Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@03:25:57 GMT

سرانجام صدور پروانه ساخت پلاسکو جدید

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۰۲۷۵

سرانجام صدور پروانه ساخت پلاسکو جدید

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایلنا، "علی محمد سعادتی" شهردار منطقه ۱۲ تهران" در پاسخ به پرسشی در خصوص صدور پروانه ساختمان پلاسکو گفت: پروانه ساختمان پلاسکو در حال انجام عملیات نهایی است و انشالله ظرف هفته آینده حتما صادر می شود. 

او درخصوص وضعیت کسبه پارکینگ پروانه در پی تبدیل مکان کسب درآمدشان به پارکینگ ساختمان پلاسکو گفت: پارکینگ پروانه دو مسئله جدی داشت؛ این پارکینگ ناایمن بود و همچنین شیوع کرونا و تمهیداتی که برای جلوگیری از تجمع اتخاذ شد، منجر به تعطیلی پارک شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن پیشنهاد دادیم بخشی از کسبه ای که نیاز اقتصادی جدی تری دارند در پارک شهر استقرار پیدا کنند. 

سعادتی افزود: اما بین کسبه بحثی پیش گرفته شد که از این مکان به جای دیگری نمی رویم. در نهایت نزدیک به ۵۰۰ کسبه برای جابجایی اعلام آمادگی کردند و ما نیز در تلاش بودیم و هستیم که این بازار مجددا برگزار شود،  اما به پیک دوم کرونا برخورد کردیم و دست به عصاتر حرکت می کنیم.

شهردار منطقه ۱۲ در پاسخ به این سوال که ایجاد آن فضا در پارک شهر با چه ملاحظاتی انجام شده؛ آیا به مساله ترافیک و آسیب های احتمالی که به محیط پارک وارد می شود توجه شده است؟ گفت: در پارکینگ پروانه اجناس ارزشمندی عرضه می شود و نمی توانیم اجازه دهیم بساط خود را کنار خیابان پهن کنند، چرا که امکان دزدی و سرقت وجود دارد، تقریبا در پنجشنبه و جمعه هر هفته بین ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر از پارکینگ بازدید می کردند و پذیرش این جمعیت نیازمند تسهیلاتی است و با توجه به اینکه پارک شهر قابل محصور و قابل کنترل است و پیاده روهای عریضی نیز دارد، می توانیم با تدابیری از جمله ایجاد سایه بان و تدابیری که نیازی به ساخت و ساز نداشته باشد آنها را در این فضا مستقر کنیم. امیدواریم وضعیت کرونا کاهش یابد و بتوانیم زمینه استقرار در پارک را فراهم کنیم. 

او در خصوص ادامه پرداخت تسهیلات حمایتی به افراد کم درآمد شاغل در پارکینگ پروانه گفت: در طی دو مرحله کمک هایی را خدمتشان تقدیم کردیم و به محض اینکه سیاست گذاری های کلان شهرداری اقتضا کند و اقدامات تکمیلی هم نیاز باشد، حتما انجام می دهیم.

سعادتی در پاسخ به پرسشی در خصوص تذکر یکی از اعضای شورای شهر درخصوص توقف پروژه های شهری به بهانه محله محوری و شانه خالی کردن شهرداری ها از بار مسئولیت گفت: حجم وسیعی از اقدامات نیاز است که در منطقه  انجام شود و طبیعتا باید اولویت بندی کنیم و از پرمخاطب ترین و پر رفت و آمدترین عرصه ها شروع کنیم. 

او ادامه داد: برای مثال ما در سال ۹۸، در حدود ۶ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت در سطح منطقه توزیع کردیم که این میزان در چهار ماهه نخست سال جاری به ۹هزار تن رسید. موضوعات زیرساختی شهری در منطقه ما اصلا به این ترتیب اتفاق نیفتاده است که فدای اولویت بندی ها و یا در زمره پروژه های محلی بخواهد تعریف شود؛ پروژه های محلی موضوع دیگری است و اولویت های آن نیز روشن است، اما کارهای روتین و روزمره شهر از نگهداشت شهر گرفته تا زیرساخت آسفالت و فضای سبز و نظافت به صورت معمول در حال انجام است. 

شهردار منطقه ۱۲ با بیان اینکه از مردم کمک گرفتیم و درخواست داشتیم تا هر نقطه ضعفی که می بینند و به چشم ما در شهرداری نمی آید، انعکاس دهند گفت: چرا که در کوچه پس کوچه های محلات مردم دقت نظر بیشتری دارند و به ما کمک می کنند، اما ما معطل اینکه کسی به ما بگوید و بعد از آن کار را انجام دهیم نمی مانیم و خودمان اقدامات لازم را انجام می دهیم.

احمد مسجد جامعی در تذکری در صحن شورا نسبت به توقف برخی پروژه های شهری به بهانه طرح های محله ای انتقاد کرده و گفته بود: برخی طرح هایی که هرساله به آنها پرداخته می شد متوقف شده و اهالی در حال پیگیری هستند تا ببینند این طرح هایی که هرساله اجرا می شده، در طرح های محله ای می گنجند یا خیر.این اقدام سلب مسئولیت از مدیریت شهری است و نگرانم که این سیاست خوب  با بد عمل کردن ما زیر سوال برود. برای نمونه در منطقه ۱۲، کوچه ای قرار دارد در نزدیکی میدان حسن آباد و مردم کلافه هستند از رفت و آمد های آن و شهردار آنقدر کارهای بزرگ دارد که به این کوچه ها نمی رسد و این تنها یک نمونه است.

پربیننده ترین فاجعه‌ای دهشتناک‌تر از بیروت در کمین تهران انبار نفت شهران ایمن است؛ نیازی به جابجایی آن نیست طرح ترافیک هفته آینده هم اجرا نمی‌شود/ لغو طرح ترافیک فقط ۳تا ۴درصد به کاهش شیوع کرونا کمک‌‌ کرده است جزییات بازپس‌گیری املاک شهرداری از غیر/ ماجرای املاکی که در اختیار اعضای سابق شورای شهر هستند تردد ۴۰۰ هزار خودروی فرسوده در تهران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران بنیاد مستضعفان پلاسکو علی محمد سعادتی پلاسکو جدید ساخت پلاسکو پارکینگ پروانه صدور پروانه ساخت قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت پارکینگ پروانه منطقه ۱۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۰۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: این سامانه با حذف بوروکراسی‌های اداری، زمینه را برای صدور آسان و سریع مجوزهای کسب‌وکار برای متقاضیان فراهم می‌کند.

کجا مراجعه کنیم؟

از صفحه اصلی درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار(mojavez.ir) می‌توان با یک جست‌وجوی ساده یا ۴کلیک، به صفحه «راهنمای دریافت مجوز کسب‌وکار» موردنظر رسید. در این صفحه، شرایط، مدارک، صادرکننده، هزینه و زمان صدور مجوز به‌طور کاملا شفاف و بدون ابهام برای اطلاع عموم نوشته شده است.

ارائه کدملی و شماره تلفن همراه

ثبت درخواست اخذ مجوز تنها با ارائه کدملی و شماره تلفن همراه هر شهروند ایرانی ممکن است. همچنین برای متقاضیان خارجی، مطابق آیین‌نامه‌ای است که سازمان سرمایه‌گذاری خارجی و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران اعلام خواهد کرد.

اعلام مغایرت ۲ درگاه

کاربرگ راهنمای دریافت مجوز هر کسب‌وکار، به دکمه اعلام مغایرت شرایط مجوز اعلانی در سامانه مجهز خواهد بود و کاربران تشویق می‌شوند مغایرت ۲ درگاه از لحاظ شرایط دریافت هر مجوز را به درگاه ملی اعلام کنند. ثبت درخواست در درگاه ملی مجوزها انجام می‌شود، اما صدور مجوز در درگاه تخصصی صورت می‌گیرد. وزارت امور اقتصادی و دارایی، اجرای تکلیف قانونی‌اش در قانون مصوب بهمن (۱۳۹۹) درباره صدور مجوزهای کسب‌وکار را به مراجع صادرکننده مجوز تفویض می‌کند، اما براساس دستورالعمل حاضر برکار آنها نظارت خواهد کرد.

مبانی قانونی استقرار درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار

استقرار درگاه ملی مجوزهای کشور به استناد دستورالعمل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و مصوبه‌های هیأت وزیران، همچنین تکالیف قانونی شصت‌ونهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، موضوع سیاست‌های ابلاغی بهبود محیط کسب‌وکار و قانون اصلاح مواد ۱ و ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل۴۴ قانون اساسی به‌منظور ساماندهی نظام مجوزدهی کشور است.

شناسه یکتای مجوز چیست؟

شناسه‌ای است یونیک و قابل نمایش به‌صورت Bar Code یا QR Code و قابل خوانش در گوشی تلفن همراه که در درگاه ملی مجوزها تولید و به هر مجوز صادرشده از درگاه‌های تخصصی الصاق می‌شود و مبنای استعلام، احراز اصالت و ارزیابی مردمی آن مجوز کسب‌وکار است.

مجوز کسب‌وکار چیست؟

هر نوع اجازه یا مدرک الکترونیک یا غیرالکترونیک که به موجب آن، صادرکننده قانونی مجوز، حق شروع و توسعه کسب‌وکار خاصی را برای اشخاص حقیقی یا حقوقی به رسمیت می‌شناسد، مجوز کسب‌وکار است. در این مجوز، درج هویت صادرکننده مجوز، هویت صاحب مجوز و ماهیت کسب‌وکار الزامی است، اما ذکر دوره اعتبار، مکان و شرایط صدور مجوز الزامی نیست.

بیشتر بخوانید:

اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟

چگونه مجوز بگیریم؟

هر شهروند پس از اطلاع از شرایط دریافت مجوز کسب‌وکار موردنظرش، درصورت تمایل به دریافت مجوز، می‌تواند از دکمه ذیل هر صفحه «راهنمای دریافت مجوز» به درگاه تخصصی (مرجع صادرکننده مجوز) منتقل شود و همانجا به‌صورت الکترونیک و در زمان تعیین‌شده، مجوز موردنظر را دریافت کند.

کاربرگ راهنمای دریافت مجوز چیست؟

صفحه‌ای حاوی اطلاعات شرایط، مدارک، مجوزهای پیش‌نیاز، استعلامات، زمان و هزینه صدور مجوز یک کسب‌وکار است. کاربرگ توسط مراجع صدور مجوز تکمیل می‌شود و پس از تأیید هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار در درگاه ملی مجوزها و درگاه تخصصی صادرکننده مجوز به‌عنوان راهنمای دریافت مجوز در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

اعلام مغایرت راهنمای دریافت مجوز با درگاه تخصصی چگونه انجام می‌شود؟

هر متقاضی می‌تواند از طریق دکمه اعلام مغایرت شرایط مجوز روی هر کاربرگ، مغایرت ۲ درگاه از لحاظ شرایط دریافت هر مجوز را به درگاه ملی مجوزها اعلام کند تا مورد بررسی قرار گیرد.

مزایای درگاه ملی مجوزها؛ تسهیل و شفاف‌سازی فرایند صدور مجوز کسب‌وکار

درگاه ملی مجوزهای کشور با هدف یکپارچه‌سازی و الکترونیک کردن فرایند صدور مجوزهای کسب‌وکار راه‌اندازی شده است. این امر موجب شده تا متقاضیان بتوانند به‌طور غیرحضوری و بدون نیاز به مراجعه به دستگاه‌های دولتی مختلف، برای دریافت مجوز کسب‌وکار خود اقدام کنند. همچنین با شفاف‌سازی فرایند صدور مجوز، از فساد و بوروکراسی اداری کاسته و زمینه برای صدور عادلانه و سریع مجوزها فراهم شده است.

ایجاد یک مرجع واحد برای اطلاع‌رسانی از مجوزهای کسب‌وکار

درگاه ملی مجوزها به‌عنوان یک مرجع واحد، اطلاعات کاملی ازجمله فهرست کامل مجوزهای کسب‌وکار، شرایط، مدارک و مراحل صدور هر مجوز را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. این امر موجب می‌شود تا متقاضیان به‌راحتی و به سرعت از اطلاعات موردنیاز خود برای دریافت مجوز کسب‌وکار آگاهی یابند.

کاهش زمان و هزینه صدور مجوز

الکترونیکی شدن فرایند صدور مجوز و حذف بوروکراسی‌های اداری، موجب کاهش چشمگیر زمان و هزینه صدور مجوز کسب‌وکار شده است. این امر به نفع متقاضیان بوده و زمینه را برای رونق کسب‌وکار و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی فراهم کرده است.

ارتقای شاخص‌های انجام کسب‌وکار

راه‌اندازی درگاه ملی مجوزهای کشور و تسهیل صدور مجوز کسب‌وکار در ارتقای شاخص‌های انجام کسب‌وکار ایران در سطح بین‌المللی مؤثر بوده است. این امر سبب می‌شود تا ایران از نظر سهولت انجام فعالیت‌های اقتصادی در رتبه‌های بهتری قرار گیرد و برای سرمایه‌گذاری خارجی جذاب‌تر شود.

تحقق دولت الکترونیک

درگاه ملی مجوزها یکی از نمونه‌های بارز تحقق دولت الکترونیک در ایران است. این امر سبب می‌شود که ارائه خدمات دولتی به‌صورت الکترونیک و غیرحضوری انجام و از مراجعه حضوری مردم به دستگاه‌های دولتی کاسته شود.

کد خبر 848750 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها اشتغال کارآفرینی اقتصاد

دیگر خبرها

  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • تأخیر در صدور پروانه ساختمانی موجب مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری