Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حسینی نژاد گفت: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب و سیاست های اقتصاد مقاومتی بالغ بر ۱۶۰ هزار میلیارد تومان پروژه های اقتصاد مقاومتی تعریف شده که فرصتی استثنایی برای شکل گیری صنایع کوچک و متوسط در استان کرمان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حسینی نژاد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان به مناسبت روز حمایت از صنایع کوچک در گفتگو با خبرنگار راه آرمان گفت: بر اساس آمار سازمان برنامه و بودجه تولید ناخالص داخلی استان کرمان در حوزه صنعت، معدن و تجارت ۹/۳۹ درصد است که نشان می دهد، استان کرمان به سرعت به سمت صنعتی شدن در حال حرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس برنامه هایی که برای پایان برنامه ششم پیش بینی شده است، در نظر داریم تا این درصد را به حدود ۴۸ درصد برسانیم و خوشبختانه برای اینکه از پتانسیل های استان استفاده کنیم، به سمت تکمیل زنجیره ارزش افزوده مواد معدنی حرکت کردیم.

تخصیص اعتبار ۱۶۰ هزار میلیارد تومانی به پروژه های اقتصاد مقاومتی در استان کرمان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان ابراز کرد: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب و سیاست های اقتصاد مقاومتی بالغ بر ۱۶۰ هزار میلیارد تومان پروژه های اقتصاد مقاومتی تعریف شده که غالبا در حوزه تکمیل زنجیره ارزش افزوده است.

حسینی نژاد بیان کرد: این اقدام سبب شده تا یک فرصت استثنایی و مجددی برای شکل گیری صنایع کوچک و متوسط در استان به ویژه در حوزه های قطعه سازی و خدمات شکل گیرد.

وی یادآور شد: در شمال استان کرمان حدودا هزار و ۲۸۰ واحد صنعتی قرار داد که ۷۰ درصد از آن ها در شهرک های صنعتی مستقر هستند، در این مناطق ۴۴ شهرک و ناحیه صنعتی قرار دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان مطرح کرد: بر اساس عارضه یابی که انجام شده بیش از ۶۴ درصد از واحدهای صنعتی استان کرمان مشکل تامین منابع مالی دارند و ۴۳ درصد از آن ها با مشکل بازاریابی دست و پنجه نرم می کنند.

قوانین فضای کسب و کار، چالشی که صنایع کوچک با آن دست و پنجه نرم می کنند

حسینی نژاد اظهار کرد: قوانین فضای کسب و کار یکی از چالش های پیش روی واحدهای کوچک و متوسط در صنایع ما است، علاوه بر پیگیری راهکارهای ملی، یکی از ظرفیت های استان کرمان برای رفع مشکلات صنایع کوچک، استفاده از شورای معادن استان است.

وی ادامه داد: در این راستا بیش از ۷ هزار میلیارد تومان از گردش حساب های صنایع بزرگ به بانک های استان انتقال یافته تا به کمک این ظرفیت تسهیلات ارزان قیمت به واحدهای کوچک پرداخت شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان عنوان کرد: علاوه بر این با استفاده از ظرفیت های استان در سال گذشته ۵/۱۶ میلیارد تومان نیز از محل کمک های فنی و مالی برای رونق واحدهای صنعتی استان تخصیص یافت.

حسینی نژاد توضیح داد: برای رفع مشکل بازاریابی واحدهای صنعتی کوچک یکی از سیاست هایی که دنبال می شود، برقراری ارتباط میان واحدهای صنعتی کوچک و متوسط با واحدهای بزرگ است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال گذشته توانستیم ۱۰۰ واحد صنعتی کوچک را به واحدهای بزرگ متصل کردیم و در نظر داریم این تعداد را در سال جاری به ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک برسانیم تا مشکل این واحدهای صنعتی نیز برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پروژه های اقتصاد مقاومتی معدن و تجارت استان کرمان هزار میلیارد تومان رئیس سازمان صنعت واحدهای صنعتی کوچک و متوسط صنعتی کوچک صنایع کوچک حسینی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، رسول سواری ظهر چهارشنبه در اختتامیه رویداد استارتاپی روش‌های مدیریت مصرف آب در صنایع نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی آماده دریافت ایده‌های خلاقانه در حوزه‌های مختلف است و آنهایی که قابلیت پرورش و ارتقا دارد را حمایت می‌کند و در اختیار صنعت قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند، تصریح کرد: در بخش ارتقای تکنولوژی صنایع از حضور دانشگاهیان استقبال می‌کنیم و هم‌اکنون نیز در بخش مدیریت بهینه و همچنین تکنولوژی و صادرات پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم چراکه ارتقای فناوری یکی از اولویت‌های صنایع به‌شمار می‌رود و باید در جهت رشد و توسعه بازار صنایع قدم برداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با تاکید بر اهمیت بهینه‌سازی و مدیریت مصرف منابع گفت: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی ایجاد شده نیاز به توسعه دارد و به همین علت در بخش تأمین زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه آب و برق مشکل داریم. یکی از راهکارهای حل این مشکل، افزایش تأمین منابع و راهکار مهم دیگر، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف است.

وی کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت را ضروری دانست و ادامه داد: اگر ارتباط بین دانشگاه و صنعت تقویت شود، قطعاً در حوزه صنعت نیز مثل قدرت موشکی، حرف برای گفتن خواهیم داشت و در حوزه اقتصاد هم با همین رویکرد می‌توان مسائل و مشکلات را حل کرد.

سواری معتقد است که نفوذ علم در همه زمینه‌ها کارآمدی و اثربخشی دارد و هرچه به سمت جلو پیش می‌رویم، نیازها بیشتر می‌شود، امید است به واسطه حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان در دانشگاه، مشکلات صنعت حل بشوند.

وی ادامه داد: در دوران پیش از انقلاب اسلامی، حتی یک شهرک صنعتی منسجم در استان اصفهان وجود نداشت و اگر کسی قصد ایجاد واحد صنعتی را داشت و به دولت و حاکمیت وصل نبود، باید مشکلات و سختی‌های فراوان را تحمل می‌کرد اما امروز به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فقط در استان اصفهان بیش از ۱۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی استقرار دارد که بیش از ۲۰ هزار واحد صنعتی را تحت پوشش خود قرار دادند.

کد خبر 6087794

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح