Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در این رویداد سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد مزیت برگزاری دوشنبه‌های استارت‌آپی جذب سرمایه در اکوسیستم نوآوری گفت: مزیت اصلی این رویداد‌ها از جمله این رویداد که در حوزه کشاورزی برگزار شده است، تامین مالی اکوسیستم نوآوری کشور در حوزه کشاورزی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته نیز رویداد ارائه نیاز‌های فناورانه حوزه کشاورزی را داشتیم که کارگزار آن رویداد نیز در حال پیگیری برای تامین مالی و رسوخ فناوری به حوزه کشاورزی است.

ملکی‌فر ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان یعنی ۵۰۰ شرکت به صورت مستقیم در حوزه کشاورزی فعالیت می‌کنند. بر همین اساس امیدواریم با توجه به حوزه نسبتا سنتی کشاورزی استارت‌آپ‌ها بتوانند بیشتر در این حوزه نفوذ کنند. صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این اتفاق پر برکت و سرمایه‌گذاری در این حوزه سهیم خواهد بود.

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان از اخبار خوب سرمایه‌گذاری در اولین رویداد دوشنبه‌های استارت‌آپی یعنی رویداد سلامت دیجیتال خبر داد و گفت: به زودی جزییات سرمایه‌گذاری‌های انجام شده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در ادامه این رویداد، همچنین حمیدرضا مختاری، مدیر پروژه کسب وکار‌های نوپا وزارت جهاد کشاورزی به تحولات گسترده در اکوسیستم نوآوری کشاورزی اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات انجام شده برای ایجاد تحول در اکوسیستم نوآفرینی کشاورزی، راه‌اندازی شهرک استارت‌آپی کشاورزی در کرج است که توسط کنسرسیومی از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در حال اجرا است. البته مسئله ما در گسترش اکوسیستم نوآوری کشاورزی سرمایه‌گذار واقعی با پول هوشمند است که صندوق نوآوری و شکوفایی می‌تواند در این عرصه به ما کمک کند.

بیشتر بخوانید

هوش مصنوعی اقتدار کشور‌ها را تامین می‌کند چگونه هوش مصنوعی از انتشار ویروس کرونا جلوگیری می‌کند؟

مختاری ادامه داد: ۵ محور فعالیت وزارت جهاد کشاورزی در ایجاد جهش نوآفرینی شامل فرهنگ‌سازی مانند برگزاری رویداد‌هایی از این شکل، توانمندسازی جوانان روستایی و کشاورزان، تسهیل‌گری در روند توسعه اکوسیستم نوآوری کشاورزی و تبدیل شدن فضا‌های مازاد به فضای نوآوری است که در خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و شهرک استارت آپی پردیس کرج آغاز شده است.

او در مورد محور‌های دیگر فعالیت وزارت جهاد کشاورزی برای جهش نوآوری در این حوزه گفت: ایجاد انجمن استارت‌آپی کشاورزی و پایش اکوسیستم نوآفرینی کشاوری توسط این انجمن صنفی از دیگر محور‌های فعالیت ما است. بر این اساس تلاش می‌کنیم که فضای اکوسیستم نوآوری کشور را از دولتی شدن دور کنیم. انجمن صنفی متشکل از استارت‌آپ‌های کشاورزی برای پایش اکوسیستم شکل گرفته است و تا پایان مرداد ماه نیز دفتر خود را در وزارت جهاد کشاورزی اختیار خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استارتاپ صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق نوآوری و شکوفایی وزارت جهاد کشاورزی اکوسیستم نوآوری حوزه کشاورزی سرمایه گذاری استارت آپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش هشت میلیون دلار در زمینه احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) با سرمایه‌گذاری خارجی به امضا رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، ابوطالب گرایلو با اشاره به مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) گفت: این منطقه مزیت‌های فراوانی به لحاظ زیرساخت‌ها و روساخت‌های مهیا برای فعالیت‌های بازرگانی، کوتاهی مسافت با مرزهای ترانزیتی در غرب و شمال غرب کشور، استقبال روزافزون بازرگانان از مزیت‌های آن و استفاده کم‌نظیر سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی جهت سرمایه‌گذاری در این منطقه ویژه بندری در چارچوب مقررات مربوطه دارد.

وی ادامه داد: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش هشت میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: براساس این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت 40 هزار مترمکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند.

وی اظهار امیدواری کرد انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های تزانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری شود.

وی افزود: با اتخاذ تمهیدات مناسبت به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و 727 هزار تن رسید که 287 درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

به گزارش تسنیم، بندر امام‌خمینی (ره) در جنوب خوزستان یکی از بنادر استراتژیک کشور در امر صادرات و واردات کالاهای اساسی است.

بندر امام خمینی (ره) تأمین کننده 70 درصد کالای اساسی وارداتی کشور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)