Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس با حضور در باغ وحش ارم پیگیر وضعیت «باران» تنها بچه شامپانزه ایران شد و بر اساس اظهارات مدیران مشخص شد طبق وعده محیط زیست، تکلیف این شامپانزه ۳ ساله در جلسه یکشنبه دکتر معماریان با محیط زیست مشخص می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، نجات «باران» تنها بچه شامپانزه ایران با ثبت یک کمپین مردمی در خبرگزاری فارس کلید خورد و با پیگیری‌های «فارس» مشخص شد تصمیم گیری در رابطه با این مطالبه مردمی، همچنان در انتظار یک تصمیم از سوی محیط زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی آخرین پیگیری ها قرار است ایمان معماریان روز یکشنبه ۱۹ مردادماه با شهاب الدین منتظمی، مدیر کل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست جلسه‌ای داشته باشد تا در خصوص آینده این بچه شامپانزه ۳ ساله تصمیم گیری شود. این در حالی است که نامبرده تا کنون به مکاتبات اداری و پیگیری های رسانه ای در این رابطه پاسخی نداده است.

۲۳۰۰ امضاء و پیگیری‌های فارس
به گزارش فارس، کمپین حمایت از باران تاکنون بیش از ۲۳۰۰ امضا داشته و تیم رسانه‌ای خبرگزاری فارس، برای پیگیری مطالبات فعالان محیط زیست، عصر چهارشنبه به باغ وحش ارم رفت تا از نزدیک در جریان وضعیت باران و دامپزشک آن، دکتر ایمان معماریان قرار گیرد. در این بازدید، مادر دکتر معماریان نیز تیم خبری فارس را همراهی می کرد.

معماریان در خصوص باران گفت: امیدوارم برای سرنوشت باران تصمیم درستی اتخاذ شود. او می‌تواند ۶۰ تا ۷۰ سال زندگی کند اما نباید یک عمر به تنهایی در قفس باشد. مهمترین نیاز این بچه شامپانزه ارتباط با همسالان و هم نوعان‌اش است.
صدیقه حسینی دهکردی مادر دکتر ایمان معماریان هم در حین دیدار با پسرش یادآور شد: پسرم از کودکی علاقه بسیاری به حیوانات داشت و در تمام فعالیت‌های حرفه‌‌ای خود به عنوان دامپزشک حیات وحش با تکیه بر اصول نجات حیات وحش به کمک حیوانات در هر گوشه ایران شتافته است و تا کنون حیوانات بسیاری را با هزینه‌ کرد شخصی خود تیمار کرده است.
گزارش تکمیلی فارس از این بازید به زودی منتشر می‌شود.

جایگاه نامناسب شامپانزه‌ها و نجات «باران»
 «باران» تنها بچه شامپانزه ایران در اردیبهشت ۱۳۹۶ در باغ وحش ارم، نارس متولد شد و با کمک و حمایت دامپزشک وقت ارم، دکتر ایمان معماریان نجات یافت و در تمام این ۳ سال توسط او در محیط باغ وحش ارم و خارج از آن به صورت ۲۴ ساعته تحت مراقبت قرار گرفته است. اما طی یک هفته گذشته، و پس از کش و قوس های فراوان از زمان شیوع کرونا، سازمان محیط زیست اصرار دارد که باران باید به قفس برگشته و در همانجا مستقر شود.

با هماهنگی صورت گرفته میان دکتر معماریان و باغ وحش ارم، در تمام این مدت، امکان حضور و همراهی ۲۴ ساعته دکتر معماریان با باران فراهم شده، این در حالی است که خود دکتر معماریان به دلیل گذراندن دوران نقاهت پس از کرونا، نیاز به استراحت و قرنطینه خانگی دارد. اما سازمان محیط زیست همچنان از ارائه مجوز خروج باران از قفس های باغ وحش امتناع می کند.

با وجود موافقت باغ وحش ارم، و تایید سازمان دامپزشکی مبنی بر همراهی باران با دکتر معماریان، سازمان محیط زیست با ایجاد بوروکراسی اداری، تاکنون به این درخواست ها هیچ پاسخی نداده است تا دکتر معماریان، علیرغم شرایط نامطلوب فیزیکی، برای پنجمین روز متوالی زندگی در قفس را برای نجات جان باران انتخاب کند.

مسئولان باغ وحش ارم در گفت و گو با فارس به صراحت اعلام کردند که چندی پیش و در پی شکایت محیط زیست مجبور به انداختن «باران» به قفس‌های ارم شده اند در حالیکه پیش‌تر «ارم» با توافق و با صدور مجوزهایی، امکان همراهی بچه شامپانزه و سرپرست را فراهم کرده بود.

 

 

دور باطل پیگیری‌های اداری تمدید قرنطینه خانگی
پیش‌تر سعید محمودی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران به خبرنگار فارس گفته بود اگر ارم درخواست تمدید مرخصی باران را ارائه دهد این درخواست اجابت می‌شود. وی حتی به لزوم ارائه مجوز سازمان دامپزشکی استان تهران اشاره کرده بود. با این حال، پس از ارائه مکاتبات ارم و سازمان دامپزشکی، در اظهارنظری جدید اعلام کرد تصمیم‌گیری در این رابطه دیگر در اختیار او نیست و مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست تصمیم نهایی در این خصوص را خواهد گرفت.
این در حالی است که شهاب الدین منتظمی، مدیر کل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست کشور، پیش‌تر در گفت‌وگویی با فارس اعلام کرده بود تمام اختیارات در این زمینه به استانها واگذار شده است. البته در جریان صدور مجوز همراهی ۱۴ روزه باران با دکتر معماریان در دوران قرنطینه، منتظمی طی نامه ای رسمی، محمودی را مورد سوال قرار داده بود.

حالا ۵ روز از حضور مجدد دکتر معماریان در قفس باران می گذرد و ظاهرا همه مسیرها به دکتر منتظمی ختم می شود. مدیر کلی که هیچ پاسخ مشخصی به مکاتبات اداری و پیگیری های رسانه ای نمی دهد. اما طبق آخرین اطلاعات کسب شده، وعده ملاقات با معماریان در روز ۱۹ مرداد را صادر کرده است. باید دید آیا معماریان مجبور خواهد بود ۳ روز دیگر هم در قفس زندگی کند؟

کمپین حمایت از نجات جان باران، تاکنون ۲۳۰۰ امضا داشته. شما هم می توانید با مراجعه به این صفحه، این کمپین را امضا کنید. شاید درخواست افکار عمومی بتواند سازمان محیط زیست را برای تصمیم گیری سریع تر قانع کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست باران باغ وحش ارم دامپزشک سازمان محیط زیست شامپانزه سازمان محیط زیست حفاظت محیط زیست ایمان معماریان خبرگزاری فارس بچه شامپانزه باغ وحش ارم تصمیم گیری حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

مهلت یک ماهه دادستانی تهران به مالکان برای اعلام منشاء ارز پرداختی واردات دستگاه‌های کشنده

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف معلمان پایه ابتدایی گلستان تا خرداد ماه
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • جلسه نهایی تعیین تکلیف «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد برگزار می‌شود