Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس سازمان برنامه و بودجه می گوید که در حال حاضر سازوکار الکترونیکی کردن توزیع کالا در سطح گسترده وجود ندارد و با توجه به منابع فقط تعداد خاصی را در بر خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری آریا ، چندی پیش یک فوریت طرح تامین کالاهای اساسی از سوی مجلس به تصویب رسید که طی آن پیشنهاداتی در رابطه با توزیع کالاهای اساسی در قالب کالابرگ و یا کارت الکترونیکی مطرح بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی نمایندگان تاکید داشتند که با وجود وفور کالاهای اساسی برخی اقشار در تامین آن با سختی‌های مواجه‌اند.
اما این که موضع دولت در رابطه با طرح تامین کالاهای اساسی و توزیع کالا با کالابرگ و یا کارت الکترونیک چیست و در صورت توافق تامین منابع آن چگونه صورت خواهد گرفت، موضوعی است که در گفت و گو با محمدباقر نوبخت -رئیس سازمان برنامه و بودجه- مورد پرسش قرار گرفت و وی توضیحاتی در این رابطه ارائه کرد.
معاون رئیس جمهوری تاکید دارد که در حال حاضر سازوکار الکترونیکی کردن توزیع کالاهای اساسی در سطحی گسترده در کشور وجود ندارد و قطعا با مشکلاتی مواجه خواهد شد.
اما از سوی دیگر تامین منابع برای طرح تامین کالای اساسی قابل توجه است، این در حالی است که در دو سال اخیر نیز بحث هایی در رابطه با حذف ارز 4200 تومان از کالای اساسی و اختصاص مابه التفاوت آن برای ارائه کالا به صورت یارانه ای از جمله کالا برگ مطرح بوده ولی به نتیجه ای نرسیده است، در حال حاضر نیز بخش عمده ای از کالاهای مشمول ارز 4200 با نرخ سامانه نیما تامین ارز می شوند.
اکنون رئیس سازمان برنامه و بودجه در مورد منابع طرح تامین کالاهای اساسی می گوید که واقعیت این است که در سال گذشته با توجه به محدودیت منابع ارزی آن میزان از منابعی که برای تامین کالای اساسی پیش بینی شده بود هم به طور کامل محقق نشد و از این رو برای امسال هم با توجه به شرایط موجود، نمی‌توانیم مانند پارسال حدود 15 میلیارد دلار برای این کالاها با نرخ 4200 تومان اختصاص دهیم.
وی افزود: در این شرایط به طور طبیعی برخی از اقلام که امکان آزادسازی داشت، از لیست دریافت ارز 4200 تومانی خارج شده و تامین آنها با نرخ ارز نیمایی صورت می‌گیرد که البته این درخواست نیز وجود داشته است.
نوبخت ادامه داد: اگر قرار است منابعی را برای طرح تامین کالای اساسی اختصاص دهیم باید بپذیریم که یک افزایش قیمتی رخ خواهد داد و یارانه نیز قابل توزیع بین همه نیست و چنین تصمیمی نداریم، بلکه منابع ایجاد شده به گروه خاصی اختصاص پید می کند.
وی یادآور شد: در هر صورت نکات مبهم زیادی در رابطه با طرح تامین کالای اساسی وجود دارد که سازمان برنامه و بودجه در حال بررسی آن است که البته بخش‌های غیر قابل اجرا را به مجلس اعلام کردیم و آن بخش‌های که قابل اجرا است نیز به طور حتم سعی می‌شود در بهترین حالت اجرایی شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه تامین کالای اساسی کالاهای اساسی توزیع کالا طرح تامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم

کمیل پرناک در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه اقلام معیشتی برای ۱۳۴ خانوار حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم (ع) شهرستان شفت ارسال شده است.

وی افزود: این اقلام شامل ۵۸۰ تخته پتو، ۱۴۰ تخته موکت، ۱۶۰ کیلو نایلون، ۱۵۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۵۰۰ قوطی کنسرو ماهی و ۱۲۰ شعله چراغ والور است که با توجه به شرایط آنان ورفع نیازهای اولیه این جمعیت توزیع شده است.

وی بیان کرد: توزیع اقدام زیستی مورد نیاز بین خانواده‌های حادثه دیده از حریق روستای امام زاده ابراهیم شفت ادامه دارد و به خانوارهای جامانده با تأیید فرمانداری این شهرستان ارائه می‌شود.

پرناک با بیان اینکه علاوه بر توزیع اقلام زیستی آب معدنی، غذای گرم، بیسکویت و نان نیز بین این خانوارها توزیع شده‌است، افزود: ۲ اردوگاه اسکان اضطراری از جمله حسینه امام‌زاده به ظرفیت ۸۰ نفر و در مهمانسرای فرمانداری شفت به ظرفیت ۶۰ نفرو استفاده از مهمانسراهای روستای امام زاده ابراهیم در مجموع به ظرفیت ۲۰۰ نفر آماده شد که تاکنون حدود ۸۰ نفر از خدمات اسکان اضطراری بهره‌مند شدند.

وی بیان کرد: سه تیم امدادی در لحظات نخست حریق در منطقه حاضر شده و ضمن کنترل ۱۰ مورد فشار خون، حمایت‌های روانی را انجام دادند و از صبح حادثه (پنجشنبه گذشته) ۶۰ نفر در قالب ۱۲ تیم امدادی و عملیاتی پنج نفره با ۱۰ خودروی امدادی، ۲ خودروی کامیونت و یک دستگاه مینی بوس برای فراهم کردن اماکن اسکان اضطراری از شهرستان شفت، فومن و رشت حضور یافتند.

کد خبر 6096876

دیگر خبرها

  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است