Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مسعود اسدی پرور،رئیس جهاد کشاورزی رشت گفت: از ۶۲ هزار هکتار مزارع برنج شهرستان طی بارندگی‌های اخیر حدود ۱۶ هزار هکتارمعادل ۲۵ درصد اراضی خسارت دید.

او افزود: بارش مداوم باران در چند روز اخیر باعث شده تا محصول در حال رشد برنج به دلیل بارش‌های زیاد دچار خوابیدگی شده که این امر علاوه بر اینکه کشاورزان را هنگام برداشت برنج با مشکل مواجه می‌کند، از کیفیت این محصول نیز می‌کاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی رشت با اعلام اینکه ۱۱ درصد از اراضی شالیکاری کشور در رشت است، گفت: رشت بزرگترین شهرستان کشور از لحاظ داشتن مزارع برنج است و تاکنون برداشت برنج از حدود هفت درصد از شالیزار‌های این شهرستان انجام شده و هم اینک نیز با مساعد شدن هوا حدود ۳۵ درصد از اراضی آماده برداشت است.

مسعود اسدی پروربا اشاره به توزیع به موقع کود بین کشاورزان گفت: امسال با مساعدت و کمک مسئولان ۱۵ هزار تن کود بین کشاورزان شهرستان رشت توزیع شد و کشت برنج در ۶۳ درصد از اراضی این شهرستان مکانیزه انجام شد.

رئیس جهاد کشاورزی رشت گفت : سال گذشته نزدیک به ۲۷۰ هزار تن شلتوک و ۱۴۸ هزار تن برنج سفید از شالیزار‌های گیلان برداشت شد که امسال پیش بینی می‌شود حدود هشت الی ۱۰ درصد افزایش داشته باشیم که با این وجود انتظار است امسال حدود ۲۸۰ هزار تن شلتوک و ۱۶۰ هزار تن برنج سفید از مزارع شهرستان رشت برداشت شود.

او افزود: سال گذشته نیز کمک‌های مناسبی به کشاورزان رشت در خصوص خرید ماشین آلات کشاورزی، تجهیز و نوسازی مزارع شد که امید است این کمک‌ها همچنان ادامه یابد.

رئیس جهاد کشاورزی رشت به وضعیت و اهمیت رشت در بخش کشاورزی در سطح کشور اشاره وگفت: این شهرستان سه دهم درصد از مساحت کشور را دراختیار دارد، اما یک درصد از تولیدات کشاروزی متعلق به رشت است که رقم بسیار مناسبی است .

اسدی پور افزود: همچنین ۲۸ درصد از شاغلان در رشت در بخش کشاورزی فعالیت دارند که میانگین کشور در اشتغال بخش کشاورزی، ۱۸ درصد است و علاوه بر آن محصولات کشاورزی زیادی در رشت کشت می‌شود که مهمترین و استراتژی‌ترین محصول، برنج است.

انتهای پیام/عط

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی کشاورزی محصولات کشاورزی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: ۸۰ درصد آبیاری مزارع سبزی و صیفی در استان با نوار تیپ است که علاوه بر صرفه جویی نزدیک به ۵۰ درصدی در مصرف آب موجب بهبود فرآیند آبرسانی زمینهای کشاورزی و افزایش تولید هم می‌شود

علی دیانتی افزود: نوار تیپ به فشار آب زیادی احتیاج ندارد و در مزارع دارای پستی و بلندی محدود نیز بدون نیاز به تسطیح زمین قابل استفاده است.

وی اظهارکرد: در این روش آبیاری، آب به منطقه ای که توسعه ریشه گیاه انجام شده به زمین داده می‌شود تا مساحت و عمق کوچکی از سطح خاک خیس شود که عدم رشد علفهای هرز و جلوگیری از فرسایش خاک از مزایای حفاظت خاک در این روش است.

دیانتی، با اشاره به ضرورت استفاده از این روش آبیاری گفت: از مهمترین مزایای آن قابلیت نصب نوار تیپ بر روی خاک، زیر خاک و یا حتی معلق، حمل و نقل راحت رول‌ها به دلیل سبکی و اتصالات ساده و ارزان قیمت با قابلیت کارگذاری ساده آنها به صورت دستی است.

وی افزود: این روش را می‌توان در محصولاتی مانند گندم، جو، چغندرقند، ذرت، کلزا ، گل کلم، کاهو، فلفل، پنبه، گوجه فرنگی، پیاز، خیار و همه محصولات زراعی که به شیوه کشت ردیفی هستند، استفاده کرد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: با توجه به مزایای این طرح درصدد ترویج و جلب مشارکت هر چه بیشتر بهره برداران برای استفاده از نوار تیپ در تمامی کشت های بهاره هستیم.

سالانه ۱۵ هزار تن سبزی و صیفی در محیط‌های گلخانه ای استان تولید و در آب مصرفی صرفه جویی چشمگیری در این محیط ها می شود.

دیگر خبرها

  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس