Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، گروه مشاوران علمی برای شرایط اضطراری انگلیس موسوم به «سیج» امروز جمعه اعلام کرد که شاخص شیوع این بیماری (نرخ شیوع یا بازتولید) در پایتخت، شمال و جنوب غرب انگلیس بالاتر از عدد یک در نوسان بوده و این بدین معناست تعداد مبتلایان به کرونا رو به افزایش است. 

این نرخ در سطح ملی، میان ۰.۸ تا ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ در نوسان بوده اما پیش از کاهش سطح قرنطینه، شاخص شیوع بین ۰.۹ تا ۰.۵ گزارش شده بود.

این شاخص بیانگر آن است که یک فرد مبتلا به کرونا، این بیماری را به چه تعداد فرد دیگر منتقل می‌کند.

نخست وزیر انگلیس جمعه گذشته با اشاره به افزایش آمار ابتلا به کرونا در این کشور اعلام کرد که برنامه دولت برای لغو بیشتر محدودیت‌های قرنطینه به تعویق افتاده است.

«بوریس جانسون» با ایراد سخنانی در نشست مطبوعاتی روزانه دولت اعلام کرد که آمار مبتلایان به کرونا برای اولین بار در سه ماه گذشته دوباره اوج گرفته است.

وی با بیان این ادعا که دولت در قیاس با ابتدای شیوع این ویروس در موقعیت بهتری قرار دارد افزود: ناگزیر هستیم پدال ترمز را فشار دهیم تا شیوع ویروس را کنترل کنیم.

برهمین اساس نخست وزیر انگلیس عنوان کرد که برخی محدودیت‌ها مانند بازگشایی مراکز تفریحی و  مراسم در سالن‌های سربسته که قرار بود از فردا لغو شود، به 2 هفته دیگر موکول ‌خواهد شد. همچنین برگزاری مراسم عروسی با بیش از ۳۰ مهمان نیز ممنوع خواهد شد.

جانسون در همین حال بر لزوم رعایت طرح همگانی پوشش ماسک در مکان‌های عمومی تاکید و تصریح کرد که این دستورالعمل از هشتم آگوست (۱۸ مرداد) به قانون تبدیل می‌شود. این بدین معناست که پلیس و دستگاه‌های اجرایی قادر خواهند بود تا افراد متخلف را مجازات و برابر قانون با آنها برخورد کنند. طبق قانون افرادی که ماسک استفاده نکنند ۱۰۰ پوند و در صورت تکرار تخلف تا سقف یک هزار پوند جریمه می‌شوند.

با این حال افزایش گرمای هوا و هجوم افسارگریخته مردم به سواحل انگلیس موجی از نگرانی‌ها را درباره افزایش آمار کرونا در این کشور ایجاد کرده است.

دمای هوا امروز (جمعه) در بیشتر مناطق انگلیس به ۳۸ درجه سانتی‌گراد رسید و رکورد گرم‌ترین روز سال را شکست. مقامات انگلیس به شهروندان این کشور هشدار داده‌اند که از انجام سفرهای تفریحی به سواحل پرجمعیت این کشور خودداری کنند. 

گارد ساحلی انگلیس امروز اعلام کرد که با ثبت ۳۲۹ سانحه، شلوغ‌ترین روز در نزدیک به چهار سال گذشته را تجربه کرده است. حدود یک ماه پیش که دولت محدودیت‌های قرنطینه در انگلیس را کاهش داد، هجوم مردم به شهرهای گردشگری باعث شد تا شهرداری‌ برخی مناطق جنوب کشور، با اعلام وضعیت اضطراری فرمان تعطیلی سواحل را صادر کنند.

«ایلان کلمان» استاد دانشگاه یوسی‌ال در حوزه مسائل بهداشتی هشدار داده که اگر برای مهار ویروس کرونا برنامه‌ریزی نشود، تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین، سختی مقابله با این ویروس را دوچندان می‌کند.

دولت انگلیس با افزایش آمار ابتلا به کرونا تدابیری را برای محافظت از پایتخت برنامه‌ریزی کرده که چون بدون اطلاع مقامات شهرداری صورت گرفته، خشم شهردار مسلمان لندن را در پی داشته است. 

صادق خان شهردار لندن در نامه‌ای خطاب به بوریس جانسون، «تعجب بسیار» خود را پیرامون تصمیمات دولت ابراز کرده و نوشته؛ برداشت وی این است که «به نمایندگانی که از طریق دموکراسی انتخاب شده‌اند، توهین شده است».

«ساندی تایمز» گزارش داد که نخست وزیر انگلیس هفته گذشته در جلسه‌ای با حضور اعضا و مشاوران پزشکی دولت تصمیم گرفته از آزادراه دایره‌ای شکل «ام۲۵» به عنوان یک سد محافظ در اطراف پایتخت استفاده شود.

نامه ارسال شده به نخست وزیر از طرف صادق خان و رییس شورای شهر پیتر جان، اظهار داشته که عدم مشارکت مقامات محلی در این طرح می‌تواند منجر به اشتباه شود.

دولت انگلیس مصمم است که در آستانه موج دوم شیوع کرونا به هر نحوی از اعمال مجدد محدودیت‌های قرنطینه که به فلج شدن اقتصاد کشور منجر شده، اجتناب کند.

به گزارش مرکز آمار ملی انگلیس، بحران کرونا باعث افت ۲۰ درصدی رشد اقتصادی، افزایش نرخ بیکاری و بدهی بی سابقه دولت شده است. از سویی برآوردها حاکیست که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تاکنون ۴۰ میلیارد پوند به اقتصاد انگلیس خسارت زده و پیش بینی می‌شود که این میزان تا ۹۰ میلیارد پوند بالغ شود. 

جانسون به خوبی آگاه است که اجرای دوباره قرنطینه کامل، اقتصاد کشور را نابود خواهد کرد. از این رو طبیعی است که او به هر ترفندی از جمله دستکاری آمار کرونا برای فرار از قرنطینه متوسل شود. 

چنانچه، مرکز ملی آمار انگلیس اعلام کرده که با بررسی گواهی فوت افراد در پرونده‌های پزشکی آنان، مشخص شده است بیش از ۵۶ هزار نفر در این کشور قربانی همه‌گیری کرونا شده‌اند در حالیکه دولت در گزارش‌های روزانه خود شمار جان باختگان از کرونا را در این کشور تاکنون کمتر از ۴۷ هزار نفر اعلام کرده است.

اینک باید منتظر ماند و دید که برنامه‌های جانسون برای جلوگیری از سقوط اقتصاد کشور تا چه اندازه‌ کارساز است و می‌تواند در برابر موج تازه ویروس کرونا که با علائمی متفاوت ظاهر شده، دوام آورد؟

برچسب‌ها ویروس کرونا قرنطینه انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قرنطینه انگلستان ویروس کرونا قرنطینه انگلستان محدودیت های قرنطینه نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد

لندن – ایرنا – دادگاه عالی انگلیس امروز (جمعه) با صدور حکمی جنجال‌برانگیز، برنامه دولت «ریشی سوناک» برای مقابله با تغییرات اقلیمی را غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس حکم صادره، برنامه دولت انگلیس برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای مطابق با اهداف زیست محیطی نیست و باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

حکم دادگاه ۶ ماه پس از آن صادر شد که نخست وزیر انگلیس اصلاحات گسترده‌ای را در اهداف زیست محیطی اعمال کرد.

وی با بیان این ادعا که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس از سال ۱۹۹۰ میلادی ۵۰ درصد کاهش یافته اشاره کرد که این میزان در فرانسه تنها ۲۲ درصد کاهش یافته، در آمریکا صفر درصد و چین ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

ریشی سوناک عنوان کرد که موضوع حفاظت از محیط زیست بین دو جریان افراطی مخالفان و موافقان گرفتار شده است؛ «کسانی که می‌خواهند طرح موسوم به صفر خالص (صفر کردن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰) را به‌کلی کنار بگذارند، چون هزینه‌ها بسیار زیاد است؛ و دیگرانی که با اشتیاق ایدئولوژیک بحث می‌کنند مبنی براینکه ما باید حتی سریعتر حرکت کنیم، و بدون توجه به هزینه و اختلال در زندگی مردم و صرف نظر از اینکه چقدر سریعتر از هر کشور دیگری در حال حرکت هستیم، فراتر برویم.»

نخست وزیر انگلیس با اشاره به هزینه‌های بالای ناشی از اجرای برنامه اقلیمی دولت قبل، عنوان کرد که طرح او زمان بیشتری را برای انتقال از وضع موجود به استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر فراهم می‌کند.

وی توضیح داد که بر اساس طرح جدید، مسائلی نظیر محدودیت تعداد سرنشینان خودرو، تحمیل هفت سطل بازیافت زباله به خانواده‌ها، تحمیل مالیات بر گوشت و افزایش مالیات بر سفر‌های هوایی لغو خواهد شد.

این طرح، اما از همان زمان با انتقاد‌های متعددی روبرو و از سوی گروه‌های حامی محیط زیست از جمله «دوستان کره زمین»، «پروژه قوانین خوب» و «مشتریان‌زمین» به دادگاه کشیده شد. آن‌ها ادعا کردند که دولت لندن بدون محاسبه زمان مورد نیاز برای تحقق اهداف زیست محیطی، این اصلاحات را اعمال کرده است.

بر اساس حکمی که دادگاه عالی انگلیس امروز صادر کرد، دولت سوناک موظف شد که برنامه تغییرات اقلیمی کشور را بازنگری کند. یک سخنگوی گروه دوستان کره زمین در همین پیوند گفت: «امروز روز شرمساری برای دولت است. ما اکنون به یک برنامه قوی برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیاز داریم که قوی، جامع و منصفانه باشد و دست‌یابی ما به اهداف زیست محیطی را تضمین کند.»

اد میلیبند وزیر انرژی دولت در سایه (کارگر) هم در سایه کاهش محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار، حکم دادگاه را نشانه شکست سیاست‌های اقلیمی این حزب توصیف کرد.

دیگر خبرها

  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • چراغ سبز لندن به تداوم همکاری‌های تسلیحاتی با اسرائیل
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس