Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید: هوک اختلاف نظرهای جدی نیز با پمپئو داشت، اگرچه پمپئو از تندترین افراد علیه ایران است اما درباره مسائل اجرایی و اقدامی با یکدیگر هماهنگی لازم را نداشتند.

«جعفر حق‌پناه»، کارشناس مسائل بین‌الملل، درباره برکناری برایان هوک و اینکه آیا این برکناری در نتیجه شکست سیاست‌های آمریکا در قبال ایران است به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: کار اصلی مسئول گروه اقدام ایران، ایجاد هماهنگی بین سایر دستگاه‌هایی بود که درباره ایران با وزارت خارجه همکاری می‌کردند که در دوران پمپئو پست برایان هوک نقش مهم‌تری پیدا کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا قرار بود فعالیت‌های او در زمینه‌ی زندانیان دوتابعیتی باشد اما در ادامه این نهاد کارکرد تبلیغاتی و رسانه‌ای پیدا کرد و بیشتر در حوزه فضاسازی روانی علیه ایران فعال شد و به این وسیله می‌خواست باقی دستگاه‌ها را به دنبال خود بکشاند.

حق‌پناه افزود: در همه‌ این مدت کارکرد این کارگروه و حتی وزارت خارجه مورد انتقاد سایر دستگاه‌ها از پنتاگون گرفته تا خانه‌ نمایندگان، سنا و باقی دستگاه‌ها قرار گرفت. همین باعث می‌شد که هوک تحت فشار باشد و عملا به یک سخنگوی تبلیغاتی تبدیل شده بود حتی با طنز می‌گفتند که هوک مسئول تهیه‌ اقلام تبلیغاتی و فیلم و ویدیو بر علیه ایران شده است و عملا کارکرد دیگری، ندارد.

او با اشاره به اختلافات میان پمئو و برایان هوک عنوان کرد: هوک اختلاف نظرهای جدی نیز با پمپئو داشت، اگرچه پمپئو از تندترین افراد علیه ایران است اما درباره مسائل اجرایی و اقدامی با یکدیگر، هماهنگی لازم را نداشتند. هوک کارشناس و تحلیلگر مسائل ایران هم نبود و این مسئله یکی از انتقادات جدی‌ای بود که درباره او، همواره مطرح می‌شد و در برکناری او بی‌تاثیر نبود.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل در پاسخ به این سوال که آیا این برکناری نشان‌دهنده تغییر جدی در مسیر سیاست خارجی آمریکا علیه ایران است، گفت: در این مورد تردید دارم. اگر هم فرضا آمریکا بخواهد چنین تغییری انجام دهد الان فرصت مناسبی نیست و بیشتر به ملاحظات ستادی و برخی جنگ قدرت‌ها که در کاخ سفید در جریان است، برمی‌گردد. به غیر از وزارت خارجه امریکا باقی دستگاه‌ها معتقدند که سیاست‌های آمریکا علیه ایران، به نتیجه مطلوبش نرسیده است؛ یعنی تغییر رفتار ایران در منطقه، کوتاه آمدن ایران در پرونده هسته‌ای و... .

حق‌پناه افزود: اما پمپئو بر کارامدی سیاست‌هایش اذعان دارد و معتقد است که سیاست‌هایش بر ایران تاثیر گذاشته، اما حتی ترامپ هم رضایتی از وضعیت موجود ندارد چرا که انتظار داشت سیاست‌های آمریکا زودتر به نتیجه برسد. وقتی ترامپ اعلام کرد که از برجام خارج می‌شود تحت تاثیر بولتون و پمپئو این باور را داشت که ایران در عرض ۶ ماه کاملا تسلیم خواهد شد اما این اتفاق نیفتاد. 2/5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران پنتاگون جنگ سنا کاخ سفید علیه ایران دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۴۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری به دولت این کشور توصیه کرد در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر بازنگری کند.

به گزارش اعتمادآنلاین، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری را قویا رد و محکوم کرد.

کنعانی تصریح کرد: نهاد‌های آمریکایی نمی‌توانند با برچسب زدن‌های مختلف بی‌اساس به اشخاص و نهاد‌های ایرانی، موج انتقادات جهانی نسبت به سیاست‌های حمایتی نامحدود آمریکا از جنایات جنگی و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری فلسطین و نیز سرکوب‌های خشونت‌آمیز معترضان در داخل آمریکا را منحرف سازند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: به دولت آمریکا توصیه می‌کنیم به جای اتهام زنی‌های بی اساس به دیگر کشور‌ها و ملت‌ها، به حمایت‌های تسلیحاتی، نظامی، مالی و سیاست‌های بین‌المللی خود از رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین پایان داده و در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر، حقوق بشردوستانه بین‌المللی، حقوق بین الملل و صلح و امنیت بین‌المللی بازنگری نموده و مسئولانه رفتار کنند.

دیگر خبرها

  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • استعفای سخنگوی آمریکا در اعتراض به سیاست‌های کاخ سفید علیه غزه
  • «وعده صادق» از بزرگ‌ترین موفقیت‌های نظامی تاریخ معاصر ایران بود/ ایران چگونه نتانیاهو را کیش‌ومات کرد/ چرا آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد؟
  • مناسبات دوجانبه و مهمی میان ایران و پاکستان وجود دارد
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • ایران ادعاهای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری را قویاً رد کرد
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست کامل و نابودی است