Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم گفت: مشی اعتدال ستاد ملی کرونا در اصل برگزاری عزاداری با رعایت پروتکل های بهداشتی برای سلامت مردم در دستور کار است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، دکتر بهرام سرمست استاندار قم در حاشیه جلسه ستاد ملی کرونا که به صورت ویدئوکنفرانس به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر روحانی ریاست جمهور  برگزار شد، طی سخنانی ضمن تبریک عید سعید غدیر خم، از برگزاری این مراسم  توام با رعایت پروتکل های بهداشتی و انفاق و احسان مردم در شرایط کرونایی قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم با اشاره به همراهی مردم، مجاهدت کادر درمان و نظارت و مدیریت خوب مسئولان ستاد ملی و استانی کرونا افزود: شرایط استان قم طی هفته ی اخیر افزایشی بوده و همین امر توجه جدی تر مسئولان و مردم قم را می طلبد.

استاندار قم با اشاره به وضعیت قرمز استان قم در بحث کرونا گفت: صدا و سیما، رسانه ها و فضای مجازی در امر اطلاع رسانی بایستی فعال تر عمل کرده و مردم را نسبت به تبعات عدم توجه به توصیه های بهداشتی آگاه کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران با موج دوم کرونا مواجه شدند، موفقیت استان قم در کنترل موج اول کرونا در اسفندماه را مورد توجه قرار داد و گفت: در صورتیکه مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند می توانیم این بیماری را کنترل کنیم.

سرمست با اشاره به اینکه هنوز هیچ نقطه ی پایانی برای کرونا متصور نیستیم خاطرنشان کرد: بایستی برنامه ریزی ها بر اساس تداوم این بیماری تا پایان سال باشد.

سرمست گفت: ستاد ملی کرونا یک مشی اعتدالی را دنبال می کند که ضمن رعایت پروتکل ها، نیازهای اقتصادی و اجتماعی زندگی مردم تا حد ممکن میسر شود.

استاندار قم خاطرنشان کرد: رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از اجتماعات، و شستشوی مرتب دست ها از جمله راهکارهای شناخته شده ی فعلی هستند که مردم در چنین شرایطی بایستی به صورت جدی نسبت به اجرای آنها اقدام نمایند.

سرمست همچنین با اشاره به بسته ی پیشنهادی در ستاد ملی کرونا برای جریمه و اعمال قانون برای  افراد متخلف گفت: این بسته مورد بررسی و کارشناسی قرار خواهد گرفت و پس از تکمیل نهایی، ابلاغ خواهد شد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ابلاغ پروتکل های بهداشتی عزاداری ماه محرم به مراکز دولتی نهادها، هیئات و مساجد گفت: امیدواریم تا ضمن برگزاری عزاداری ها؛ با کمک متولیان امر عزاداری شاهد تامین سلامت مردم بایستی اعتدالی باشیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها ستاد ملی کرونا استاندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۰۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • همایش روز «آزادسازی سنندج» برگزار می‌شود
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • برگزاری مراسم انتخاب قهرمانان ورزش سال 1402/ کیانی و میرزازاده قهرمانان زن و مرد ایران از نگاه مردم شدند
  • فعالیت مجامع اجلاسیه بین المللی پیرغلامان حسینی
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد
  • داشتن برنامه عالمانه برای اقتصاد دریامحور ضروری است