Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بشیر حجت نظری عضو شورای شهر تهران امروز در جلسه علنی شورای شهر تهران ضمن تبریک به مناسبت عید غدیر خم و روز خبرنگار گفت: امسال برای گرامیداشت روز خبرنگار به ذهنم رسید که مسئولان، مردم و خبرنگاران را به چالشی به نام صدای خبرنگار دعوت کنم تا همه در بیان مشکلات و مسائل خبرنگاران مشارکت کنند و در نهایت هر مسئولی که در این روز‌ها با پیام‌های مختلف از خبرنگاران تقدیر کرده بود، اقدامش را به منصه عمل رسانده و در حوزه کاری خود حداقل یک مشکل از مشکلات پیش روی خبرنگاران را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: گزارشی از مشکلات مطرح شده و اقدامات انجام شده را به زودی در موارد متعدد بیان خواهم کرد.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه تذکر امروز بنده در مورد دستفروشان عزیز است، تصریح کرد: نظر به اینکه شعار «تهران شهری برای همه» در دستور کار شهرداری تهران قرار دارد، قاعدتا سیاست شهرداری در خصوص دستفروشان نیز باید در راستای این شعار و مبتنی بر مصوبه «ساماندهی مشاغل سیار و بی کانون» باشد.

او تصریح کرد: مدتی است که اقداماتی در شهرداری‌های مناطق صورت می‌پذیرد که مغایر با این رویکرد است.

حجت نظری ادامه داد: به تازگی در خیابان ولیعصر (عج) از سه راه جمهوری تا خیابان فاطمی، طرحی تحت عنوان ساماندهی دستفروشان (به استناد بنر‌های نصب شده در محل) اجرا شده است که کوچکترین نشانی از ساماندهی در آن دیده نمی‌شود و آنچه که در عمل انجام شده جمع آوری دستفروشان است، چرا که هیچ گزینه و جایگزینی برای جلوگیری از حضور دستفروشان در معابر پیش بینی نشده است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: از طرفی ممکن است با این توجیه که این اقدامات به دلیل شیوع کرونا و جلوگیری از گسترش آن انجام می‌شود، اقدام به جمع آوری دستفروشان کنند که باز هم چندان قابل قبول نیست و اگر هم فرض را بر صحت آن بدانیم، چرا هیچ بسته یا طرح حمایتی پیش بینی نشده است؟

او با بیان اینکه آنچه که دستفروشان به آن باور دارند این است که احتمالا شیوع کرونا و ساماندهی دستفروشان تبدیل به اسم رمزی جدید برای برخورد با آنان شده و این اصلا برای شهر و مدیریت شهری که شعار تهران شهری برای همه سر می‌دهد، زیبنده نیست.

عضو شورای شهر تهران افزود: دستفروشان از ما می‌پرسند چطور برای کرونا در این شهر هیچ محدودیتی اعمال نشد، الا همین یک مورد جمع آوری آنان که در فضای باز فعالیت دارند.

او افزود: متأسفانه زمزمه‌هایی هم شنیده می‌شود که گویا بنا است این طرح در مقاطعی از خیابان‌های انقلاب و محدوده میدان هفتم تیر نیز اجرا شود.

حجت نظری تصریح کرد: این اقدام منجر به نقض آشکار وظایف شهرداری در ماده ۱۶ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و مصوبه «ساماندهی مشاغل سیار و بی کانون» شده است. علاوه بر این، این عمل را می‌توان بدعت رویه‌ای در مناسبات مدیریت شهری نیز قلمداد کرد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در حالی که در رابطه با این موضوع باید در کمیته برنامه ریزی ساماندهی مشاغل سیار و بی کانون تصمیم گیری می‌شد، شهرداران مناطق به صورتی خودسرانه اقدام به جمع‌آوری این دستفروشان از معابر شهری کرده‌اند.

او تصریح کرد: از طرفی خبر‌هایی می‌رسد که در این تنگنای مالی شهرداری، بودجه‌های هنگفتی جهت تأمین نیروی اجرایی این تصمیم (اعم از یگان ویژه نیروی انتظامی و..) اختصاص یافته است. در صورت صحت این خبر‌ها باید پرسید که این هزینه‌ها از محل کدام بودجه بوده است و آیا اولویت‌های تخصیص بودجه مطابق با بودجه سال ۹۹ شهرداری تهران در این زمینه رعایت شده است؟

حجت نظری تصریح کرد: در این شرایط تنگنای اقتصادی و تبعات معیشتی ناشی از بحران کرونا، این اقدام شهرداری چه سنخیتی با همیاری با مردم و به ویژه گروه‌های کمتر برخوردار دارد و آیا بهتر نبود حداقل همین بودجه را صرف تأمین بسته‌های حمایتی برای دستفروشان می‌کردند؟

عضو شورای شهر تهران گفت: بنده به عنوان عضو شورای شهر و نماینده مردم تهران ضمن تذکر در خصوص لزوم رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در جریان اجرای این طرح، خواهان بازنگری در آن و هماهنگی شهرداری با شورا برای اجرای مصوبه «ساماندهی مشاغل سیار و بی کانون» به عنوان فصل الخطاب سیاستگذاری در زمینه دستفروشی هستم.

بیشتر بخوانید

ضعف شهرداری در برخورد با دستفروشان همزمان با پیک دوم کرونا

ایجاد گذر فرهنگ بستر جدید فعالیت دستفروشان پاساژ پروانه

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ساماندهی دستفروشان شهرداری تهران شورای شهر ساماندهی مشاغل سیار و بی کانون عضو شورای شهر تهران حجت نظری جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت گفت: در جوامع چالش‌هایی پیش می‌آید که با ایثار و از جان گذشتگی می‌توان آن را پشت سر گذاشت. 

حمید صاحب افزود: ارائه خدمت بدون ایثار و گذشت میسر نبود و جان بر کفان سلامت خدماتی را ارائه کردند که بی بدیل بود و مردم و خاطره جمعی آنان هرگز این ایثار را فراموش نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: به این ایثار افتخار می‌کنیم. هویت ما همین ایثار و از خود گذشتگی‌ها است. ما همه هویت و شخصیت خود را از این ایثار می‌گیریم. در این راستا در شهرداری و وزارت بهداشت این پیمان را می‌بندیم که مسیر شهدای سلامت را دنبال کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: در دوران کرونا که بسیاری به دنبال حفظ خود از این بیماری منحوس بودند، کادر درمان با ایثار خود به دیگران امید به زندگی دادند. 

علیرضا اولیایی‌منش با اشاره به اینکه مقصد همه‌ما باید عاقبت به خیری باشد، شهدای مدافع سلامت را نمونه بارز این عاقبت به خیری دانست و افزود: حضور ایثارگرانه کادر درمان با منش پهلوانانه سبب شد این بار پهلوانانی را بشناسیم که در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) در کنار هم آرمیده‌اند تا یادمان بماند که چه ایام و روزگاری را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه کادر درمان بر اساس قولی که برای دفاع و حراست از سلامتی مردم داده بودند تا آخرین لحظه در جبهه سلامت خدمت کردند و گوهر جان خود را در این راه هدیه کردند، افزود: شهدای مدافع سلامت با صداقت در جبهه سلامت خدمت کردند. این نعمت بزرگی است که شهدای ما عاقبت به خیر شدند. در زمانه سخت مانند دوره کرونا  تشخیص‌ها سخت می‌شود و امتحان‌های الهی عیار مردانگی و پهلوانی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثار کادر درمان در دوره کرونا بی نظیر بود، ادامه داد: در دوره‌ای که روزانه ۷۰۰ فوتی داشتیم برخی شهدای مدافع سلامت حاضر نبودند از بیمارستان خارج شوند و حتی به دیدار خانواده خود نرفتند. اما بدون اینکه خانواده و عزیزان خود را ببینند به شهادت رسیدند که چنین ایثاری بی نظیر است.

اولیایی‌منش با قدردانی از شهرداری تهران در حوزه سلامت در برپایی مراسم بزرگداشت مدافعان سلامت اظهار داشت: آنطور که باید و شاید از شهدای مدافع سلامت تجلیل نشده است. امیدواریم افتخار خادمی خانواده شهدای سلامت را داشته باشیم.

اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ نیز گفت: شهدای مدافع سلامت بودند که نزدیکتر از هر برادر و خواهری در دوران کرونا در کنار بیمار بودند و در راستای سلامت جامعه تلاش کردند. ما باید این شهدا را تکریم و یاد آنان را پاس بداریم.

در این مراسم با اهدای لوح از خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت