Web Analytics Made Easy - Statcounter

اروپایی‌ها زیرساخت شکننده آمریکا را نقد کرده و روحیه فردگرایی را عامل گسترش کرونا در این کشور خواندند.

به گزارش مشرق به نقل از وبگاه آمریکایی نیوزویک، اروپایی‌ها زیرساخت شکننده و نحوه مقابله با کرونا در آمریکا را بسیار وحشتناک ارزیابی کرده‌اند و روحیه فردگرایی را عامل اصلیِ در صدر قرار گرفتن این کشور در جدول ابتلا و مرگ‌ومیر کرونایی خواندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از اروپایی‌ها با این تفکر که چرا اصطلاحا «قدرتمندترین» کشور جهان در برابر کرونا اینگونه به زانو درآمده این سوال را مطرح می‌کنند که آیا سلامت مردم آمریکا برای این کشور اهمیتی دارد؟

بیشتر بخوانید:

نیمی از خانواده‌های آمریکایی هیچ درآمدی ندارند!

در این میان کشورهای ایتالیا، آلمان و دیگر کشورهایی که در ابتدای شیوع این ویروس به شدت تحت تأثیر آن قرار گرفتند از واکنش آمریکا نسبت به کرونا ناامید و دلزده شده‌اند. کارشناسان بهداشت عمومی و حتی شهروندان عادی اروپا که همیشه «آمریکا را به عنوان الگوی خود» می‌پنداشتند، بر این باورند که این ویروس روی دیگر «کشور رویاها» را نشان داده و زیرساخت شکننده و غیرمنسجم آن را برملا ساخته است.

همچنین این پایگاه اینترنتی نوشته است پزشکان اروپایی با همتایان آمریکایی خود هم عقیده‌اند که روحیه «فردگرایانه» افراد این کشور نتیجه عکس در مقابله با شیوع کرونا را به همراه داشته و اکنون کشورشان در صدر جدول مرگ‌ و میر و ابتلا در جهان قرار دارد.

در حال حاضر کشور آمریکا پس از ایتالیا و دیگر کشورهای اروپایی در لیست کشورهای پرخطر برای سفر مسافران این قاره سبز قرار دارد.

در همین راستا، «روبرتو اسپرانزا» یکی از مقامات عالی رتبه بهداشت ایتالیا از شیوه مقابله دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و سایر مقامات این کشور انتقاد کرد و گفت: «در حال حاضر ایتالیا روزانه نزدیک به ۱۵۰ تا ۳۰۰ مورد جدید ابتلا به کرونا را گزارش می‌دهد، اما در شرایط اوج گسترش این بیماری در ماه مارس (فروردین) این کشور روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ مورد ابتلا ثبت می‌کرد. حال آنکه آمریکا اکنون بیش از ۵۴ هزار مورد مبتلا به کرونا دارد و این بالاترین آمار از زمان آغاز گسترش این ویروس است.»

بنابر آخرین گزارش سایت «ورلد اُ میترز»، تاکنون ۲۰ میلیون و ۲۶ هزار و ۱۸۶ نفر در سراسر جهان به بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. از این تعداد ۷۳۴ هزار و ۲۰ نفر جان باخته و ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۶۶۱ نفر هم از این بیماری بهبود یافته‌اند.

هم‌اکنون آمریکا با ۵ میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۴۴ نفر مبتلا در صدر جدول بیشترین کشورهای آلوده قرار دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین ویروس کرونا شیوع کرونا آمار مبتلایان به کرونا اروپا قاره سبز آمریکا دونالد ترامپ ترامپ دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: خلیج فارس به عنوان شاهراه استراتژیک و منطقه‌ای ژئوپلتیک است و آمریکا تلاش دارد تا منطقه را در اختیار بگیرد و طبیعتاً چنین ادعایی با واکنش جمهوری اسلامی ایران مواجه می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌ نشست تخصصی "خلیج فارس، اقتدار ملی، حُسن همجواری" امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت‌ماه) با حضور حسن عبدلیان‌پور؛ رئیس مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه، اساتید دانشگاه و جمعی از کارشناسان این حوزه برگزار شد.

حسن عبدلیان‌پور در ابتدای این نشست با بیان اینکه کارهای علمی زیادی برای نام بزرگ خلیج فارس در مرکز وکلا انجام شده است، گفت: آنچه باعث شده است توجهات به منطقه خلیج فارس افزایش پیدا کند اقدامات کشورمان مبنی بر پایان دادن به هژمونی آمریکا در منطقه است.

