Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور ترکیه در سالروز جنایت بمباران اتمی هیروشیما توسط نظامیان تروریست آمریکایی در جنگ جهانی دوم، از جهانیان خواست که مانع تکرار چنین حادثه‌ای شوند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، امروز (پنجشنبه ششم آگوست) هفتادوپنجمین سالروز حمله جنایتکارانه رژیم تروریست آمریکا به شهر هیروشیما در ژاپن در واپسین روزهای جنگ جهانی دوم است که به دلیل مصادف شدن با انفجار مهیب دو روز پیش در بیروت، باعث تاثیرگذاری بیشتر این انفجار در اذهان عمومی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه که روز گذشته بر حمایت آنکارا از دولت لبنان برای کمک به رفع مشکلات پس از انفجار بیروت تاکید کرده بود، در پیامی به مناسبت سالگرد بمباران هیروشیما، گفت جهان نباید اجازه تکرار واقعه هیروشیما را بدهد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، اردوغان در این پیام ضمن توصیف کردن امروز به عنوان یکی از سیاه‌ترین روزهای تاریخ، گفت: «من به مردم ژاپن که عزیزانشان را از دست دادند و مخصوصا کسانی که به مدت ۷۵ سال تلاش کردند با این رنج مقابله کنند، تسلیت می‌گویم».

وی همچنین افزود: «ما باید از این واقعه فجیع درس بگیریم. همانطور که در لوح پارک یادبود [این واقعه] حک شده، امروز باید نشان‌أهنده قاطعیت ما برای تکرار نکردن اشتباهات گذشته باشد».

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز امروز در پیامی در این باره، با درخواست برای پایان یافتن کابوس اتمی جهان، گفت تسلیحات اتمی آمریکا و اسرائیل، منطقه غرب آسیا را تهدید می‌کند. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه بمباران اتمی هیروشیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۲۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از چین در حال غرق شدن است

به گفته پژوهش‌گران، نزدیک به نیمی از شهرهای بزرگ چین در حال غرق شدن هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، نویسندگان این مقاله که در مجله ساینس (Science) منتشر شده است، دریافتند که ۴۵ درصد از زمین‌های شهری چین با سرعتی بیشتر از سه میلی‌متر در سال و ۱۶ درصد از زمین‌ها با سرعت بیش از ۱۰ میلی‌متر در سال، نه تنها به دلیل کاهش سطح آب‌های زیرزمینی، بلکه به دلیل افزایش وزن ساخت و ساز روی آن‌ها در حال فرونشست هستند.

با توجه به جمعیت شهری چین که در حال حاضر بیش از ۹۰۰ میلیون نفر هستند، گروهی از پژوهشگران به سرپرستی آئو زوروی (Ao Zurui) از دانشگاه ساوث چین نرمال می‌گویند: حتی فرونشست بخش کوچکی از زمین در چین می‌تواند به تهدیدی اساسی برای زندگی شهری تبدیل شود.

فرونشست زمین در حال حاضر سالیانه بیش از ۷.۵ میلیارد یوان (۱.۰۴ میلیارد دلار) خسارت به چین وارد کرده است و در قرن آینده، تقریباً یک چهارم از زمین‌های ساحلی این کشور می‌توانند در واقع پایین‌تر از سطح دریا بیایند و صد‌ها میلیون نفر را در معرض خطر بیشتری از طغیان و سیلاب قرار دهند.

رابرت نیکولز در مرکز تحقیقات تغییرات آب و هوایی تیندال در دانشگاه ایست آنگلیا می‌گوید: این واقعاً نشان می‌دهد که این برای چین یک مشکل ملی است و فقط در یک یا دو مکان نیست و این یک نمونه کوچک از آن چیزی است که در سراسر جهان در حال رخ دادن است.

شهر شمالی تیانجین که بیش از ۱۵ میلیون نفر در آن زندگی می‌کنند، به عنوان یکی از در معرض خطرترین شهر‌ها شناخته شده است. سال گذشته ۳۰۰۰ ساکن این شهر پس از یک فاجعه زمین‌شناسی ناگهانی تخلیه شدند که پژوهشگران علت آن را تخلیه آب‌های زیرزمینی و همچنین ساخت چاه‌های زمین‌گرمایی می‌دانند.

بسیاری از مناطق قدیمی دارای زغال‌سنگ در چین نیز در نتیجه استخراج بیش از حد آسیب دیده‌اند، به طوری که مقامات اغلب مجبور می‌شوند بتن را به ستون‌های در حال فروپاشی تزریق کنند تا زمین را تقویت کنند.

این مشکل به چین محدود نمی‌شود. یک مطالعه جداگانه که در ماه فوریه منتشر شد نیز نشان داد که حدود ۶.۳ میلیون کیلومتر مربع از زمین در سراسر جهان در معرض چنین خطری است. اندونزی در میان کشور‌هایی است که بیشترین آسیب را متحمل شده‌اند و بخش بزرگی از پایتخت آن جاکارتا اکنون زیر سطح دریا قرار دارد.

نیکولز می‌گوید شهر‌های آسیب‌پذیر می‌توانند از توکیو درس بگیرند، چرا که توکیو تا زمانی که برداشت آب‌های زیرزمینی را در دهه ۱۹۷۰ ممنوع نکرده بود، حدود ۵ متر دچار فرونشست شده بود.

وی افزود: به فرونشست باید خیلی جدی نگاه کرد، اما نمی‌توان جلوی وقوع همه آن را گرفت، بنابراین درباره سازگاری و ساخت آب‌بند صحبت می‌کنیم.

بر اساس یک مطالعه در سنگاپور در سال ۲۰۲۲، از ۴۴ شهر ساحلی اصلی جهان که از این مشکل رنج می‌برند، ۳۰ شهر در آسیا قرار دارند.

مت وی کارشناس ژئوفیزیک در دانشگاه رود آیلند می‌گوید: این یک مشکل مربوط به شهرنشینی و رشد جمعیت و حاصل از تراکم جمعیت بیشتر، استخراج آب بیشتر و فرونشست بیشتر است.

دیگر خبرها

  • اردوغان: نام نتانیاهو به عنوان قصاب غزه در تاریخ ثبت شده است | کسی که می‌خواهد فرعون امروز را ببیند، راه دور نرود ...
  • اردوغان: ارائه اطلاعات پایگاه کورجیک به اسرائیل دروغ است
  • آزمون سراسری برای دواطلبان سیل زده تکرار می شود
  • سخنرانی ترومن پس از بمباران هیروشیما / عماد مغنیه که بود و چگونه ترور شد؟ / تراژدی منابع مشترک چیست؟ / لذت رانندگی با شورلت‌های کلاسیک
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • عملیات «وعده صادق» موجب خرسندی دل‌ مستضعفین جهان شد
  • نیمی از چین در حال غرق شدن است
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است
  • عباس عبدی : درمورد زنان چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار می‌کنند!
  • ماهواره نوا رویداد تلخ سفید شدن مرجان‌ها را ثبت کرد