Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدرالرضا رحمانی فضلی گفت: یکی از مهم ترین وظیفه سازمان های مردم نهاد، شناسایی و بهره برداری از مناطقی است که ناشناخته مانده و بدون استفاده مانده اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور طی نشست با اعضای مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان که با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد، گفت: از برادر عزیزم مسعود سلطانی فر که در حوزه تشکلات و جوانان زحمت زیادی کشیدند، تشکر می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ما بسترسازی می کنیم و زمینه های تحقق اهداف والایی که جوانان دارند را محقق می کنیم اما اینکه تا چه اندازه، انجام شود بستگی به جوانان دارد.

وزیر کشور تصریح کرد: کشور ما جوان است و از ظرفیت خوبی در حیطه جوانان بهره مند هستیم و باید تلاش کنیم در تشکلات و سازمان های مردم نهاد نیز از این ظرفیت استفاده کنیم.

او عنوان کرد: باید به جوانان ایمان و اعتقاد داشت هرچند این ایمان و اعتقاد ما تاثیری در حرکت جوانان ندارد بالاخره ما پیرها باید برویم و عرصه را در اختیار جوانان قرار دهیم اما جوانان هم باید همت کنند تا از توانایی خود استفاده کنند.

وزیر کشور افزود: انرژی بالا، قدرت ریسک و هوش بالا از ویژگی جوانان است بنابراین امیدوارم جوانان کوشا باشند و بتوانند از این ظرفیت خود استفاده کنند.

او گفت: ما در سیستم اداری تابع یک سری ضوابط قانونی هستیم. خواهش من این است که مدیران من جوان گرایی کنند همانطور که هرسال آزمون برگزار می شود و جوانان استخدام می شوند.

رحمانی فضلی بیان کرد: در وزارت کشور سن مدیران را کاهش دهیم و در حال حاضر 3 تا 4 سال کاهش یافته و سن فرمانداران 40 تا 43 و بخشداران 30 تا 35 سال است.

او درخصوص به کارگیری بانوان در مجموعه وزارت کشور گفت: ما بیشترین بانوان را به کار گرفتیم به گونه ای که 16 خانم معاون استاندار هستند که در تاریخ وجود نداشت.

رحمانی فضلی بیان کرد: اعتبارات دادنی نیست بلکه گرفتنی است بنابراین جوانان باید راه تغییر و حرکت را بشناسند و ادامه دهند.

او گفت: همه استانهای ما این دستور را دارند که شناسه ملی را به سمن های جوان ارائه دهند اما اگر موردی وجود دارد بنده خودم پیگیری می کنم.

وزیر کشور عنوان کرد: ما وقتی دولت را تحویل گرفتیم برخی از سمن ها 3 سال در انتظار مجوز بودند اما ما طبق قانون به 20 روز رساندیم و سرعت کار را بالا بردیم اینکه می گوییم تعداد سمن ها به 3 هزار و 200 رسیده است یعنی همین سرعت عملی که انجام شده است.

او تصریح کرد: نوع نگاه و اقدام صدا و سیما در حوزه های مختلف آن می تواند به تناسب مدیری که دارد متفاوت باشد اما نفس رویکرد آنها بنابر تاکیدات رهبر معظم به جوانان است.

رحمانی فضلی عنوان کرد: ما می گوییم تشکل ها حلقه واسط دولت با مردم هستند و حتما آنها باید به عنوان یک نیروی جلودار و فعال و موثر در درون جامعه جوشش و حرکت اصلی تغییرات را ایجاد کنند یعنی با جوشش خود یک پویش موثر در جامعه ایجاد کنند.

وزیر کشور با بیان اینکه استانهای ما واقعا ظرفیت بسیار بزرگی هم از نظر منابع طبیعی و هم انسانی دارند، افزود: اما متاسفانه بنابر دلایل تاریخی نتواسنتیم نظامات مناسب تحول شرایط منطقه ای و استانی را فراهم کنیم.

او ادامه داد:تشکلات باید بتوانند این ظرفیت های مناطق را فعال کنند و در نگاه تصمیم گیران تاثیر بگذارند. برای مثال استان های چهارمحال و بختیاری، ایلام ، سیستان و بلوچستان ظرفیت هایی دارند که ناشناخته مانده بنابراین یکی از کارهای مهم همین راه اندازی این ظرفیت هاست.

رحمانی فضلی بیان کرد: در زلزله کرمانشاه دیدم که چقدر بهم ریختگی وجود دارد دلیلش هم این است که امکانات فراوانی رسیده بود اما به درستی توزیع نشده بود که من دستور دادم سمن های ملی و استانی در مدیریت بحران فعالیت کنند تا کمک ها عادلانه تقسیم شود و حیف و میل نشود.

وزیر کشور افزود: در سیل سال 98 صحنه های ایثار و فداکاری دیدم مانند همان دوره که جوانان با تمام وجود پای میدان جنگ هشت ساله دفاع مقدس آمده بودند.

او افزود: انشالله با کمک همه جوانان بتوانیم کادرسازی کنیم یعنی با علم و درایت و هوش جوانان ایده های جدیدی را ایجاد کنیم تا این جریان و نهالی که تعبیه شده میوه زیادی دهد.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر کشور سمن های جوان سازمان های مردم نهاد رحمانی فضلی وزیر کشور سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا مظفر در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، با تاکید بر اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور از وظایف ما در برهه کنونی است، گفت: باید تلاش کنیم فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گذشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی افزود: وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم و مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

کد خبر 6095152

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • بخشی از بودجه عمرانی دستگاهها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • اگر حزب الله نبود اسرائیل به اکثر مناطق لبنان تجاوز می‌کرد
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • وحیدی خطاب به استانداران: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود