Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری و افتتاحیه جشنواره سراسری ایران نوشت امروز صبح ۱۹ مردادماه، که یک ساعت دیرتر از زمان مقرر  با حضور محمد یقینی مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار و دبیر جشنواره سراسری ایران‌نوشت در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.

محمد یقینی مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار ایرانی اسلامی, در ابتدای این نشست درباره محصولات بازار نوشت‌افزار گفت: با توجه به محتوای خارجی نوشت‌افزار این جریان حس شد که باید به سمت تولید نوشت‌افزار ایرانی حرکت کنیم و نزدیک به ۱۰۰ تولیدکننده ایرانی به این نتیجه رسیدند که باید به سمت محصولات ایرانی حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: تولیدکنندگان سعی داشتند که با خانواده‌ها و بچه‌هایی که استفاده‌کنندگان نوشت‌افزار هستند ارتباط برقرار کردند تا نیاز آنان را برطرف کنند و الان می‌بینیم که نزدیک به ۴۰ درصد محصولات داخلی تولید می‌شود و ۶۰ درصد وارداتی هستند اما خب بعضی از محصولات مشابه ایرانی ندارند و مجبوریم که حتی از آن کالاها استفاده کنند.

یقینی درباره موضوع فرهنگ در نوشت‌افزار اظهار کرد: با توجه به اینکه نوشت‌افزار نزدیک به ۱۲ سال با بچه ها سروکار دارند و درجه الگوبرداری از شخصیت‌ها و کاراکترها بسیار بالا است؛  می‌بینیم که بحث نوشت‌افزار اهمیت بالایی دارد. از همین‌رو باید در این زمینه دستاوردهای بیشتری را کسب کنیم.

او گفت: با توجه به فروش خوب بازارهای خارجی تولیدکنندگان ایرانی محصولاتی را که تولید می‌کردند برند ایرانی بر رویش نمی‌زدند تا آن محصول به فروش برود اما با گذشت سال‌ها تولیدکنندگان برند خودشان را تدوین کردند و این سال‌ها می‌بینیم محصولاتی ایرانی که در زمان‌های گذشته ضد ارزش به حساب می‌آمدند به کالاهای ارزشمند تبدیل شوند.

یقینی درباره بحث ذائقه‌سازی در محصولات نوشت‌افزار گفت: در محصولات وارداتی بحث ذائقه‌سازی خیلی پررنگ و جدی دنبال نمی‌شود اما تولیدکنندگان ایرانی با ذائقه‌سازی توانسته‌اند بازار را از آن خود کنند.

به گفته او، مجموعه نوشت‌افزار از فعالیت‌های پویش‌های مختلف برای مناطق محروم سعی دارد ۵۰۰ هزار بسته فرهنگی نوشت‌افزار را با کمک مردم و ستاد اجرایی حضرت امام (ره) میان مردم توزیع خواهد شد.

مدیرعامل مجمع نوشت‌افزار گفت: جشنواره سال‌های پیش در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شد که امسال به دلیل کرونا این جشنواره لغو شد و جشنواره سراسری ایران‌نوشت را شروع خواهیم کرد و در این جشنواره با عملیات فروشگاه اینترنتی و فروشگاه محلی صورت می گیرد. مردم به فروشگاه می‌توانند مراجعه کنند و خرید خود را داشته باشند.

او اظهار کرد: نزدیک به ۲۵ فروشگاه تخصصی ایران نوشت در شهرهای مختلف همچون، یزد، مشهد، تبریز، همدان و … فعالیت‌هایشان را شروع خواهند کرد و این جشنواره تا ۳۱ شهریور فعالیت‌شان را خواهند داشت.

یقینی افزود: امسال تمرکز مجمع و تولیدکنندگان در ایجاد طرح‌هایی با محتوای کرونا ارج نهادن به مقام حوزه سلامت در محصولات دفتر، کیف و… است و به عنوان اولین سال تحصیلی طرح‌هایی را درباره حاج قاسم سلیمانی داشته‌ایم که امیدواریم در این راه قدم‌های بهتری برداریم.

او گفت: پلتفرم مشترکی راه‌اندازی شد تا کسانی که محتوایی ایرانی تولید می‌کند در این پلتفرم هم می‌تواند وارد شود که اثرگذاری این فعالیت در حوزه نوشت‌افزار چندین برابر می‌شود.

کد خبر 4994070 مریم علی بابایی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان ترجمه ادبیات کودک و نوجوان رایزنی فرهنگی ویروس کرونا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ادبیات داستانی خانه کتاب معرفی کتاب انقلاب مشروطه ادبیات جهان رمان ایرانی تجدید چاپ انتشارات سروش انتشارات نگاه ایران نوشت نوشت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۵۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

تین نیوز

فعالان صنف روغن موتور گفتند: روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، عدم عرضه روغن موتور این شرکت ها در بازار منجربه ایجاد «بازار سیاه» شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، روغن موتورهای ایرانول و بهران در بازار ۵۰ درصد گران شد، اعلام این خبر از سوی فروشندگان روغن موتور در بازار لوازم یدکی تهران بیانگر آن است که شبکه توزیع یا احتمالا تولیدکنندگان مسیر رشد قیمت روانسازها را دنبال می کنند. قیمت گذاری دستوری برای هر محصولی سبب ایجاد زیان برای تولید کننده و عدم دسترسی مناسب مشتریان برای خرید می شود، اگر وزارت صمت و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نسبت به اصلاح قیمت روانکارها طی روزهای آتی اقدامی انجام ندهند، باید منتظر ایجاد التهاب شدید در بازار این محصول بود. ظاهرا تغییر مدیران عامل نفت بهران و ایرانول تاثیری در بهبود عرضه روغن موتور از سوی این دو شرکت روانساز به بازار نداشته است.

گرانی اهرم فشار به دولت

بررسی های میدانی خبرنگار «بازار» حاکی از آن است که سه شرکت بزرگ تولید کننده روغن موتور از جمله نفت بهران و ایرانول از ابتدای سال جاری تا امروز اقدام به عرضه روغن موتور در سطح بازار نکردند. فعالان این صنف معتقد هستند که تولیدکنندگان محصولات را به شبکه توزیع تحویل و این شبکه از توزیع آن در سطح بازار خودداری می کند. به نظر می رسد شبکه توزیع با عدم عرضه روغن موتور به بازار، مسیر تحمیل رشد قیمت روغن موتور به دولت را دنبال می کند.

فعالان این صنف در خصوص ایجاد چالش در بازار روغن موتور توسط شبکه توزیع و فقدان نظارت به این شبکه، بیان کردند: اگر شرکت های ایرانول و نفت بهران نسبت به عدم عرضه محصولات خود توسط شبکه توزیع مطلع هستند، چرا اقدام به پخش مویرگی در بازار لوازم یدکی تهران نمی کنند؟

یک فروشنده روغن موتور که نخواست نامش فاش شود، در خصوص عدم عرضه روغن موتور توسط شرکت های مذکور، به «بازار» توضیح داد: درحال حاضر برای روانسازها بازار سیاه ایجاد شده و به نظر می رسد اگر این شرایط تداوم داشته باشد، باید منتظر ورود روغن موتورهای تقلبی به بازار بود.

مجوز گرانی صادر شده؟

سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان مدعی است که هر گونه افزایش قیمت روغن موتور منوط به اخذ مجوز از کارگروه تنظیم بازار است، این مجوز فقط مشمول تولیدکنندگان روغن موتور می شود. آیا سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان یا سایر نهاده های نظارتی، عملکرد شبکه توزیع در رشد قیمت روغن موتور را مورد بررسی قرار دادند؟ آیا شبکه توزیع یا «مافیایی روغن موتور» این قدرت را دارد که بدون ابلاغ مجوز گرانی، قیمت روغن موتور در بازار را افزایش دهند؟

تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل

روغن موتور به عنوان یک قطعه استراتژیک شناخته می شود، در صورت گرانی انواع روانکارها باید منتظر رشد قیمت کرایه حمل و نقل بود. زیرا سهم روانکارها در رشد نرخ کرایه ها حدود ۲۰ درصد است، باتوجه به افزایش قیمت ۵۰ درصدی روانسازها و نگرانی مالکان خودروها به ویژه رانندگان ناوگان حمل ونقل عمومی شاید بزودی کرایه ها بیشتر از ابلاغ دولت، رشد کند.

باتوجه به رشد نهاده های تولید و افزایش نرخ ارز، اصلاح قیمت کالاهای مانند روغن موتور که مشمول قیمت گذاری دستوری هستند، امری ضروری است. چرا که فقدان این مساله می تواند منجربه کاهش کیفیت، کاهش عرضه و ایجاد التهاب در بازار شود. به نظر می رسد که «مافیایی روغن موتور» بیشتر از هر زمان دیگری به بازار این محصول مسلط شدند، در سایه نبود نظارت ها اختیار تعیین نرخ در دست شبکه توزیع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • حضور تولیدکنندگان زنجانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل