Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@04:46:52 GMT

انگلیس؛ مرکز مصرف مواد مخدر در اروپا

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۴۱۶۷

انگلیس؛ مرکز مصرف مواد مخدر در اروپا

خبرگزاری میزان- انگلیس در میان کشورهای اروپای بیشترین مشکل را در ارتباط با مصرف مواد مخدر دارد. تاریخ انتشار: 23:15 - 20 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۵۵۲۸

خبرگزاری میزان – انگلیس در میان کشور‌های اروپایی بیشترین مشکل را در ارتباط با مصرف مواد مخدر از جمله مرگ و میر ناشی از مصرف مواد مخدر دارد.

گزارش وضعیت مواد مخدر منتشر شده توسط دولت انگلیس برای سال ۲۰۱۹ نشان می‌دهد که نوجوانان ۱۵ سال به بالای بیشتری نسبت به گذشته به مصرف مواد مخدر روی آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اکسپرس، کارشناسان می‌گویند از این نظر انگلیس با بحران شدیدی مواجه شده است و نیازمند اقدامی فوری است.

سال گذشته نرخ مصرف مواد مخدر در انگلیس و ولز ۹.۴ درصد بوده که از میانگین ۱۰ سال گذشته بیشتر بوده است؛ همچنین نرخ مصرف مواد مخدر در اسکاتلند از ۹ درصد به ۱۲ درصد رسیده است.

نرخ مرگ و میر بر اثر مصرف مواد مخدر در انگلیس و کشور‌های همجوار از جمله ولز و اسکاتلند در سال ۲۰۱۷ میلادی ۷۶ مورد مرگ به ازای یک میلیون نفر بود؛ این عدد به تنهایی در اسکاتلند ۲۲۹ مرگ به ازای یک میلیون نفر است.

همچنین آمارها درباره سال ۲۰۱۸ نشان می‌دهد که ۳۸ درصد از نوجوانان ۱۵ ساله دستکم برای یک بار مواد مخدر مصرف کرده اند که این نرخ ۸ درصد بیشتر از نرخ ۵ سال گذشته است.

در اسکاتلند نیز ۲۱ درصد از نوجوانان ۱۵ ساله مواد مخدر را دستکم یک بار مصرف کرده اند؛ این نرخ در سال ۲۰۱۳، ۱۸ درصد بود.

بیشتر بخوانید: جنایت‌های جنگی انگلیس در افغانستان کمک لندن به ریاض برای کشتار بیشتر در یمن

همچنین انگلیس بالاترین میزان مصرف مواد افیونی، کراک و کوکائین را دارد.

در سال ۲۰۱۷، ۵۷ هزار و ۴۳۰ نفر در انگلیس و کشور‌های همجوار بر اثر مصرف مواد افیونی درمان را شروع کردند.

این نرخ معادل ۳۵ درصد نرخ کل اتحادیه اروپاست.؛از مجموع ۱۱ هزار نفری که در اروپا به خاطر مصرف کراک درمانشان را شروع کردند، ۶۵ درصد مربوط به انگلیس و کشور‌های همجوارش هستند.

«ایتان الکساندر»، مدیر سازمان ترک اعتیاد انگلیس می‎گوید «انگلیس به همراه کشور‌های همجوارش از جمله اسکاتلند و ولز به مرکز مصرف مواد مخدر در اروپا تبدیل شده اند و ما در بحران واقعی مصرف مواد مخدر درگیر شده ایم.»

وی در ادامه گفت «دولت و وزارت بهداشت انگلیس باید سریع برای مقابله با این بحران اقدام کنند.»

به گفته او، هرچه مصرف مواد مخدر به خصوص در میان نوجوانان و جوانان بیشتر شود، شاهد مرگ و میر بیشتری خواهیم بود.

کارشناسان، ورود مواد مخدر به مقدار زیاد از آمریکای جنوبی، رسانه‌های اجتماعی و گروه‌های تبهکاری را دلیل افزایش مصرف مواد مخدر در انگلیس می‌دانند.

با وجود تعطیلی‌ها در انگلیس بر سر شیوع ویروس کرونا، مواد مخدر در این کشور کمیاب نشده است و بعضی افراد این مواد را در منزل خود تحویل می‌گیرند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انگلیس انگلیس بوریس جانسون مصرف مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۴۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان گفت: سال گذشته در استان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و درمان شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، کورش احمد‌یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان ظهر امروز در بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه دادستان کرمان، جانشین فرماندهی انتظامی استان، شهردار، رئیس شورای شهر و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی و فرماندهان نظامی از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری و درمان معتادان متجاهر ماده 16، از حمایت های دستگاه قضایی استان کرمان قدردانی کرد و اظهار داشت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر 5 هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده 16 سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان انجام شد.

وی با بیان اینکه‌ متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمندسازی، حرفه‌آموزی و اشتغالزایی معتادان متجاهر در استان وجود ندارد، گفت: به همین دلیل نمی‌توان اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با اشاره به اینکه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپ‌های ماده 15 و 16 مورد توجه قرار گرفته‌اند، افزود: در تامین زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات سازمان‌های متولی همکاری لازم نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه استان کرمان در بحث زیرساخت‌های کمپ 16 جزو محروم‌ترین استان‌های کشور است، ادامه داد: بسیاری از معتادان به‌واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم می‌شوند.

احمد‌یوسفی با اشاره به اینکه در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایه‌های اجتماعی شهر شده است، افزود: لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان معتادان به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا است ولی در کشور ما در صدر آسیب‌های اجتماعی قرار دارد، گفت: متاسفانه در زندان‌ها 50 درصد زندانیان به‌صورت مستقیم و 20 درصد به‌صورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم  مواد مخدر هستند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • کشف مواد مخدر شیشه در مرز ارومیه
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله