Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران در جلسه شورای فرماندهی این ستاد، ضمن ارائه گزارش مختصری از وضعیت شیوع ویروس کووید-۱۹ (COVID-۱۹) در پایتخت در هفته گذشته، بیان کرد: بر اساس گزارش‌ها از ردیابی محل زندگی و اشتغال بیماران ترخیصی و فوت‌شدگان در هفته گذشته، منطقه ۴ شهر تهران با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت، بیشترین میزان ابتلا را داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین منطقه ۲ با نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر جمعیت و مناطق ۱۴ و ۱۵ به ترتیب جایگاه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند.

وی در خصوص آمار فوتی در هفته گذشته نیز ادامه داد: منطقه ۴، منطقه ۱۴ و منطقه ۱۵ به ترتیب بیشترین آمار فوتی را در شهر تهران به خود اختصاص دادند. همچنین در منطقه ۲۲ میزان ابتلا و مرگ و میر نسبت به هفته گذشته رشد قابل توجهی داشته که البته طبق پیش‌بینی‌ها، درگیری بیشتر مناطق غربی و جنوب غربی در موج کنونی دور از انتظار نبوده است.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران از نظارت کارشناسان بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای بر اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مراکز دولتی و عمومی غیردولتی، بر اساس ۱۱ شاخص ابلاغی از سوی معاونین بهداشتی هر ۳ دانشگاه مستقر در تهران خبر داد و افزود: این اقدام برای اولین بار صورت گرفته و گزارش‌ها نشان از اجرای ۶۰.۶۶ درصدی شیوه‌نامه‌های بهداشتی دارد.

زالی تصریح کرد: بر اساس جمع‌بندی‌های صورت‌گرفته، ۶۱ درصد مراکز از ورود مراجعین دارای علائم بالینی و بالغ بر ۸۰ درصد مراکز از ورود مراجعین بدون ماسک جلوگیری می‌کنند. همچنین ۸۶.۱۱ درصد از شاغلین اداری ماسک می‌زنند و میزان رعایت فاصله‌گذاری بین آنها تا ۸۰ درصد رعایت می‌شود. اما نکته قابل توجه این است که میزان مدیریت فاصله‌گذاری بین مراجعین به مراکز تنها ۲۰ درصد بوده و رعایت فاصله بیش از یک متر بین ارباب‌رجوع و شاغلین تا  ۴۷ درصد تحقق یافته است.

وی ادامه داد: تنها ۲۵ درصد کارفرمایان و متصدیان سیستم‌های دولتی و عمومی غیردولتی در سامانه وزارت بهداشت (salamat.gov.ir)  ثبت‌نام کرده‌اند. از طرفی، ارزیابی‌ها نشان می‌دهد ۹۱ درصد مراکز دارای امکانات شستشو و ضدعفونی‌کننده هستند و ۹۰ درصد آنها از کارتخوان به جای دریافت پول نقد استفاده می کنند.

زالی همچنین با اشاره به نزدیک شدن فصل شیوع آنفلوآنزا، از نیازسنجی واکسن آنفلونزا با همکاری معاونین بهداشتی ۳ دانشگاه مستقر در استان تهران خبر داد.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران، فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص لزوم توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا را نویدبخش خواند و گفت: با تعهد مردم به استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و تقلیل حضور کارمندان در اداره‌ها، امیدواریم سیر نزولی ابتلا با شیبی ملایم تداوم داشته باشد. همچنین، با تمدید محدودیت‌ها در هفته اخیر، با کاهش میزان بستری در بیمارستان‌ها نسبت به هفته قبل و کاهش نزدیک به ۵۳ درصدی میزان تراکم و ترافیک در مرکز شهر روبه‌رو بوده‌ایم.

در این جلسه در خصوص لزوم تقویت زیرساخت‌های مناسب برای ردیابی بیماران مبتلا و افراد در معرض آسیب، تسهیل روند اعطای تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده بر اثر کرونا، نحوه تدوین شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای برگزاری مراسم ماه محرم و لزوم تدوین برنامه عملیاتی برای فصل پاییز با توجه به آغاز سال تحصیلی، احتمال شیوع آنفلوآنزا و بیماری‌های ویروسی از جمله سرماخوردگی و پدیده وارونگی هوا بحث و تبادل نظر شد.

کد خبر 537736 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران علیرضا زالی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران علیرضا زالی هفته گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۳۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • آمار قابل توجه مورایس مقابل پرسپولیس
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