش دشمن در رسانه‌ها، به کف خیابان آمدند و جان خود را از دست دادند. اینها نتیجه تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی است. امروز در حالی که همه کشور‌ها از اقتدار ایران می‌گویند و دفاع ایران را مشروع می‌دانند؛ رسانه‌های دشمن کاری کرده بودند که در محیط مدرسه دانش آموزان از پاسخ اسرائیل می‌ترسیدند.

تاریخی با بیان اینکه آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ گفت: اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود و یا به خیابان‌ها برویم؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛ تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم، اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاورد‌هایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می‌کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می‌گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صد‌ها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند؛ و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند