Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری شبکه صهیونیستی «i24»، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در این خصوص گفت: «گمان نکنم معامله قرن به جایی برسد. مشکل اینجاست که این طرح به مدت زمان زیادی به تعویق افتاده تا جایی که فرصت ثمربخشی خود را از دست داده است».

جان بولتون در ادامه گفت: «به "جرد کوشنر" داماد رئیس‌جمهور آمریکا و یکی از مشاوران ارشدش گفتم که اگر در سال اول ریاست ترامپ طرح را اعلام می‌کرد، آنگاه احتمالات بهتری در مقایسه با سال چهارم ریاست ترامپ می‌داشت؛‌ اما اکنون من تقریبا مطمئنم که کسی این طرح را جدی نخواهد گرفت».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بولتون همچنین گفت پیش‌بینی نمی‌کند که دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ مشابه دوره نخست باشد و در این خصوص هشدا داد:‌ «پیش‌بینی می‌شود که در هر شرایطی، در موضع دولت تغییراتی ملاحظه کنیم. اگر "جو بایدن" انتخاب شود، دولت او موضعی بسیار مشابه باراک اوباما اتخاذ خواهد کرد که این برای اسرائیل مشکل بزرگی خواهد بود و شاید هم وضعیت بدتر از دوران اوباما شود. من نمی‌گویم که بایدن رئیس‌جمهور بهتری خواهد بود. ما باید واقع‌نگر باشیم. حزب دموکرات کنونی بشدت ضد اسرائیل است که این مسئله تأثیر بسزایی بر دولت خواهد داشت؛‌ اما من گمان نمی‌کنم که دور دوم ریاست ترامپ برای اسرائیل مثل دور نخست باشد».

این روزنامه صهیونیستی با اشاره به نظر بولتون در خصوص راهکار دو دولتی به عنوان یک مخالف نوشت: «سال‌ها پیش گفتم که راهکار دو دولتی پایدار نیست بنابراین هر طرحی که بر اساس این اصل باشد، نه این و نه حتی یک دولت و نیم، موفق نخواهد شد. بایدن تأکید کرد: «اسرائیل باید حاکمیت خود را بدون انتظار برای موافقت آمریکا اعلام کند».

مشاور سابق امنیت ملی آمریکا همچنین گفت:‌ «می‌فهمم که در شرایط کنونی ائتلاف سیاسی اسرائیل، تصمیم‌گیری درباره طرح الحاق آسان نیست؛ اما اسرائیل در سال ۱۹۶۷ در الحاق جولان و قدس شرقی تردید نکرد. این اقدامات یک جانبه بودند بنابراین الحاق، با توجه ادامه این روند، اکنون مسئله جدیدی به شمار نمی‌رود؛ اما با توجه به اینکه این‌ها همان مناطقی هستند که تحت هر شرایطی تحت حاکمیت اسرائیل خواهند بود از این رو اعتراف به این حقیقت در راستای برقرار صلح نه‌تنها چیز بدی نیست بلکه اقدام خوبی است؛ اما من فکر می‌کنم که دولت نمی‌خواهد بدون موافقت آمریکا کاری انجام دهد و این یعنی اینکه پیش از انتخابات حاکمیتی در کار نخواهد بود».

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز، پیشتر، در اشاره به طرح اشغال کرانه باختری گفته بود: «قطعی کردن این مسئله در واشنگتن [صورت می‌گیرد]. احتمال همچنان پابرجاست».

«گابی اشکنازی» وزیرخارجه رژیم صهیونیستی نیز در مصاحبه با شبکه رادیویی گالاتز (موسوم به رادیو ارتش) در ارتباط با طرح اشغال گفته بود: «هیچکس درباره آن حرفی نمی‌زند... در حال حاضر، آمریکایی‌ها هم همینطور».

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۶۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است

رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند که مسؤولان این رژیم به این نتیجه رسیدند که در مذاکرات باید امتیاز بدهند و در جنگ غزه به بن‌بست خورده‌اند.

به گزارش ایسنا، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت گزارش داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، روسای ستاد ارتش، موساد و شاباک چند روز پیش به این توافق رسیدند که دادن امتیازات در مساله مذاکرات تبادل‌ اسرا امری ضروری است و پیشرفت در مذاکرات کنونی بعد از نشست این مقامات بوجود آمد.

طبق این گزارش، هرتزی هالوی رئیس ستاد کل ارتش به خاطر تحمیل بزرگترین شکست نظامی تاریخ به اسرائیل و به عنوان کسی که نتوانست شکست را به پیروزی تبدیل کند، به یاد خواهد ماند.

در این گزارش آمده است مسؤولان امنیتی و نظامی اسرائیل به این نتیجه رسیدند که رژیم‌شان در جنگ غزه به بن‌بست خورده است.

این در حال است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرده که اگر توافقی برقرار نشود این رژیم وارد شهر رفح خواهد شد. او همچنین مدعی شده که این حمله «با یا بدون یک توافق» انجام می‌شود.

همچنین تبعات سیاسی چنین حمله‌ای برای تل‌آویو در سطح بین‌المللی به شدت افزایش یافته و به دنبال گسترش موج اعتراضات در همبستگی با فلسطین در نقاط مختلف جهان این رژیم هر چه بیشتر منزوی می‌شود.

دولت آمریکا به اسرائیل هشدار داده بدون داشتن آنچه «طرح واقع‌بینانه برای خارج کردن غیرنظامیان از حوزه آسیب» خوانده به رفح حمله نکند و «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفته که واشنگتن هنوز چنین طرحی را مشاهده نکرده و تل‌آویو را تحت فشار گذاشته که این حمله را اجرا نکند.

به نوشته نشریه آمریکایی، دولت بایدن تلاش داشته تبعاتی را متوجه روابطش با رژیم صهیونیستی همچون قطع کمک‌های نظامی یا وتو کردن‌ها به ضرر این رژیم در سازمان ملل، نکند اما در صورت اجرای عملیات صهیونیست‌ها در رفح بدون کسب تایید از واشنگتن، این دولت مجبور به برخورد خواهد شد. همچنین چنین حمله‌ای روابط رژیم صهیونیستی با مصر و به اصطلاح فرآیند «عادی سازی روابط» این رژیم با عربستان سعودی را به خطر خواهد انداخت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح تل‌آویو برای تبدیل غزه به مکانی غیرقابل سکونت
  • حماس با پیشنهاد آتش بس موافقت کرد/ کابینۀ جنگ اسرائیل حمله به رفح را تصویب کرد!/ آمریکا: در حال بررسی پاسخ حماس هستیم
  • حماس با پیشنهاد آتش بس موافقت کرد/ توپ در زمین اسرائیل!/ آمریکا: در حال بررسی پاسخ حماس هستیم
  • اعلام شهادت ۴ تَن از مبارزان قسام و گردان‌های قدس در کرانه باختری
  • مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
  • ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کرانه باختری
  • جنایت جدید صهیونیست‌ها در کرانهٔ باختری
  • ببینید | جنایت جدید صهیونیست‌ها در کرانه باختری