Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل خبرگزاری فرانسه، مجلس سنای آمریکا در روز پنچ‌شنبه به ممنوعیت استفاده کارمندان دولت از نرم افزار چینی «تیک‌تاک» رای مثبت داد.

این لایحه تصویب شده در سنا که اکثریت جمهوری‌خواه دارد، اکنون برای اینکه به قانون تبدیل شود در مرحله بعدی باید تایید مجلس نمایندگان آمریکا به رهبری دموکرات‌ها را نیز اخذ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاش هاولی، سناتور جمهوری‌خواه و حامی سرسخت این لایحه، تاکید کرد: «تیک‌تاک یک خطر بزرگ امنیتی است و جایگاهی در دستگاه‌های دولتی ندارد».

به گفته مقامات آمریکایی، نرم افزار تیک‌تاک اطلاعات مربوط به شهروندان آمریکایی را در اختیار دولت چین قرار می‌دهد. هرچند که مسئولان این نرم‌افزار ادعاهای مطرح شده را رد کرده و آن را فاقد اعتبار خواندند. 

همچنین وزیران خارجه و خزانه‌داری آمریکا نیز مدعی شدند که موضوع نرم‌افزار تیک‌تاک، بحثی است که مربوط به امنیت ملی کشور می‌شود.

دونالد ترامپ تاکید کرده که یا امتیاز تیک‌تاک در آمریکا باید فروخته شود و یا ادامه فعالیت آن غیرممکن است.

تنش‌های بین پکن و واشنگتن طی ماه‌های اخیر و همزمان با شیوع ویروس کرونا و تصویب لایحه امنیت ملی چین در هنگ‌کنگ به اوج خود رسیده است. آمریکا بارها چین را عامل گسترش ویروس کرونا در جهان خوانده این کشور را به مخفی‌کاری متهم می‌کند. از سوی دیگر و در دخالتی آشکار در امور داخلی چین، تصویب قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ را نقض استقلال این منطقه خود مختار اعلام کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تیک تاک مایک پمپئو سنای آمریکا نرم افزار تیک تاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۶۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا ممنوعیت تیک تاک را در سنا تصویب کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اکنون لایحه مذکور به رییس جمهور ارسال می شود تا آن را امضا کند.

در پی نگرانی ها درباره امکان دسترسی چین به داده های شهروندان آمریکایی یا نظارت بر آنها از طریق تیک تاک، لایحه مذکور روز شنبه در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد. این در حالی است که پیش از آن و چهارشنبه هفته گذشته بایدن اعلام کرده بود چنین لایحه ای را امضا می کند تا به قانون تبدیل شود.

سناتور مارک روبیو عضو کمیته اطلاعات سنا در این باره می گوید: ما سال ها به حزب کمونیست چین اجازه دادیم کنترل یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های آمریکا را در اختیار داشته باشند، این یک کوته نظری خطرناک است. قانون جدید مالک چینی اپ را وادار می کند آن را بفروشد. چنین اقدامی برای آمریکا مناسب است.

این قانون به بایت دنس ۲۷۰ روز مهلت می دهد تا تیک تاک را رها کند.

تیک تاک که مدعی است هیچ گونه اطلاعاتی را با دولت چین به اشتراک نگذاشته، معتقد است قانون جدید به ممنوعیتی منجر می شود که آزادی بیان کاربران آمریکایی را نقض می کند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی تلاش دونالد ترامپ رییس جمهور وقت آمریکا برای مسدودسازی تیک تاک و پیامرسان وی چت در این کشور با ممانعت دادگاه ها روبرو شد. اما قانون جدید احتمالا به دولت بایدن اجازه می دهد در صورتیکه بایت دنس تیک تاک را رها نکند، اپ را مسدود سازد. چنین اقدامی ابزارهایی را برای ممنوعیت یا فروش اپ های خارجی در اختیار کاخ سفید قرار می دهد.

کد خبر 6087153

دیگر خبرها

  • ذوق‌زدگی رژیم صهیونیستی از تصویب بسته کمکی در سنای آمریکا
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • سنای آمریکا بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه محدودیت «تیک تاک» را تصویب کرد
  • تصویب ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا
  • آمریکا ممنوعیت تیک تاک را در سنا تصویب کرد
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • سنای آمریکا هم لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • سنای آمریکا لایحه کمک‌ها به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را تصویب کرد