Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کارگروه پزشکی از راه دور کلان منطقه آمایشی ۹ کشور روز یکشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: طبق هماهنگی‌ها و پیش بینی‌های انجام شده شبکه پزشکی از راه دور کرونا در کلان منطقه ۹ کشور همزمان با روز پزشک در یکم شهریورماه رونمایی خواهد شد.
دکتر محمود تارا افزود: کلان منطقه ۹ کشور دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در استانهای خراسان شمالی، جنوبی و رضوی را زیر پوشش دارد و راه‌اندازی  شبکه پزشکی راه دور در این کلان منطقه می‌تواند به عنوان الگویی در سطح کشور مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بهبود مراقبت از بیمار، بهبود دسترسی و مراقبت پزشکی برای نواحی روستایی و محروم، دسترسی بهتر به پزشکان برای مشاوره، در دسترس قرار دادن امکانات برای پزشکان جهت هدایت معاینات خودکار، کاهش هزینه‌های مراقبت‌های پزشکی و کاهش انتقال بیماران به مراکز درمانی از جمله فواید طرح پزشکی از راه دور بیماری کرونا به شمار می رود. 
رییس کارگروه پزشکی از راه دور کلان منطقه آمایشی ۹ کشور گفت: ستاد پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ با عنوان "سپاد ۹" اولویت‌گذاری خدمات و مشورت‌های تخصصی مورد نیاز در مدیریت بحران کووید – ۱۹ را با همکاری همه دانشگاهها و دانشکده‌های زیرمجموعه در حال اجرا دارد و اکنون بیش از ۱۰ ایستگاه مبدأ مشورت در بیمارستان‌های مربوطه را فعال کرده است که این ایستگاهها قادر خواهند بود به صورت صوتی، تصویری و سامانه‌ای به ایستگاه‌های مرجع و متخصصان مربوطه متصل شده و بهترین تدابیر درمانی را برای درمان بیماران خود اتخاذ کنند.
تارا افزود: بدین منظور دو ایستگاه مرجع مشورت تخصصی در رشته‌های ریه، عفونی، و ICU در بیمارستان‌های قائم(عج) و امام رضا(ع) مشهد فعال شده است.

وی اضافه کرد: ستاد پزشکی از راه دور کلان منطقه ۹ کشور امیدوار است که با ابلاغ استانداردهای دستگاه‌های سیار مشورت از راه دور، امکان ویزیت از راه دور بیماران کووید- ۱۹ را نیز برای پزشکان متخصص و فوق تخصص فراهم کند.
بر اساس مصوبه "ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور" و تایید "شورای عالی انقلاب فرهنگی" از سال ۱۳۹۴ تاکنون ۱۰ کلان‌ منطقه در حوزه آموزش سلامت برای کشور تعریف و تاسیس شده‌اند که وظیفه آنها اجرای بندهای‌ ۱۲ ‌گانه سیاستهای تنظیم ظرفیت موسسات آموزش عالی با ملاحظات آمایش سرزمین است. 
در این چارچوب، وظایف دانشگاههای علوم پزشکی کشور به منظور پایش، نظارت و آموزش‌ حوزه سلامت در ابعاد استانی، منطقه‌ای، ملی و فراملی مشخص شده و بر همین اساس در هر یک از کلان‌منطقه‌های 12‌ گانه، یک دانشگاه علوم پزشکی عهده‌دار اجرای وظایف ملی است.
کلان ‌منطقه نهم کشور در حوزه آموزش سلامت شامل دانشگاههای علوم پزشکی مستقر در استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی است که دانشگاههای پزشکی بجنورد، مشهد، بیرجند، سبزوار، تربت‌حیدریه و گناباد و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام را در بر می‌گیرد.
دکتر "محمدحسین بحرینی‌طوسی" رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تیرماه امسال با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان رییس "شورای کلان‌منطقه نهم" شبکه‌ آموزش بهداشت در کشور منصوب شد.  
دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب آموزش پزشکی در شرق کشور دارای ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۰ هزار کارمند بهداشتی و درمانی برخوردار از معاونتهای بهداشتی، درمانی، پژوهشی، غذا و دارو، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی است. دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۱۶۱ رشته مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد، تخصص و فوق‌تخصص هفت دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت، پیراپزشکی و طب سنتی مشغول تحصیل هستند. این دانشگاه همچنین ۴۶ مرکز تحقیقاتی پژوهشی دارد.
حدود ۸۰ درصد جمعیت خراسان رضوی زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. بقیه جمعیت این استان در قالب ۱۷ شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد و تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام بهره می‌برند.
 

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد خراسان جنوبی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خراسان شمالی شورای عالی انقلاب فرهنگی پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد خراسان جنوبی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خراسان شمالی شورای عالی انقلاب فرهنگی ویروس کرونا مشهد خراسان جنوبی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خراسان شمالی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشگاههای علوم پزشکی کلان منطقه ۹ ۹ کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد