Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی بیدار گفت :با توجه به طرح یکپارچه سازی طرح های استان در نظر داریم 5 روستا را در استان همدان مجهز به شبکه فاضلاب کنیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در گفتگو با خبر گزاری برنا در همدان مطرح کرد: با توجه بهیکپارچه سازی طرح های شرکت آب و فاضلاب استان همدان در نظر داریم تا پایان سال جاری 5 روستای سیمین، ابرو، چیشین ،ارزان فود و یلفان از شبکه فاضلاب بهرمند خواهند شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی بیدار با اشاره به سفر وزیر نیرو و افتتاح 5مجتمع آب رسانی عنوان کرد: همزمان با سفر وزیر نیرو  به استان همدان 5 طرح  مجتمع آب رسانی و 11 طرح تک روستایی با اعتبار بالغ بر  47 میلیارد تومان در غالب پویش الف –ب ایران افتتاح خواهد شد .

وی افزود: تصفیه  خانه فاضلاب سمین در این پویش افتتاح خواهد شد  وچند تصفیه خانه نیز در بخش روستایی به بهره برداری خواهد رسید.

وی با اشاره با اینکه در مصرف آب در استان همدان در نقطه سر به سر قرار داریم بیان کرد: در شهر همدان با ظرفیت 1750لیتر بر ثانیه تولید آب در نقطه سر به سر قرار داریم که اگر مردم در مصرف خود مدیریت نداشته باشند با کمبود آب مواجه خواهیم شد .

  مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان عنوان کرد :سیستم آب رسانی مورد استفاده در استان همدان هوشمند است و این سیستم کمک می کند که آب به سراسر استان مدیریت شده و با رعایت تعادل و منطق به دست مشترکین برسد .

حسینی بیدار افزود: اسد آباد ونهاوند بیشترین مصرف کنندگان آب در استان همدان و شهرستان تویسرکان کمترین مصرف کننده در استان می باشند. 

وی با اشاره با بر خورد با متخلفین در تصفیه فاضلاب بیان کرد: با متخلفین که بدون مجوز از سازمان های مربوطه اقدام به تسویه غیر قانونی فاضلاب بر خورد جدی و قانونی خواهد شد.                            

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فاضلاب روستایی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت

حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام در دیدار با معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور، اظهار کرد: سازمان‌های امدادرسان نظیر؛ سازمان مدیریت بحران و هلال احمر همواره در مواقع بحران در کمک‌رسانی به مردم نقش‌آفرین بودند.

وی افزود: استان ایلام ۶۳ درصد کوهپایه و کوهستانی و ۳۷ درصد دشت است که در مقایسه با سایر استان‌های کشور شرایط خاص خود را دارد.

استاندار ایلام گفت: امسال از نظر میزان نزولات جوی با سال ۹۸ برابر و حتی میزان بارش بیشتر بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد، اما امسال با نگاه فنی و کارشناسی و با تدابیر پیشگیرانه، پاک‌سازی و لایروبی و گابیون‌بندی امسال با وجود افزایش نزولات جوی، تلفات و خسارت نداشتیم.

بهرام نیا با اشاره به فرسودگی شبکه آب و فاضلاب و مسیل‌ها در استان ایلام، عنوان کرد: در نشستی مشترک با حضور دکتر مخبر معاون اول رییس‌جمهور و وزیر نیرو مصوب شد که ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل‌ها و شبکه آب و فاضلاب استان ایلام اختصاص یابد که این اعتبار به صورت مشترک و برابر بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو تامین می‌شود.

وی با اشاره به صدای توأم با لرزش زمین در شهرستان چرداول، گفت: این صدا‌ها ناشی از حرکت و فعل و انفعالات صفحات و لایه‌های زیرین زمین است که تحقیقات این موضوع توسط ۲ تیم زمین‌شناسی و لرزه نگاری درحال بررسی است که امیدواریم اعتبارات این موضوع بطور کامل تامین شود.

استاندار ایلام از رییس سازمان مدیریت بحران کشور خواست تا تجهیزات و امکانات خاص و ماشین‌آلات مورد نیاز استان، در اختیار هلال احمر و نهاد‌های خدمات‌رسان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه انتظار داریم که خسارت‌های ناشی از سیل و دیگر بحران‌ها در موعد مقرر پرداخت شود، ابراز کرد: ضرورت دارد خسارات ناشی از سیل سال ۹۸، به خسارت‌دیدگان پرداخت شود.

استاندار ایلام با اشاره به نزولات جوی و خسارت به محصولات کشاورزی در شهرستان دهلران، یادآور شد: بیش از ۱۰ هزار هکتار از اراضی بخش مرکزی، موسیان و دشت‌عباس در شهرستان دهلران در بارندگی‌های اخیر دچار خسارت شد که انتظار می‌رود در قالب تسهیلات قرض‌الحسنه و به شیوه‌های دیگری به این کشاورزان کمک شود.

وی مطرح کرد: برای ایجاد ۱۰۰ سازه سنگی و ملاتی آبخیزداری، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که درخواست تامین این مبلغ اعتبار داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس