Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خیریه‌ای با عنوان خیریه‌ شهید حریرچیان افتتاح کرد و به همین جهت با اعضای این خیریه‌ تشکیلاتی به گفتگو نشستیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان خیریه‌ای تحت عنوان خیریه‌ شهید حریرچیان افتتاح کرد ‌و به همین جهت با اعضای این خیریه‌ تشکیلاتی به گفتگو نشستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدا زادمهر با اشاره به اینکه فضای تشکل‌های دانشجویی نیازمند خیریه و سازماندهی کردن امور خیر است، گفت: تا کنون شاهد این بودیم که در فضای دانشگاهی یا خارج از آن معمولا خیریه‌هایی که تاسیس می‌شدند و فعالیت می‌کردند وابسته به جناح خاصی بودند و معمولا از سمت و سوی خاصی برای فعالیت هایشان حمایت می‌شدند.

وی ادامه داد: ضرورت حضور یک خیریه دانشجویی که بدون جناح بندی سیاسی صرفا جهت انجام امور خیر فعالیت کند، احساس می‌شد. به همین دلیل جامعه اسلامی دانشجویان که سابقا دوشهید نیز داشته است اقدام به تاسیس یک خیریه دانشجویی به نام شهید جامعه اسلامی، شهید حریرچیان کرده است.

زادمهر گفت: متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان انجام فعالیت‌های خیریه‌ای به صورت حضوری و فیزیکی وجود ندارد به همین سبب سایتی با همین عنوان تاسیس شد که کلیه فعالیت‌های خیریه‌ای من جمله بورسیه، کمک به ازدواج جوانان و ... از همین طریق انجام می‌گیرد. ما شناسایی خود را به صورت گسترده توسط دفاتر ۸۰گانه مان در سراسر کشور آغاز می‌کنیم و باتوجه به تعاملاتی که در کمیته امداد داریم در کمک به این‌ها از کمیته امداد کمک می‌گیریم.  
زادمهر گفت: یک بخش دیگر از کار خیریه دانشجویی ما بحث ازدواج است که تمام فرایند‌های مشاوره ازدواج برای دانشجویان به صورت رایگان انجام می‌شود. همچنین در بحث جهیزیه نیز دانشجویانی که بضاعت مالی ندارند سنجیده می‌شوند و در حد بضاعت مجموعه به ان‌ها کمک می‌شود.

تقی زاده معاون تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی در ادامه توضیح داد: یکی ازشاخه‌های دانشجویی فعالیت‌های اجتماعی است که ما تلاش کردیم تا بیشتر به ظهور و بروز ان بپردازیم و ایجاد هیئت، گروه‌های جهادی و خیریه همه این‌ها در جهت تاثیر گذاری در فضای دانشجویی است. هدف ما این است که همه دفاتر در این حوزه با توجه به رغبت خودشان فعال باشند و برکات این فعالیت‌ها همیشه در کار تشکیلاتی تاثیر به سزایی خواهد داشت و از اهداف ما این است که دانشجویان با قاطبه‌ی جامعه دیدار داشته باشند و مشکلات را ببینید و این دغدغه‌ها را در اولویت خود قراردهند و برای حل ان تلاش کنند.   نصیری از ادوار جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه صحبت‌های تقی زاده گفت: اصلی‌ترین مباحث مدنظر در این خیریه کمک و پیگیری ازدواج آسان است و اینکه یک خیریه دانشجویی این موضوع را سرلوحه خود قرارداده است نشان دهنده کمبود‌های شدید دراین باره در کشور است.

متین منتظمی از ادوار جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: یکی از کار‌هایی که اعضای اتحادیه انجام دادند و اهداف عالیه دارد،همین تاسیس خیریه بوده است که قطعا برای دانشجویان مثمر ثمر است. یکی از کار‌هایی که ما باید به ان توجه داشته باشیم کار برای امام زمان است و این نکته‌ای است که برای امر خیر لازم است با استعانت از حضرت ولیعصر باشد.

وی گفت: بعضا به اسم خیریه و ائمه اطهار کار‌های خیر در دانشگاه‌ها با پشت پرده سیاسی انجام می‌شود که متاسفانه نه خواسته دانشجویان است و نه مددجویان و همین امر موجب شده است که یک خیریه دانشجویی با این عنوان شکل بگیرد.


زادمهر تصریح کرد: در ارتباط با مرکز ما آیین نامه مفصلی نوشتیم که تایید شده، با توجه به اینکه مجوز آن از کمیته امداد گرفته شده است و اعضای هیات مدیره ۵ عضو دارد که دو نفر از ادوار اتحادیه جامعه اسلامی هستند.

وی ادامه داد: دو عضو دیگر از اعضای شورای مرکزی اتحادیه هستند که فعالیت می‌کنند در خصوص مباحث مالی، گردش مالی آن هیچ ارتباطی به اتحادیه ندارد و قرار نیست که درآمد این مرکز صرف اتحادیه شود و برعکس؛ و هرسه ماه یک بار گردش مالی این مرکز نیکوکاری گزارش داده می‌شود و مردم می‌توانند بر روی سایت ببینند. مرکز ذیل اتحادیه است سیار بودن خود را خواهد داشت و سال به سال تغییرات در آن صورت می‌گیرد و ارتباط آن با دانشگاه حفظ می شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جامعه اسلامی دانشجویان خیریه دانشجویی رونمایی جامعه اسلامی دانشجویان اتحادیه جامعه اسلامی یک خیریه دانشجویی فعالیت ها خیریه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۳۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد، آنها چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وی ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی مقابل دانشگاه تهران
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • توماج صالحی اعدام می‌شود؟