Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: حکایتش سخت و درد ناک است، لب‌های تشنه‌ای که هر ساله در ایام تابستان بیشتر ترک برمی‌دارند و عطش آب را فریاد می‌زنند و مسئولانی که گویا دیگر این داستان برایشان تکراری است و می‌خواهند سر فرصت این مشکل را حل کنند.

هم اکنون روستاییان خراسان جنوبی با بحرانی به نام «تشنگی» روبرو هستند و خشکسالی‌های ۲۰ ساله امان روستاییان استان را بریده؛ بطوری که به اذعان استاندار خراسان جنوبی خراسان جنوبی در حال حاضر ۱۴۷ روستای خراسان جنوبی آبی برای نوشیدن ندارند و تمام چشم امیدشان به تانکرهای آبرسانی است و گاهی با تلاش مضاعف مسئولین امر، تأخیر آبرسانی جان روستاییان را به لب می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطش بی آبی در روزهای گرم تابستان و در شرایط کرونایی مشکلات را دوچندان کرده است این بار اهالی روستای مهدی آباد در ۳۰ کیلومتری مرکز استان خواستند تا رسانه‌ها صدایشان به استاندار خراسان جنوبی که ضرب العجل ۴۸ ساعته برای حل مشکلات بی آبی روستاها عنوان کرده بود برسانند.

قطعی سه هفته‌ای آب در مهدی آباد

زهرا مهدی آبادی، دهیار روستای مهدی آباد در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: طی آخرین پیگیری‌ها مقرر شد طی چند روز آینده بررسی در خصوص علل و مشکل قطعی آب روستا بررسی شود.

وی با بیان اینکه روستای مهدی آباد در حال حاضر دارای حدود ۴۵ خانوار است، افزود: متأسفانه در وضعیت خاص امروز و با توجه به شیوع بیماری کرونا مردم روستا طی سه هفته اخیر با مشکل بی آبی مواجه بوده‌اند.

دهیار مهدی آباد گفت: آب دو روستای مهدی آباد و علی آباد از یک خط لوله تأمین می‌شود که این موضوع مشکلات قطعی آب برای اهالی این دو روستا را در برهه‌های مختلف ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: با مراجعه به شرکت آب و فاضلاب طی هفته گذشته تنها اقدامی که تا کنون صورت گرفته پلمپ شیرفلکه آب بدون هماهنگی بوده که این امر به ضرر اهالی مهدی آباد تمام شده است.

مشکلات بهداشتی در شرایط کرونایی

محمد مهدی آبادی از اهالی روستا نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: حدود ۲۰ روز است که این قطع و وصلی‌های آب شرب ادامه دارد و مردم را با مشکلات زیادی روبرو کرده است.

وی ادامه داد: ما برای برخی کارهای بهداشتی خود هم مانده‌ایم چون آب قطع است و مشکلمان مضاعف شده و از مسئولین خواهشمندیم لطفاً به دادمان برسند.

مهدی آبادی با بیان اینکه مردم روستا مجبورند برای تأمین آب به قنات روستا بروند، عنوان کرد: متأسفانه این امر موجب تجمع اهالی بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌شود و خطر ابتلاء به ویروس کرونا را افزایش می‌دهد.

معصومه نوکندی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هر روزه مجبوریم برای تأمین آب به قنات روستا برویم و ساعت‌ها در صف بایستیم که این کار برای افراد سالخورده بسیار مشکل است.

وی بیان کرد: مسئولان چگونه توقع دارند وقتی مردم حدود یک ماه است برای استحمام و بهداشت با مشکل بی آبی مواجه اند بتوانند مرتب دست‌هایشان را بشویند.

نوکندی ادامه داد: من می‌خواهم بهداشت را رعایت کنم تا بیمار نشوم اما آب نیست.

تهدید یا تکریم ارباب رجوع

یکی دیگر از ساکنان روستا که خواست نامش فاش نشود، با بیان اینکه تعدادی از اهالی برای پیگیری موضوع بی آبی به شرکت آب و فاضلاب مراجعه داشته‌اند، تصریح کرد: مسئول مربوطه این گونه به ما پاسخ داد: «آب روستا را سهمیه بندی می‌کنیم و برای هر خانوار ۶۰ لیتر به صورت روزانه با تانکر ارسال خواهد شد».

وی با بیان اینکه متأسفانه مسئولان به جای حل مشکل، مردم را مقصر مشکل کنونی می‌دانند، افزود: مسئولین اختلاف بین دو روستای علی آباد و مهدی آباد را یکی از دلایل قطعی آب می‌دانند در صورتی که اختلافی وجود ندارد و باید مشکل آب هر دو روستا برطرف شود.

وی می‌گوید: این توقع را نداشتیم وقتی برای پیگیری مشکل مراجعه کرده‌ایم به جای پیگیری رفع مشکل مردم مسئول مربوطه آب را با چرتکه برایمان سهمیه بندی اعلام کند، آن هم در روستایی که شبکه آبرسانی وجود دارد.

زمان دقیق حل مشکل مشخص نیست

خبرنگاران مهر خراسان جنوبی برای ارتباط با مدیرعامل آب و فاضلاب استان تماس‌های مکرر گرفتند اما موفق به انجام مصاحبه با وی نشدند.

ادامه پیگیری‌ها از روابط عمومی این دستگاه انجام شد که حمیدی کارشناس روابط عمومی پاسخ سوالات خبرنگار مهر را از امامی مدیرعامل آب و فاضلاب استان به خبرنگار مهر منتقل کرد.

حمیدی عنوان کرد: مدیرعامل آب و فاضلاب استان قطعی سه هفته‌ای آب را رد کرده‌اند.

حسین امامی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی در پاسخ به سوالات خبرگزاری مهر اظهار کرد: طی بررسی‌های انجام شده توسط تیم فنی شرکت آب و فاضلاب متوجه رسوب گذاری هشت کیلومتری خط انتقال آب به روستای مهدی آباد شده‌ایم.

وی با بیان اینکه از روز گذشته عملیات رفع مشکل آغاز شده است، تصریح کرد: با توجه به حجم و گستردگی کار زمان دقیق اتمام عملیات مشخص نیست اما امیدواریم هرچه زودتر مشکل برطرف شود.

ضرب العجل استاندار هم پشت گوش انداخته شد

استاندار خراسان جنوبی ۸ تیرماه در سومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که با دستور کار آب رسانی به روستاها برگزار شد به مسئولان تذکر داده بود که به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شود که در روستایی، مردم با مشکل کمبود آب مواجه باشند.

محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان جنوبی با تعیین ضرب‌الاجلی ۴۸ ساعته از فرمانداران و شرکت آبفا خواست برای تأمین آب مناطق روستایی و عشایری به صورت ۲۴ ساعته برنامه‌ریزی و اقدام کنند و با تشکیل ستادی در فرمانداری‌ها، این موضوع ۲۴ ساعته رصد شود.

وی گفته بود: واگذاری کار آبرسانی به دهیاران هم می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات موجود را رفع نماید، ضمن اینکه در ایجاد اشتغال، مدیریت هزینه‌ها و تأمین بموقع آب روستاها نقش بسزایی دارد.

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: موضوع تأمین آب شرب مردم باید در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های متولی قرار داشته باشد.

معتمدیان با تأکید بر اینکه در دل کویر و در اوج گرمای تابستان، برای مردم هیچ نیازی بالاتر از آب نیست، متذکر شد: این قضیه از مواردی است که در اجرای آن باید تعجیل کرد.

اما علی رغم تاکید استاندار خراسان جنوبی همچنان بسیاری از روستاهای استان و حتی روستاهای نزدیک به شهر از جمله مهدی آباد در خراسان جنوبی با مشکلات بی آبی در شرایط کرونایی دست و پنجه نرم می‌کنند و طی این دو هفته مسئولان حتی آبرسانی با تانکر را تا حل مشکل قطعی روستا پشت گوش انداخته اند.

کد خبر 4996235

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خراسان جنوبی حسین امامی بی آبی آب و فاضلاب خراسان جنوبی ویروس کرونا روز خبرنگار شیراز بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم گرگان ماه محرم آمار کرونا شهرکرد کمک مومنانه قزوین محرم 99 ستاد ملی مقابله با کرونا استاندار خراسان جنوبی روستای مهدی آباد شرکت آب و فاضلاب مهدی آباد خبرنگار مهر تأمین آب دو روستا قطعی آب حل مشکل بی آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: هتل صخره‌ای خرم‌آباد نزدیک به ۲۷ سال است عملیات اجرایی آن نیمه‌کاره مانده و تاکنون بارها از سوی مسئولان از روند اجرای این پروژه انتقاد شده است، با توقف عملیات اجرایی این پروژه انتقادات از آن دوچندان شده به‌گونه‌ای که مردم لرستان از این پروژه به‌عنوان پروژه‌ای تاریخی یاد می‌کنند.

«ابوطالب شفقت» استاندار جدید لرستان روز جمعه از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها هتل «صخره‌ای» بود، پروژه‌ای که استاندار لرستان دستور داد که مسئولان برای ادامه فعالیت سرمایه‌گذار این پروژه گردشگری همکاری لازم را داشته باشند.

ادامه کار در پروژه معطل احداث راه دسترسی

نعمتی نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد در این بازدید استاندار با اشاره به مشخصات فنی این پروژه، اظهار داشت: کار ما در این پروژه از سال ۹۵ شروع شده است.

وی عنوان کرد: در عرض یک تا دو سال توانستیم در این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت کاری داشته باشیم.

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با بیان اینکه با مجوز شهرداری و نظام‌مهندسی ما فعالیت را در این پروژه آغاز کردیم، گفت: متأسفانه یک‌مرتبه شهرداری وقت به ما اعلام کرد که چرا هشت طبقه ساخته‌اید؟ گفتیم که ما بر اساس مجوز شهرداری این اقدام را انجام داده‌ایم.

نعمتی با بیان اینکه با این اوصاف پنج سال کار ما را در پروژه متوقف کردند، افزود: علی‌رغم مراجعه به استانداری و شهردار وقت، نتوانستیم کار را ادامه بدهیم، در نهایت پنج تا شش ماه قبل حدود هفت میلیارد تومان از ما گرفتند تا بتوانیم کار را ادامه بدهیم.

وی با اشاره به مشکل راه دسترسی به این هتل، افزود: این راه حدود ۱۲ هزار مترمربع است، ما با هزینه خودمان این راه را هموار و صاف کردیم، ما این درخواست را دادیم که این راه دسترسی را به ما بدهید تا خریداری کنیم.

دستور استاندار قبلی روی زمین ماند!

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با اشاره به درخواست و موافقت راه و شهرسازی دراین‌رابطه، بیان داشت: مرکز اعلام کرد که اختصاص این ۱۲ هزار مترمربع در حیطه اختیارات استان نیست و با اختصاص پنج هزار مترمربع در مرحله اول موافقت کردند.

نعمتی، افزود: سال گذشته این پنج هزار مترمربع واگذار و ما اعتبار آن را پرداخت کردیم، برگ واگذاری هم داریم، الان برای هفت هزار مترمربع مابقی منتظر مانده‌ایم.

وی با بیان اینکه ما با هزینه خودمان این هفت هزار مترمربع را صاف و هموار کرده‌ایم، گفت: الان می‌گوئیم که آمادگی داریم اعتبار این هفت هزار مترمربع را هم پرداخت کنیم، اما در این راستا فقط امروزوفردا با ما می‌کنند.

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با بیان اینکه استاندار قبلی دستور دادند که راه و شهرسازی ظرف یک هفته این کار صورت گیرد، الان یک هفته به پنج ماه رسیده و هنوز این هفت هزار مترمربع واگذار نشده است، بیان داشت: علی‌رغم این عدم واگذاری، ما سه قرارداد با سه پیمانکار عظیم منعقد کرده‌ایم.

نعمتی، افزود: الان چند نامه برای ایجاد زیرساخت‌ها هم داده‌ایم که متأسفانه هنوز پاسخ ما را نداده‌اند.

شهردار: فرایند تغییر کاربری باید انجام شود

داریوش بارانی بیرانوند شهردار خرم‌آباد نیز در این بازدید، اظهار داشت: بیش از ۲۷ سال است که این ساختمان به لحاظ روانی و اجتماعی فضای خیلی بدی را در بین مردم ایجاد کرده است.

وی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری و استان همراه هستند، نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد یک دغدغه دارند که دغدغه ایشان به حق است و می‌گویند اینجا می‌خواهم هتل پنج‌ستاره احداث کنم، اما راه دسترسی مال من نیست، اگر در مسیر راه دسترسی من سازه‌ای ساخته شد و یا هر اتفاقی رخ داد و متناسب با شأن هتل من نباشد، باید چه کرد؟ این کاملاً درست است.

شهردار خرم‌آباد با تأکید بر اینکه تغییر کاربری فرایندی است که باید انجام شود، بیان داشت: ما مصوبه عدم نیاز شهرداری و شورای شهر را دراین‌رابطه نیاز داریم.

بارانی بیرانوند، بیان داشت: چهار تغییر کاربری نیازمند مصوبه شورای شهر است، اینها شامل فضای سبز، معبر، تأسیسات شهری و پایانه است.

وی با بیان اینکه ما بابت این قضیه هیچ مشکلی نداریم، گفت: من فکر می‌کنم مانعی برای ادامه کار الان وجود ندارد، نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد کار را شروع کند تا ما هم با ایشان همکاری و زمین را به ایشان تحویل بدهیم.

مدیرکل راه و شهرسازی: در حال رایزنی هستیم

بهزاد شاکرمی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان نیز در این بازدید، اظهار داشت: زمین راه دسترسی به هتل ۱۲ هزار مترمربع بوده که قبلاً پنج هزار مترمربع از آن به سرمایه‌گذار واگذار شده است.

وی عنوان کرد: در آخرین جلسه هم مقرر شد که اقدام به واگذاری بعدی هم دراین‌رابطه انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه در این راستا استعلامات انجام شد، پرونده آماده ورود به کمیسیون ماده پنج برای تغییر کاربری و واگذاری است، گفت: یک تا دو استعلام منفی دراین‌رابطه داریم که به این دلیل نمی‌توانستیم پرونده را به کمیسیون ماده پنج ببریم.

شاکرمی، بیان داشت: در حال رایزنی برای رفع این مشکل هستیم.

استاندار لرستان: ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای عمل کنند

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این سخنان مدیرکل راه و شهرسازی لرستان، اظهار داشت: ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای عمل کنند، باید منطق اظهارنظر مثبت یا منفی داشته باشند.

وی ادامه داد: اعمال سلیقه فردی را قبول ندارم، منطق کارشناسی باید دراین‌رابطه داشت، من هم کارشناس هستم و دراین‌رابطه کارهای زیادی هم انجام داده‌ام.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری بارها فرمودند که کارها را به مردم واگذار کنید، گفت: سرمایه‌گذار هم باید با درنظرگرفتن اصول لازم فعالیت کند، دستگاه‌ها هم باید مطالبات خود را از سرمایه‌گذار داشته باشند و اعمال مدیریت هم کنند.

شفقت با بیان اینکه در این راستا سرمایه‌گذار همین امروز کار را در این پروژه شروع کنند و فردا که من از این پروژه بازدید کردم باید ببینم که کارگر در آن کار می‌کند، گفت: اداره کل راه و شهرسازی، معاونت عمرانی و… هم فرایند را برای ادامه کار سرمایه‌گذار طی کنند و کارهای قانونی را بر اساس مر قانون انجام دهند.

وی تأکید کرد: وظیفه مسئولان است که مدیریت اصولی داشته باشند، اما بدانیم که کشور به سمت خصوصی‌سازی و تقویت مردم پیش می‌رود.

کد خبر 6089402

دیگر خبرها

  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • تاکید بر انجام اقدامات جهش زا توسط اعضای شوراها
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۹ اردیبهشت «روز شوراها»
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • آب شرب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستا‌های مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب روستا‌های سیل زده خراسان جنوبی وصل شد
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • برگزاری دوباره آزمون سراسری در خراسان جنوبی