Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@11:21:26 GMT

ضرر 50 میلیارد دلاری 5 شرکت بزرگ نفتی جهان به خاطر کرونا

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۰۹۵۶۸

ضرر 50 میلیارد دلاری 5 شرکت بزرگ نفتی جهان به خاطر کرونا

شیوع ویروس کرونا باعث شده است تا در سه ماهه دوم سال جاری ارزش دارایی‌های 5 شرکت بزرگ نفتی جهان 50 میلیارد دلار کاهش یابد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، در سه ماهه دوم سال جاری ارزش مجموع دارایی‌های 5 شرکت بزرگ نفتی جهان 50 میلیارد دلار کاهش یافت و این شرکت مجموعا یک میلیون بشکه در روز از تولید نفت خود کم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حجم کاهش ارزش دارایی و همچنین پایین آمدن تولید نفت نشان‌دهنده عمق فاجعه‌ای است که برای شرکت‌های نفتی رخ داده است. 

اوضاع به قدری در بحبوحه کرونا برای شرکت‌های نفتی سخت شد که در برهه‌ای از زمان شاهد سقوط 30 درصدی تقاضا برای حامل‌های انرژی در جهان بودیم و هنوز هم سطح آن به دوران پیش از کرونا بازنگشته است. این 5 شرکت نفتی شامل شرکت اگزونمبیل آمریکا، شورن آمریکا، توتال فرانسه، رویال داتشل هلند و بریتیش پترولیوم انگلیس هستند. 

از این میان ارزش دارایی‌های شرکت بریتیش پترولیوم 17 میلیارد دلار کاهش یافت و این شرکت اعلام کرده است که قصد دارد طی سال‌های آینده سرمایه گذاری کمتری در حوزه نفتی و گازی داشته و بیشتر به سمت تولید انرژی های تجدیدپذیر برود.

لی مگینیس، مدیر اجرایی موسسه آلارز اند مارسال، می‌گوید: تقاضای ضعیف نفت به این معناست که شرکت‌های نفتی مجبور خواهند در طرح‌های تجاری خود تجدیدنظر کنند. 

وی می‌گوید:‌ حداقل تا پایان سال 2021 شاهد رفتن شرکت‌ها به سمت تولید نفت ارزان خواهیم بود و  برای سال 2022 شاهد طرح‌های توسعه جدید هستیم. 

شرکت بریتیش پترولیوم البته پیشتر اعلام کرده است که می‌خواهد تا سال 2030 تولید نفت خود را نسبت به 3.6 میلیون بشگه در روز کنونی یک میلیون بشکه کاهش دهند. از میان این شرکت،‌ شرکت اگزون مبیل با تولید 3.64 میلیون بشکه در روز نفت بزرگ‌ترین تولیدکننده به شمار می‌رود. تولید نفت این شرکت آمریکایی در ماه‌های نخست سال جاری 408 هزار بشکه در روز پایین آمده است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا شرکت های بزرگ نفتی جهان شرکت بریتیش پترولیوم انگلیس تقاضای نفت تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

به گزارش ایسنا، سید مهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست طی سخنانی در نخستین نشست هماهنگی در راستای پیگیری فراخوان کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک، اظهار کرد: هدف از این نشست هماهنگی، تشکیل کارگروهی از خبرگان برای رسیدن به راه حل‌هایی جهت کاهش آلودگی نیروگاه شازند است. در این راستا، می‌کوشیم تا این موضوع را در سه بخش اصلاح سوخت نیروگاهی و سولفورزدایی مازوت، اصلاح فرآیندهای داخل نیروگاه و ارتقای راندمان و بهره‌وری و نهایتا حذف آلاینده‌های خروجی و اصلاح فضای سبز پیرامونی پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی این نیروگاه در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

وی ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فعال در حوزه مسائل زیست محیطی را برای پیشبرد ایده کاهش آلایندگی نیروگاه شازند، ضروری دانست و دراین راستا به فراخوانی که به تازگی از سوی ستاد منتشر شده، اشاره کرد و گفت: در این فراخوان ما به دنبال ایجاد کارگزار تخصصی برای تشکیل این کنسرسیوم هستیم و تا به امروز هفت شرکت دانش‌بنیان اعلام آمادگی کرده‌اند.

نوربخش همچنین به ابزارهای حمایتی معاونت اشاره کرد و اعطای اعتبار مالیاتی، ابزارهای تنظیم‌گری و وضع قوانین و مقررات و تسهیلگری جهت اجماع سازی شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله این ابزارها برشمرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  وی در  پایان خاطرنشان کرد: اقدام بعدی در راستای پیگیری موضوع، تشکیل کمیته فنی و بررسی پیشنهادهای دریافتی خواهد بود. پس از انتخاب کارگزار تخصصی، تدقیق فهرست خدمات و انتظارات و تدوین نقشه راه با راهبری کمیته فنی، انجام خواهد شد که انتظار می‌رود بتوانیم تا پایان سال، بخش‌هایی از این اقدام مثبت را به مرحله اجرا درآوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • بزرگ‌ترین فرودگاه جهان در دبی/ هلند میزبان آینده‌نگرترین محله دنیا
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​