Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@10:36:17 GMT

همدان| مردم مرغ‌فروشان متخلف را به سامانه ۱۲۴ گزاش دهند

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۸۲۳۹

همدان| مردم مرغ‌فروشان متخلف را به سامانه ۱۲۴ گزاش دهند

‍‍‍‍‍‍

گروه استان‌ها-رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان گفت: هر گونه تخلف و گرانفروشی از جانب مرغ فروشان را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهید. - اخبار استانها -

جواد عاشوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: از ماه‌های گذشته قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ گرم در بازار همدان 15 هزار تومان اعلام شده و هیچ فروشگاهی حق فروش مرغ به قیمت بیش از نرخ تعیین شده را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازرسان ما به صورت روزانه در بازار حضور دارند و قیمت‌ها را رصد و کنترل می‌کنند، ابراز کرد: ‌متاسفانه عده‌ای در مناطق حاشیه‌ای شهر از فرصت استفاده کرده و مرغ را با قیمت 17 هزار تومان به مشتریان عرضه می‌کنند.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی همدان با تاکید بر اینکه از مردم می‌خواهیم مرغ فروشان متخلف را به سامانه 124 گزارش دهند، گفت: برندهای مختلفی مانند مرغ شمال و مهاباد هیچ تاثیری در افزایش قیمت مرغ ندارد و نرخ مصوب تمامی برندها 15 هزار تومان تعیین شده است.

عاشوری با اشاره به اینکه روزانه 50 تن مرغ گرم در بازار همدان توزیع می‌شود، تصریح کرد: میزان عرضه مرغ بیشتر از تقاضا است و بحث کمبود مطرح نیست.

‌گزارش| ‌قیمت مرغ در شهرکرد دوباره پر کشید / گلایه مرغ‌داران از بی‌توجهی مسئولانروایتی از فعالیت دلالان در صنعت مرغ‌داری ‌مشهد مقدس / ‌‌مرغداری با لیسانس تاریخورشکستگی نیمی از مرغ‌داری‌های اصفهان با نوسانات قیمتی؛ سلب اختیار از مرغ‌داری‌‌ها سبب تغییرات قیمتی است

وی افزود: مرغ منجمد نیز به اندازه کافی ذخیره شده و در مواقع نیاز در سطح فروشگاها توزیع می‌شود. قیمت این نوع مرغ نیز بین 13 هزار و 500 تا 13 هزار و 700 تومان تعیین شده است.

وی با بیان اینکه بخاطر پیشگیری از شیوع کرونا و رعایت موارد بهداشتی، تکه کردن مرغ برای مشتری را ممنوع اعلام کردیم، گفت: همه فروشگاه ها موظف به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی هستند. هرگونه کوتاهی در این زمینه سبب پلمب واحدها میشود.

انتهای پیام/ 743/ ز

R41405/P/S6,75/CT1 بیشتر بخوانید... پرداخت تسهیلات ترجیحی برای توسعه مرغ لاین ‌آرین بین واحدهای عرضه مرغ به نرخ مصوب توزیع نمی‌شود ابراز نگرانی تولیدکنندگان مرغ و تخم‌مرغ در کاشان از کمبود نهاده/ قطعا در زمستان با مشکل برخورد می‌کنیم قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... پرداخت تسهیلات ترجیحی برای توسعه مرغ لاین ‌آرین بین واحدهای عرضه مرغ به نرخ مصوب توزیع نمی‌شود ابراز نگرانی تولیدکنندگان مرغ و تخم‌مرغ در کاشان از کمبود نهاده/ قطعا در زمستان با مشکل برخورد می‌کنیم پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ کرونا پر شتاب در استان فارس می‌تازد؛ افتتاح یک فروشگاه خصوصی با ازدحام جمعیت ۲ نایب‌رئیس مجلس دلایل افزایش نرخ فولاد و سیمان را تشریح کرد/ رایزنی برای کاهش قیمت در حال انجام است ۳ ۳ سد بوشهر با هدف تأمین آب شرب افتتاح می‌شود/ خروج استان از وضعیت بحرانی ۴ امام جمعه موقت کیش بر اثر کرونا دار فانی را وداع گفت ۵ پیگیری تسنیم| بازدید اعضای کمیسیون عمران از "سیب و سوران"؛ اجرای پروژه راه و آب تسریع می‌شود ۶ عامل انفجار صوتی زاهدان دستگیر شد ۷ عضو مجلس خبرگان رهبری: عید غدیر بیعت با حکومت الهی، اسلامی و بیعت با امام زمان(عج) است ۸ حرم مطهر امام رضا(ع) همزمان با عید غدیر غرق در شادمانی است/ حضور زائران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مهمترین اخبار استانها حرم مطهر امام رضا(ع) همزمان با عید غدیر غرق در شادمانی است/ حضور زائران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی عامل انفجار صوتی زاهدان دستگیر شد وزیر راه در اصفهان: سوخت تولیدی پالایشگاه‌ها از ۳۰ مهرماه باید به استاندارد "یورو ۵" برسد آب "سد طالقان" به‌جای شهرستان‌های همجوار به قزوین می‌رود/ وزیر نیرو پاسخگو باشد مهمترین اخبار تسنیم «علاج تحریم»|۴ شرطِ قوی شدن اقتصاد/ کاشمری: با اقتصاد ضعیف در هر مذاکره‌ای بازنده‌ایم یک سیاهپوست دیگر به خاطر رفتار خشونت آمیز پلیس آمریکا کشته شد آخرین وضعیت عملکرد بودجه ۹۹؛ از فروش ۱۶ هزار میلیارد تومان سهام تا رشد ۲۰ درصدی درآمد مالیاتی آخرین آمار کرونا در کشور| فوت ۱۳۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته عامل انفجار صوتی زاهدان دستگیر شد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست

ایسنا/همدان مدیر عامل شرکت آب‌ و فاضلاب استان همدان گفت: آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 

فرهاد بختیاری‌فر، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه بررسی انتقال آب تالوار به شهر بهار، اظهار کرد: سال گذشته با تلاش‌های فراوان آب تالوار به همدان رسید، چاره‌ای جز استفاده از آب تالوار  نداریم ضمن اینکه تالوار از نظرحجم آبی بسیار مطمئن است.

وی افزود: آب تالوار طبق استانداردها تصفیه می‌شود و خروجی خوبی دارد و موضوع طعم و مزه آب انکارناپذیر است اما با این حال آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 
  
بختیاری‌فر، آب تالوار را برای مردم بهار امتیاز خوبی برشمرد و گفت: هنوز ذائقه مردم در بهار و همدان به این آب عادت نکرده است و مجبور به اختلاط آب تالوار با چاه‌ها و چشمه‌ها در همدان هستیم تا رضایت‌مندی آن بیشتر شود. 

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان اختلاط آب در بهار را به‌علت وجود نیترات بالا در آب بهار به عنوان راهکار همیشگی دانست و خاطرنشان کرد: میزان نیترات در آب‌های دشت بهار بسیار بالا است و آن‌هم به‌علت کشت بی‌رویه و کم شدن منابع آبی است.

آبی از سمت شهرستان بهار به همدان انتقال داده نمی‌شود

بختیاری‌فر، خروجی آب دشت بهار در سال‌های گذشته را ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه برشمرد و اظهار کرد: در گذشته میزان خروجی آب بهار بسیار بالا بود اما در حال حاضر در مجموعه چاه‌های بهار سه تا چهار لیتر در ثانیه آب خروجی دارد که تابستان منجر به قطعی آب می‌شود ضمن اینکه آبی که الان در بهار مصرف می‌شود، همان آب شربی است که در همدان از آن استفاده می‌شود و آبی از سمت بهار به همدان انتقال داده نمی شود. 

فرماندار  شهرستان بهار هم با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده شهر بهار در حوزه آب شرب و شرح حادثه به‌وجود آمده در خطوط لوله انتقال آب بهار و استفاده از آب تالوار به همراه چاه‌های مورد استفاده در بهار تا ترمیم محل شکستگی آب گفت: با حادثه به‌وجود آمده با مشورت اداره آب تصمیم بر این شد که برای جبران کمبود آب بهار موقتاً از آب تالوار و مخلوط منابع دیگر آبی بهار در آب شرب استفاده شود. 

مجتبی فیض‌اللهی با اشاره به تلاش در تأمین آب تا برطرف شدن شکستگی لوله آب شهر بهار افزود: با اختلاط آب تالوار ممکن است تغییر مزه و بویِ آب رخ دهد و تا برطرف شدن کامل شکستگی لوله موقتاً این مشکل برقرار خواهد بود و اگر سیستم لوله‌کشی اصلاح شود مانند گذشته از آب بهار استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع ما مدافع حقوق مردم هستیم و از سال گذشته پیگیر اختصاص سهمیه آب تالوار به بهار بودیم اما تا زمانی که چاه‌های ما آب دارند نیازی به استفاده از آب تالوار برای شرب نمی‌بینیم.

امام جمعه بهار هم اظهار کرد: زمانی بخش اعظم آب همدان از بهار تأمین می‌شد، چرا زمانی که در ثانیه ۱۲۰۰ لیتر آب به همدان می‌رفت موضوع نیترات بالای آب مطرح نبود؟ 

حجت‌الاسلام رضا مصباح با اشاره به اثر نیترات ناچیز کشاورزی در آب گفت: وقتی سطح آب بالا باشد، پساب کشاورزی در آن اثر گذار می‌شود اما وقتی سطح آب ده‌ها متر پایین است، پساب کشاورزی در آن اثر ندارد. 

وی در ادامه به ارائه راهکار پرداخت و مطرح کرد: مسأله ما این است که در زمین بهار چاه‌های آب وجود دارد و بهار در بدترین وضعیت آبی در دو سال پیش به داد همدان رسید و سلامتی مردم از همه چیز برای ما مهمتر است. 

مصباح با بیان اینکه وارد کردن آب طعم‌دار به چرخه آب شرب در قاعده انصاف نیست، گفت: بهار آب دارد، اگر حالا آب طعم‌دار را به مردم بدهید انصاف نیست و باید اعتماد مردمی حفظ شود. 

وی با تأکید بر اینکه از مسئولان می‌خواهیم اگر آب بهار به همدان می‌رود آن را به بهار برگردانند، افزود: یکی از راهکارهای مهم برای حفظ منابع زیرزمینی، انسداد چاه‌های غیرمجاز است.

مصباح تصریح کرد: باید برای حفظ منابع زیرزمینی آب در شهر بهار چاره‌ای اندیشیده شود که یکی از آن‌ها بستن چاه‌های غیرمجاز آب است که چندین برابر آب شرب بهار از منابع زیرزمینی به صورت غیرمجاز برداشت آب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم| تخلفات صنفی طلا فروشان تبعات دارد
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • حمایت مردم همدان از اجرای طرح نور
  • عزاداری مردم استان همدان، سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • ورود سامانه جدید بارشی به همدان / فردا دمای سطح خاک به صفر می‌رسد