وی ادامه داد: خلیج فارس مظهر نقش مؤثر ایران در ثبات و امنیت منطقه است و آنچه سبب افزایش توجهات به خلیج فارس در دهه‌های اخیر شده، اقدام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پایان دادن به هژمونی آمریکا در منطقه بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه خبر داد: صدور سند برای جزایر 3گانه خلیج فارس

عبدلیان‌پور با بیان اینکه روز دهم اردیبهشت سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز و خلیج‌ فارس است و در تقویم به نام روز خلیج فارس نامگذاری شده؛ گفت: خلیج فارس از شمال با ایران، از غرب با کویت و عراق و از جنوب با عربستان، بحرین، قطر و امارات همسایه است؛ وسعت این پهنه آبی 240 هزار کیلومتر است و توسط تنگه هرمز به دریای عمان و از طریق آن به دریا‌های آزاد راه دارد.

وی ادامه داد: اهمیت خلیج فارس به دیروز و امروز نیست و ریشه در تاریخی به درازای قرن‌ها و سده‌ها دارد، اما آنچه سبب شد تا این پهنه آبی بیش از هر زمانی اهمیت یابد، پیروزی انقلاب اسلامی است که سبب خاتمه یافتن هژمونی آمریکا در منطقه شد.

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که امنیت خلیج فارس مربوط به حوزه داخلی منطقه است و ربطی به کشور‌های بیگانه ندارد و قرار نیست بازیگران خارجی در تأمین امنیت آن نقش داشته باشند.

وی ادامه داد: خلیج فارس به عنوان شاهراه استراتژیک و منطقه‌ای ژئوپلتیک است؛ آمریکا تلاش دارد تا منطقه را در اختیار بگیرد و طبیعتاً چنین ادعایی با واکنش جمهوری اسلامی ایران مواجه می‌شود؛ ایران معتقد است که امنیت منطقه خلیج فارس، مربوط به کشور‌های حوزه و پیرامون خلیج فارس و نه مربوط به آمریکاست.

عبدلیان‌پور به جعل نام خلیج فارس از سوی برخی کشورها اشاره کرد و گفت: وجود سند‌های متعدد مبنی بر هویت فارسی خلیج فارس گواه بر کذب این ادعا است. کشور‌های حاشیه خلیج فارس از طریق جعل نام خلیج فارس به دنبال تبلیغاتی و روانی هستند همه آنها می‌دانند که نام خلیج فارس، همین خلیج فارس است، اما در چارچوب اعمال فشار سیاسی و روانی بر جمهوری اسلامی ایران، به این مسأله دامن می‌زنند.

وی گفت: خلیج فارس برای ما یک مسأله استراتژیک و دائمی است و هیچکس هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر بدهد.

عبدلیان‌پور افزود: خلیج فارس، خلیج همیشه فارس بوده و خواهد بود و هیچ عاملی نمی‌تواند نام و موقعیت ژئوپلتیک این خلیج را عوض کند؛ امنیت این منطقه به هیچ وجه به دست بازیگران خارجی نخواهد افتاد. اگر امنیت و ثباتی در منطقه خلیج فارس است، با نام جمهوری اسلامی ایران گره خورده است؛ جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با کمک کشور‌های منطقه می‌تواند ثبات و امنیت منطقه را به خوبی تأمین کند.

رئیس مرکز وکلا گفت: همه می‌دانیم جعل نام خلیج فارس از موضوعات سیاسی است و مجموعه وکلا و حقوقدانان  همواره به عنوان کنش‌گران فعال عرصه مسایل بین‌الملل در این خصوص موضع‌گیری کرده‌اند.

وی در ادامه به جنبش‌های دانشجویی در حمایت از مردم غزه اشاره کرد و گفت: در سال 1393رهبر انقلاب در نامه‌ای به جوانان اروپایی و آمریکایی نوشتند و اشاره کردند که من از شما جوانان می خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی موهن و سخیف بین شما و واقعیت سدی ایجاد کنند.

عبدلیان‌پور گفت: خیزشی که ایجاد شده است مصداق صحبت‌های رهبر انقلاب است. ایشان اشاره کردند که این قضیه ظلم هفتاد ساله حتماً مردم آمریکا را به واکنش شدید وادار خواهد کرد و حتماً جنبش‌های دانشجویی به میدان خواهند آمد.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: در نظرسنجی صورت گرفته در آمریکا 52 درصد از مردم آن اعلام کردند که یک دولت در فلسطین می‌تواند باشد و آن دولت فلسطین است، ما نیز به عنوان جامعه وکلا از این حق پایمال شده مردم فلسطین دفاع و حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • عامل حذف تاریخی رئال به بایرنی‌ها روحیه داد!‏
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • کاپیتان مس: آرامش نویدکیا عامل نتایج ماست
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!